Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 4

Visa tai yra mums prieinama, sena ismintis byloja, kad reikia vartoti tuos produktus, turiu omeny zoles ir kita, kas yra tos salies teritorijoje, nes tai kas tinka kinams, nemanau kad tinka lietuviams, mes turime savu liuksisku produktu"

Sutinku bigsmile.gif as irgi esu apie tai girdejusi.
Rasyte, anksciau esat minejusi, kad Jusu mama kazkur perka barsuko taukus, gal galetumet pasakyti kur?

O kaip ten su tuo alijosium? Mergaites cia kalbejo, kad jeigu yra vezio lasteliu limfmazgiuose, alijosiaus negalima, gali pagreitinti metastazes. Gal geriau alijosiu isimti is to receptuko?

Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Zaizdre butent as ir geriu ta misinuka be alijosiaus, bet ne del metastaziu, o tik todel, kad sergant kraujo onkologinemis ligomis negalima stimuliuoti imuniteto jokiais biostimuletoriaus, kuo alijosius ir pasizymi. Sergant kitomis onko ligomis reiketu pasidometi apie biostimuliatoriu vartojima g.gif
Atsakyti
Labas visoms biggrin.gif Dziaugiuos uz tuos,kuriems geriau 4u.gif ,linkiu sveikatos,kuriems jos truksta 4u.gif .As vakar gryzau su vyru is klinikos.Per savaitgali,dapyle3 litrus kraujo.3paras laikesi auksta temperatura,nekalbejo,nevalge wacko.gif.Siandien as dziaugiuos biggrin.gif ,jam jau geriau thumbup.gif ,jau burnytej zaizdos baigia uzgyti thumbup.gif ,jau gali valgyti po truputi thumbup.gif ,gali kalbeti clap_1.gif ,ir visa diena man sypsosi biggrin.gif .
Parasau pora nuorodu.Gal kam pravers g.gif
www.klausau.lt/
www.psichoterapija.ot.lt.
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2006 06 27, 11:25)
Šaunu viskas, pradedant mažąja, kuri auga kaip ant mielių, akyse, baigaint tavo žiniomis. Smagu girdėti. tongue.gif Lauksim įspūdžių ir žinių, gal pritaikysi mums viiems ką nors, ne tik kraujo ligoms sergantiems, savo patyrimo ir žinių prašom užslėpus nelaikyti. wink.gif

konferencijoje daugiausiai ziniu buvo apie letine mieloleukemia. gera zinia ta, kad jau sukurti nauji vaistai ir gale metu pasirodys tyrimuose - studijose bigsmile.gif
o siaip, daug informacijos buvo apie tai, kaip is valstybes issireikalauti finansavima butent glivekui, kuris dabar yra naujausias vaistas sergant cml. interferonas jau atgyvena su sita liga, be to, jo pasaliniai poveikiai dazniausiai neleidzia gyventi normalu gyvenima. o LT glivekas finansuojamas tik tiems, kurie jau yra akseleracijos fazej, ir tai ne visiems. kiti ji gauna per studijas, kaip kad pvz as, arba isvis negauna blink.gif
tai va, dbr pradesim daryt viska, kad jis taptu prieinamas visiems, kam jo reikia.. bigsmile.gif

tai kas ryt i seminara varot? g.gif as viena? blink.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos.Gal kuri nors esate girdejusi apie augala,vadinama "aukso usu"? Mano mamai-skrandzio vezys.Vasario menesi ja operavo,veliau-svitinimai,chemoterapija.Dar liko du kursai.Tai dabar renku informacija apie visokius gydymo budus.Taip kad,tenka ir man prie jusu prisijungti verysad.gif
Atsakyti

Rasyte, anksciau esat minejusi, kad Jusu mama kazkur perka barsuko taukus, gal galetumet pasakyti kur?

...As esu maciusi barsuko tauku pirkti Kalvariju turguje Vilniuje, toje eileje kur bobutes prekiauja rusiskomis prekemis, vaistais...

Atsakyti
Taip Eugu yra ir rusisku barsuko tauku paruostu vartojimui, esu pati isigijus. Šiuo metu tikriausiai nesezonas - tauku nera, merginos atleiskit negaliu be sutikimo dalyt adreso, beja jo ir nezinau. Per draugus pazystamus bandau ju gauti - ne visad pasiseka doh.gif
Atsakyti
Būkit visos sveikutės! 4u.gif Baisu net kalbėti apie tai,bet noriu jūsų visų paklausti:
Aš įtariu,kad mano vyrui yra kokia nors baisi liga.Jam po krūtine yra kažkoks guzas blink.gif .Mes kartu jau apie 9m.,kai susituokę greit bus 7m.Jau prieš vestuves pastebėjau,tą guzelį.Jo paklausiau kas tai?Jis atsakė,kad nieko.Viskas būtų ramu,bet metams bėgant tas guzelis didėja.Dabar jau yra maždaug puse nykščio.Man labai baisu,o jis neina pas daktarus,nes jaučiasi gerai.Liesti man neleidžia,jam nemalonu.Aš jį vis spaudžiu,kad reikia pasitikrinti, mes dažnai susipykstam dėl to.Sako neisiu ir viskas.Labai bijau,kad nebūtų kas labai blogo cray.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvačiukė @ 2006 07 03, 11:34)
Būkit visos sveikutės! 4u.gif Baisu net kalbėti apie tai,bet noriu jūsų visų paklausti:
Aš įtariu,kad mano vyrui yra kokia nors baisi liga.Jam po krūtine yra kažkoks guzas blink.gif .Mes kartu jau apie 9m.,kai susituokę greit bus 7m.Jau prieš vestuves pastebėjau,tą guzelį.Jo paklausiau kas tai?Jis atsakė,kad nieko.Viskas būtų ramu,bet metams bėgant tas guzelis didėja.Dabar jau yra maždaug puse nykščio.Man labai baisu,o jis neina pas daktarus,nes jaučiasi gerai.Liesti man neleidžia,jam nemalonu.Aš jį vis spaudžiu,kad reikia pasitikrinti, mes dažnai susipykstam dėl to.Sako neisiu ir viskas.Labai bijau,kad nebūtų kas labai blogo cray.gif

Labas.Mano vienam pažįstamui šiemet išoperavo augliuką krūtinėje.Nepiktybinis.Jam nuo paauglystės jis buvo,daktarai nieko nedarė.O dabar,kai pasiskundė,sako-kur jūs anksčiau buvot doh.gif g.gif Bet viskas gerai baigėsi.Kiek žinau,visus darinius krūtyse reikia šalinti,nes laikui bėgant jie supiktybėja blink.gif Sėkmės.
Atsakyti
Kiek žinau,vyras eilinio patikrinimo metu pas gydytoją lyg kai aš laukiaus,ar darbe reikėjo komisiją praeit,jis paklausė kas tai galėtų būti,jam pasakė,kad tai sankaupos blink.gif .Kokios dar sankaupos? blink.gif Matyt kai jam taip pasakė,tai jis ir nebekreipia dėmesio verysad.gif .Sakiau,gal reiks tyliai užregistruoti jį ir nuvest?O ką daryti?JIs kaip tas begemotas kur bijojo skiepų. smile.gif
Atsakyti
Aš įtariu,kad mano vyrui yra kokia nors baisi liga.Jam po krūtine yra kažkoks guzas  .Mes kartu jau apie 9m.,kai susituokę greit bus 7m.Jau prieš vestuves pastebėjau,tą guzelį.Jo paklausiau kas tai?Jis atsakė,kad nieko.Viskas būtų ramu,bet metams bėgant tas guzelis didėja.Dabar jau yra maždaug puse nykščio.Man labai baisu,o jis neina pas daktarus,nes jaučiasi gerai.Liesti man neleidžia,jam nemalonu.Aš jį vis spaudžiu,kad reikia pasitikrinti, mes dažnai susipykstam dėl to.Sako neisiu ir viskas.Labai bijau,kad nebūtų kas labai blogo

Tikriausiai nieko baisaus, jei tas guzelis didėja labai nežymiai. Dažniausiai vyrams 30-40 metų atsiranda riebalinės sankaupos (tokie guzai po oda kieti). Tai Jūsų vyrui gali būt toks guzelis. jei jis nedidelis, galima ir neoperuoti, o jei labai didelis užauga, tai pataria operuotis. Mano vyro broliui po pažastimi tos išaugo per gal 5 metus (obuolio vidutinio dyžio), tai neseniai išoperavo. Guldo vistiek į onkologinį ir išpjauna, padaro biopsiją išpjautam guzui po to (ar nėr piktybinių ląstelių). Vyri brolio kūne dar daugiau tokių mažų guzeliu liko, bet jų nepjaustė, nes maži.
Pirmiausia tai reiktų kraujo tyrimą pasidaryti, apsilankyt pas pediatrę biggrin.gif
Atsakyti
Labas "Gyvaciuke".Manau,kad tavo vyras PRIVALO kuo greiciau kreiptis i rimta hirurga arba onkologa.Mano vyrui buvo atsirade guzeliai uz ausu.Nuejo pas seimos daktare, parase tepaliuko-praejo.Po kurio laiko vel atsirado guzeliu nugaroj,kojose.rankose.Tepaliukas nebepadejo.Kreipemes i daktare,o tai labai rupejo kaip tuo guzelius vyro kune radau.Pasakiau-mylintis.Ta,sako -reik maziau glostytis ir pasiunte pas odos daktare.Ta pasake,kad cia nieko blogo.Siandien,mano vyras serga neHodzkino limfoma.Svedijos daktarai sako,kad tie guzeliai ir buvo pradzia limfomos...Nezinau,gal jums kitaip,bet pas gydytoja butinai eikit ir gal ne pas viena,kad paskui nebutu paveluota.SEKMES ir parasyk ka daktarai taviskiui pasakys g.gif
Atsakyti