Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 4

QUOTE(rasyte @ 2006 06 08, 09:36)
Plauciu veziui gydyti naudojamas toks receptukas:
barsuko taukai
medus
brendis
alijosiaus sultys
Viska maisome lygiomis dalimis ir geriame pries valgi po sauksta.

šį receptą, kaip veiksmingą nusilpusiam organizmui, vėžiukui įveikti, girdėjau paskaitoje su A.Karaliūnaite. Ta paskaita vyko ligoninėje, iškart su medikų komentarais, patarimais, žmonių (ligonių, įvairiom ligom sergančių ir jų artimųjų) diskusijom, etc. Kai turėsiu daugiau laiko, galėsiu nurašyti kelis iš jos išgirstus receptus, kurių veiksmingumą patvirtino medikai tada. Radau kelis onkologinėm ligom, išspausdinsiu kurią dieną. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Linda-: 09 birželio 2006 - 20:14
lotuliukas.gif [quote=adis,2006 06 09, 04:53]
„Liaudies universitetai“ II dalis

Aciu uz receptus ir visa kita universitetine medziaga; bandysim maisyti zoleles ir laukti stebuklo. Kiek supratau, Adis, Jus teigiamos nuomones apie gerb. J. Balvociute, gal butu galima gauti jos kordinates( radau internete, bet gal Jusu tikslesnes). As bandau zolininka isrinkti. Mano tetis buvo pas Ruolia uzsukes, zoleliu neisrase, patare Wobenzym ir Dicynone (kiek suprantu vit K, nes tetis kraujuoja is plauciu), o paskui, sake , ziuresim. Bet beskaitydam mergaiciu zinutes susidariau nuomone, kad tiek Ruolia tiek Malovicko schmoll.gif
Patarkit!

Daug girdziu , kad lasinukai ir gyvuneliu taukai padeda, radau cia pora receptu, bet kur gauti meskos ar barsuko tauku?

Egida 76: Kaip sekasi teveliui? Laikykites!
Atsakyti
Labas.Visoms siltos vasaros,stiorios sveikatos,istvermes 4u.gif .Cia tik daug visokiu receptu,net galva susisuko beskaitant mirksiukas.gif Duodu as savo vyrui zelmenu sultis su medum ir ta misinuka kur brendis,pienas ir medus lygiom dalim g.gif Baisiai tikiu,kad pades,nors 1 daktaras pasake,kad pas mano vyra yra ta neHodzkino limfomos forma[kepenu vezys],kur sunkiai pasiduoda gydoma net metotriksatais ir cystostatikais[pati stipriausia hema].Pasake,kad jei butume gydesi Lietuvoj,jis jau butu mires,nes Lietuva neturi tokiu vaistu.Labai skaudu del zmoniu serganciu tokiom ligom Lietuvoj,kad negali gauti reikiamo gydymo.Apie tuos zolininkus as irgi ,kartais skeptiskai pagalvoju g.gif Jei znypliuocio nepajegia uzmusti nat stipriausia hemija,ar zoleles gali galeti daugiau g.gif ?Kazkuri cia rase apie kepenu vezio gydyma zibalu.Gal zinot tikslu recepta?Sako,skestantis ir siaudo griebias,ir kartais pasiseka smile.gif
Atsakyti
[quote=zaizdre,2006 06 10, 08:20]
lotuliukas.gif [quote=adis,2006 06 09, 04:53]
„Liaudies universitetai“ II dalis

Aciu uz receptus ir visa kita universitetine medziaga; bandysim maisyti zoleles ir laukti stebuklo. Kiek supratau, Adis, Jus teigiamos nuomones apie gerb. J. Balvociute, gal butu galima gauti jos kordinates( radau internete, bet gal Jusu tikslesnes). As bandau zolininka isrinkti. Mano tetis buvo pas Ruolia uzsukes, zoleliu neisrase, patare Wobenzym ir Dicynone (kiek suprantu vit K, nes tetis kraujuoja is plauciu), o paskui, sake , ziuresim. Bet beskaitydam mergaiciu zinutes susidariau nuomone, kad tiek Ruolia tiek Malovicko schmoll.gif
Patarkit!
Daug girdziu , kad lasinukai ir gyvuneliu taukai padeda, radau cia pora receptu, bet kur gauti meskos ar barsuko tauku?

Egida 76: Kaip sekasi teveliui? Laikykites!
[/quote]

sudomino ir mane receptukas su barsuko taukais, tik, kur jo gauti blink.gif
Tėvelis mano neblogai laikosi, džiaugiuosi už jį: sužavėjo ir nustebino savo vyriškas pozicija priimant ligą, labi džiugu matyti, kad turi sakyčiau žvėrišką apetitą, jo organizmas tuos vaistukus toleruoja, jaučiamės gerai, krapštomės namuose ir ruošiamės kelionei į Vilnių ketvirtadienį, gauto dozės.
Atsakyti
Del barsuko tauku, Jus pasiteiraukite aplinkiniu, gal yra medziotoju, dazniausiai isigiju is ju. Jei kam labai labai reikia galiu atsargom pasidalinti, rods da turiu saldiklyje koki puslitri ir aisku veliau galeciau paorganizuoti, nes man mama nuperka, jie yra svarus isvalyti ir paruosti kaip priklauso, as pati kai kosulys kamuoja jais istepu nugara smile.gif
Atsakyti
Mergytės, sužinojau dabar tikslią močiutės diagnozę, tik nelabai suprantu ką tie skaičiukai ir raidikės reiškia ax.gif gal galėtų kas pagelbėtiir iššifruoti?

Diagnozė:
C34.3,2006 03 09 išplitimas CT2N3MOG St.:3 Gr.:2 Greitutinė.: 125.9, 2006.03.09

Diagnozės aprašymas:
CA LOBI INF. Pulmoninis DEX. CENTRALE III B ST. C T2 N3 MO 2 kl.gr.KŠL. Stabili įtampos stenokardija. NII, F kl.III. PV paroksizmai.

Niek onesuprantu kas čia yra. Būsiu labai dėkinga jei kas man buitiškai paaiškins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 06 14, 13:04)
Mergytės, sužinojau dabar tikslią močiutės diagnozę, tik nelabai suprantu ką tie skaičiukai ir raidikės reiškia ax.gif gal galėtų kas pagelbėtiir iššifruoti?

Diagnozė:
C34.3,2006 03 09 išplitimas CT2N3MOG St.:3 Gr.:2 Greitutinė.: 125.9, 2006.03.09

Diagnozės aprašymas:
CA LOBI INF.  Pulmoninis DEX. CENTRALE III B ST. C T2 N3 MO 2 kl.gr.KŠL. Stabili įtampos stenokardija. NII, F kl.III. PV paroksizmai.

Niek onesuprantu kas čia yra. Būsiu labai dėkinga jei kas man buitiškai paaiškins ax.gif

Gydytojai nepaaiškino? blink.gif Ar neklausėte? g.gif
Kiekvienas vėžys turi savo specifinį aprašymą: Yra TNM Tarptautinė vėžio klasifikacija.
T - tumor, dydis
N -Nodus, pažeisti limfmazgiai (ar yra metastazių sritiniuose limfmazgiuose)
M - Metastasis -rodo ar yra tolimųjų metastazių
G - diferencijos laipsnis
3B stadija, Būna A ir B.
Inf - infiltracinis
Informacijos ieškokite interente anglų arba rusų k. Jei anglų kalba tai paieškos žodžiai galėtų būti: TNM ir lungs cancer.

Šiaip medikai turi viską paaiškinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 14 birželio 2006 - 14:06
C34.3 Ligos pavadinimas TLK tarptaurinėje ligų klasifikacijoje, susiraskite internete: paieškos žodis TLK.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 14 birželio 2006 - 14:21
A.Karaliūnaitės receptai
Organizmui stiprinti, chemoterapijos metu ir po jos. Lygiomis dalimis: vaistinė svilarožė (liaudiškai piliarožė), bijūno šaknis (geriau senesnė, trijų- keturių m.), mažosios žiemės (mėlynai žydi, bet nežinau bent aš kaip atrodo0..Šias šaknis ir 1/10 dalį šių visų ingredientų mėlynojo čebatėlio (kaimuose dažnai auga), galima dar įdėti radiolos irgi 1/10 . Pusė kiekio visų jau turimų ingredientų varnalėšos šaknies (vienmetės). Sumalti ir sumaišyti su medumi.
Vartojimas: vienas valg šaukštas dienai (silpnam žmogui per du kartus). Užgerti dideliu kiekiu vandens ir praskalauti burną.
Mažoji žiemė (liaudyje- klevelis). Žiupsnelis (vienas valg.š.) žiedų (kaip rašiau, mėlyni švelnūs žiedeliai) ir 300ml verdančio vandens, pavirti 15min. Tai vienos dienos dozė.
Plaučių vežiui. Geltonoji vienadienė, 20g šaknų užpilti 0,5l degtinės, po 15 lašų per dieną.

Jei kam reikės, turiu tel.nr. ir el.paštą, rašykit į až.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Linda-: 15 birželio 2006 - 09:52
QUOTE(egida76 @ 2006 06 13, 22:42)
sudomino ir mane receptukas su barsuko taukais, tik, kur jo gauti blink.gif
Tėvelis mano neblogai laikosi, džiaugiuosi už jį: sužavėjo ir nustebino savo vyriškas pozicija priimant ligą, labi džiugu matyti, kad turi sakyčiau žvėrišką apetitą, jo organizmas tuos vaistukus toleruoja, jaučiamės gerai, krapštomės namuose ir ruošiamės kelionei į Vilnių ketvirtadienį, gauto dozės.

Atsakyti
J.Balvočiūtės žolelių mišinių įvairiems negalavimams perkame Vilniuje, parduotuvėlėj prie Pylimo g. ir gatvės , kur eina į Sveikatos apsaugos ministeriją, kampo (ten atrodo Kulinarinis paveldas parašyta, šalia užsienio kalbų knygynas). Mes geriame raqminančių žolelių mišinį (šitą ir vaikams kartais arbatėlę duodu) ir kepenis valančių žolelių mišinį, nes kepenys po chemijos oi sunkiai atsistatinėja (ir į tai gydytojai žiūri labai normaliai).
Atsakyti
Šviesele, ar ką nors varojat iš „nelegalaus“, slapta nuo gydytojų, nes mane visi giminės durnina, kad nieko nenaudoju. O gydytoja net medetkų gerti neleidžia: saugok kepenis, saugok kepenis. Man nuplanuota dar vienas naujas kursas tik neaišku kada, ji sako išlys. Pavėluota juk pas mane...
Atsakyti