QUOTE(egida76 @ 2006 06 08, 07:49)
sveikos ,
konkrečiai apie stadiją niekas musm nieko nesakė, bet kiek aš nutuokiu tikriausiai ketvirta, nes operacijos nedarė, metastezės yra antinksčiuose ir limfoje, jam labai skauda koja.
kokie vaistai paskirti chemoterapijai dar nežinau, jis Vilniuje ligoninėjė, o aš Visagine, pats jis neatsimena pavadinimo, ryotj važiuosiu pasiaiškinti. labai ačiū už patarimus.
nežinau kaip seks mums tėtis atrono nusimynęs ir piktas, labai tikiuosi kad jo nuotaikos pagerės.
konkrečiai apie stadiją niekas musm nieko nesakė, bet kiek aš nutuokiu tikriausiai ketvirta, nes operacijos nedarė, metastezės yra antinksčiuose ir limfoje, jam labai skauda koja.
kokie vaistai paskirti chemoterapijai dar nežinau, jis Vilniuje ligoninėjė, o aš Visagine, pats jis neatsimena pavadinimo, ryotj važiuosiu pasiaiškinti. labai ačiū už patarimus.
nežinau kaip seks mums tėtis atrono nusimynęs ir piktas, labai tikiuosi kad jo nuotaikos pagerės.
Egida76,
Nebūtinai ketvirta Mano močiutei irgi operacijos nedarė, ir auglys metastazavęs į limfmazgius. Ir jai 3 stadija. DAbar kažkaip galvoju, kad gal net geriau,kad tos operacijos nedarė. O tada mums buvo tas pats kas mirties nuosprendis. Šiaip tai išpjovus kažkokį organą - jis nebeatgyja, o ląsteles galima bandyti gydyti. Nežinau kaip paaiškinti, tiesiog anglų kalba daug ką skaičiau tai į LT sunku ir išverst kartais.
Svarbiausia dabar įkalbėti tavo tėtį, kad jam gali pasisekti ir kad bandytų gydytis. Juk yra tiek nuostabių istorijų, kaip pagyja žmonės. Viena mano giminaitė krūties vėžį III - IV stadijos išsigydė. Tas buvo prieš 7 metus. DAbar jau 7 metai praėjo ir jokių simptomų. O darė viską: ir papildus gėrė ir sausą raudoną vyną ir sultis spausdavosi ir vaistai ir t.t. Viskas yra įmanoma, tik reikia noro, tikėjimo ir daug darbo.