QUOTE(egida76 @ 2006 06 06, 13:32)
šiandien padėtis šiek tiek paaiškėjo: skyrė chemoterapija, todėl mane dabar domina viskas apie ją, kas padeda po jos atgauti jėgas ir pan.
Prisiskaičiau žinučių, kad daktarai pasako kiek gyventi liko mums niekas nieko nesako....
Prisiskaičiau žinučių, kad daktarai pasako kiek gyventi liko mums niekas nieko nesako....
O kokius vaistus (chemija) paskyre? Tai svarbu pasirenkant papildus, kai kurie papildai sumazina vaistu efektinguma. As siunciu teciui kruvas papildu; galvoju ju deka jis isgyveno chemija be dideliu pasaliniu poveikiu; nenuslinko plaukai, nesumazejo apetitas/svoris, aisku tai dar prilkauso nuo vaistu (chemijos). Pries chemija ir chemijos metu mano tetis vartojo: vit E (svarbu, kad butu naturalus ir maisyti Tocopherols), vit C, selena, CoQ10,ryklio kepenu taukus, zuvies taukus, probiotics (probiotikai?), Milk thistle (zole valanti kepenis), Immpower (AHCC-Active Hexose Correlated Compound t.y. japonisku grybu misinys). Dabar jisai dar naudoja Cat's claw (kitaip dar vadinama "Una de Gato" arba Uncaria tomentosa), taip pat Noni sultis, IP-6(inositol hexaphosphate), dar kalcis ir magnis svarbu. Atrodo gasdinanciai. Mano tetis juokauja: pilna sauja papidu nei maisto nebereikia, bet ka daryti?, bandom viska. Yra siek tiek rizikos, kad nesumazintu chemijos efektyvumo, bet chemijos nualintas organizmas irgi negerai, gali kibti infekcijos, atsirasti komplikaciju. Kaip ir dauguma mergaiciu sioje "Kertelej" sako, svarbiausia tiketi tuo ka darai. Mano tetis tiki manim ir "atlaiko" mano asiustu papildu gausybe, kitas gal but pasiustu....jeigu netiki tuo, tai gal ir nereiktu prievartauti. Ah..dar, kaip kazkuri minejo, reikia gerti daug vandens, nereikia "nusiskandinti" , bet kokius 3 Lt butina. Ir dar zalia arbata gerai , na ir zinoma svarbiausia dieta, daug darzoviu (ipatingai kopusto gimines), vaisiu; NE rafinuotui cukrui, baltiems miltams, apskritai visu saldumynu reiktu atsisakyti.
O kokia stadija? Ar galima operacija? Ar yra metastazes? Kokios vezio lastele?