Labas rytas
Jau namie aš. Vakar parskridau su daaaug bagažo, nes dar dviem draugėm lauktuvių vežiau, tai buvo registruotas bagažas sveriantis maksimaliai - 32 kilogramus. Kol aš jį čia parsitempiau ir į trečią aukštą užsitempiau. Tai va, koks paprastas būdas
kačialintis 
Vakar gult nuėjau 23 valandą, nes buvau labai pavargus (pripratau taip su SB būdama), o šiandien jau 6 ryto užtat pakilau. Nueisiu į universitetą, o grįžus viską tvarkysiuos. Nes vakar tiesiog nebeturėjau tam jėgų.
Oras čia tragiškas. Lyja ir šalta. Ir visos tokios dienos nusimato. Vienas mano
namiokas yra portugalas, tai jis tiesiog baisisi šitais orais ir sako, kad čia būdamas net nubluko

O kitas sakė, kad kol manęs nebuvo (vos mažiau nei tris savaites), buvo viena daugmaž saulėta diena

Va ir dabar lietus kad duoda, o aplink taip pilka pilka. Nepasakyčiau, kad pavasaris - atrodo kaip visiškas ruduo.
Dabar skaičiuoju dienas iki liepos

Ir tikiuosi, kad šitas oras nenuvarys manęs į depresiją
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2012 05 08, 22:17)
Skrydis gerai. Pripratau aš jau prie jų. O man irgi sunkiau palikti

Bet va, nors širdis trankos kaip beprotė, jau antrąkart palikdama susilaikau nuo ašarų... O šiandien jau išvis geriau, tik tas prakeiktas oras

Vilksiuos striukę į universitetą, nes kitaip permirksiu iki paskutinio siūlo...
O Tu pribridai kaip reikiant, bet juk tai šaunu

Rašai kaip visiškai įsimylėjusi

Labai smagus tas jūsų pasimatymas. Aš irgi buvau pasiskolinusi idėją pasibučiuoti po kaštonu, tai MB net klausė, iš kur toks sumanymas
Nepamirštamo jums laiko kartu
QUOTE(sachar @ 2012 05 07, 22:21)
Na tikrai, kokie dažni jūsų pasimatymai. Mes čia visos jums labai pavydim

Kai pagalvoju, tai jei turėčiau galimybę taip dažnai matytis su SB - būtų išvis tooookia pasaka
Gerai, kad su jo šeima viskas tvarkoj ir gražiai sutariat. Vis tik tai turbūt bus žmonės, su kuriais dažniau bendrausi. Ir norisi, kad tas bendravimas būtų kuo mažiau komplikuotas.
Tu ten juos pakrutink dėl klipo - sakyk, kad
chebra laukia vaizdų
Beje, mane tai SB retai į kaktą bučiuoja, o aš jam gana dažnai pakštelnu. Jis sako, kad aš kaip kunigas, nes kunigai bučiuoja į kaktą
Kaip Tavo šokiai? Dar vaikštai? Mokytoją pavaduoji?
QUOTE(abiga @ 2012 05 06, 16:46)
Va va, man taip po skrydžio vakar buvo. Tik iš lagamino viską išėmiau, į vietas sudėliojau, tada tiesiu taikymu į dušą ir į lovą su kompiuteriu, kad su SB papliurptume. Ir 23 valandą jau išjungiau viską. Reikia gal plytas kartu kasdien pasitampyti, tada gerai miegosiu
Šiandien parėjus iš universiteto tvarkysiuos - kambarį išsiplausiu, dulkes nuvalysiu, nes jau ilgai čia nebuvau, tai prisikaupė...
O Tu pas tėvus gal dažniau šią vasarą lankysies ir pagelbėsi darbuose?
festina lente, na tai pagal klimatą Tau tiktų gyvenimas mano šalyje. Čia karšta būna kokią savaitę per metus, daug lyja, o vasarą dieną vidutiniškai būna po 18 laipsnių šilumos. Peilis čia man
Jums gero laiko drauge