Labas vakaras, mergytes

Isleidau ir as SB katik, si karta kazkaip sunkiai buvo leisti isvaziuoti, ryt 6 ryto lektuvas jam, tai nakti liks pas tevukus ir is ten tiesiai su vaikais i oro uosta. Uztat atsisveikinant po kastonu nusitempiau

o ir siaip labai sunki savaitgalio prazia o ir pats savaitgalis toks sunkus buvo

penktadieni is darbo tik ~18val isejau, ir tai darbu nepasidarius iki galo, tiesiog jau nebeatlaikiau, is nervu keiktis pradejau, pasakau koki keiksmazodi (ikomponuota i konteksta, toki is mandresniu) ir zinokit pasimesdavau pati, kad toki zodi moku

idomus jausmas

Dar darbe bunant MB paskambijo, nes susirasinejom su juo, kad dar darbe, guodziaus taip sakant

tai paskambino ir tik isgirdus jo balsa apsiverkiau po visos itemptos dienos

o savaitgali praleidom su jo vaikais, si karta visai smagiai buvo

sestadieni vakare visi i kina vaziavom, sekmadieni akvaparke, tik stai visas dienas velai namo parsibildendavom, nes pirma vezdavo vaikus i kaima, o tada tik namo, tai poilsio mazokai buvo. Uztat sestadieni as pabuvau rytiniu kosmariuku (cia netycia gavos, bet penkatieni po sunkios darbo dienos 9val jau miegojau, tai anksti kilau) - 6 ryto ejau nauja sukne matuotis ir keliau SB kad paziuretu

pavalgiau, pamiegojau iki 10 (MB uzspaude taip sakant), keliau kad pasneketu su manim

o siaip is lovos isvirtom 12 kokia

Bet labai jaukiai laika praleidom, taip gera buvo kartu, nors ir pasibambedavom, bet vistiek gera
Papildyta:
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 05 03, 08:59)
Beje, merginos, turiu klausimą tokį, apie ką turbūt dar nesiskutavom. Po trupučio daugiau nei dviejų mėnesių bus mūsų oficialūs dveji metai kartu. Kai pagalvoji, tai sunku man net patikėti, kad jau tiek praėjo. Ar švenčiat draugystės metines? Gal turit kokių savo būdų paminėti tą gražią datą? Įdomu būtų paskaityt
Siaip as nelb svesavau tokia diena, na geles kokios, gal kas mielo, romantisko kaip zvakes ir torciukas, bet neperlenkiu lazdos siuo klausimu, o ir pati dazniausiai pamirstu sekti tokia data
QUOTE(abiga @ 2012 05 03, 19:16)
Nėra tie mūsų santykiai tokie šilti, po pirmo susitikimo mamytei visiškai nepatikau, kiek nervų buvo. Na, gal su laiku susitaikė su ta mintim, kad pasigrobiau jos sūnų, bent aš taip naiviai tikiuosi.
Na svarbu kad susitaike

O as si karta vel su MB seima maciaus - mama, teciu ir sese. Na bijau anksciau laiko ka sakyti, bet kolkas graziai sutariam
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 05 06, 11:20)
sachar atėjus pavasariui labai užsiėmus pasidarė. Tai ir gerai

Ei, aš šiandien vėl prisiminiau Tavo klipą
Na cia ne tiek pavasaris kaltas kiek darbas

Ir baigia jis enrvus suesti, nes iseinu visa issekus ir net miegas nebeatstato, jautriai i viska reaguoju db, net MB tai pastebejo, bet atkentejo visus mano bambejimus

Snd darbe patikrinima turejom, tai sekmadieni ejau popierius tvarkytis palikus MB viena, uztrukau ~5val

ir taip kas diena... tai snd atsaukiau vizta pas stomotologa ir isejau 3val, kad pasibuciau ilgiau su SB, o jis kaiptik mano stomotologo laika uzeme

tai teko masinoj miegot, nes grizom vakar 2 nakties, o as 5 i darba kilau

tai taip ir gyvenu...
Jo, as nuotraukas is filmavimo turiu, o pacio klipo nera dar

O visai noretusi pamatyti...Bet kai daina nepraejo i eurovizija, tai jis matyt nei nesiskubina ka daryt
QUOTE(festina lente @ 2012 05 07, 09:48)
Likom tik dviese... Keista... Visada budavom trise. Kiek vakar verkiau,taip sukilo gniuzulas gerklej,lyg ka tik atsitiko viskas... O vyras miegodamas ziuriu vis vietos palieka,kur maziuke miegodavo

As jau apsipratus buvau,o jis gryzo ir vel viskas kitaip.
Nieko, su laiku liks tik smagus ir grazus prisiminimai, o tas liudesys apmazes

Suprantu kaip jauties, as ir toki seimos nary pries kelis metus praradau, skaudu ir sunku ilgokai buvo