QUOTE(abiga @ 2012 02 10, 18:26)
Aš kaip tik manau, kad esi šaunuolė, jog tolia tolerantiška. Per atstumą to labai reikia. Abu esat užsiėmę žmonės, sunku viską suderinti.
Manęs tai žiema taip baisiai
neužkniso 
Bet pas mus nėra labai šalta. Aš kaip tik nelaukiu naujos savaitės pradžios, nes ir vėl bus kiaurą dieną lietus ir labai stiprūs vėjai
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 02 11, 01:18)
Mergaites, neliudekit

Baigsis ta ziema,praeis saltukas. As po salciu dabar kasdien einu pasivaikscioti,grynu oru pakvepuoti. Kaip sakant,nera blogo oro,reikia tik tinkamai apsirengti. O svarbiausia,kad sirdelej siluma butu,o ne lauke.
Man dar liko 2 savaites iki pasimatymo,o vyras siandien visas toks liudnas,kaip nuskriaustas kaciukas,sako namo noriu...
Pasedejau siandien ir sukuriau albuma katytes musu,kas norit galit apsilankyti. Tik nzn ar gavosi man cia kas...
http://public.fotki.com/festina-lente/
Labanaktis
Kaip gražu albume

Kiek laiko katytė jau su jumis?
Taip, aš irgi sakau, kad svarbiausia šiluma širdy. Kita vertus, šilti orai irgi leidžia truputį sušilti širdžiai.
MB vakar irgi buvo labai susinervinęs, nes kilo idėjinis konfliktas su vadove, tai visą vakarą buvo piktas. Bet vėliau pavyko jį nuraminti. Dabar dar turbūt miega, nes nematau
skype. O aš tuoj eisiu į parduotuvę, nes mūsų kriauklė virtuvėj ir vėl užsikimšo
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 02 11, 13:26)
Chi chi, smagu, kad tėveliai Tave privalgydino. Aš pas savus kai nuvažiuoju, tai irgi gaunu kelis labai mėgstamus patiekalus
O, tai mes čia abi Klaipėdos mėgėjos

Va, dar viena priežastis laukti vasaros. Mums praeitais metais nelabai pavyko minti dviračių takais nuo Smiltynės iki Juodkrantės, nes labai prastas oras buvo. Tai sulijo stipriai. Bet vis tiek labai smagu buvo. Tikimės, kad šiemet mynimui sąlygos bus tinkamesnės.
Į tą vyną aš mėgstu įdėti truputį cinamono ir imbiero

Tada būna dar skaniau. Bet dažniausiai ko nors iš šitų dalykų nebūna, tai visai tinka ir tas receptas, nes ten jau dėta prieskonių.
Keista. TB supranta, kad kaltinimai nepagrįsti, bet ir toliau taip elgiasi. Tikrai suprantu, iš kur pas Tave visos šitos abejonės... Aš pati turbūt labai abejočiau, tik kadangi pasitikėjimas ir laisvė yra mano prioritetai, tai nežinau, ką daryčiau su tokiais santykiais

Bet sutinku, Tu jį myli ir nori tikėtis, kad viskas kažkaip susitvarkys...