Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantys širvintiškių namučiai

Pavydžiu vėl cool.gif
Future buvo ant dviračio pasodinus, numynėm 10 km. Nulipau ir toks jausmas skrendu thumbup.gif wub.gif

Laba diena smile.gif
Atsakyti
Nota, dirbsi 14? Galėtum MB dviratį imt ir lėkt mirksiukas.gif Nors ir vyriškas, bet mano sesers mergaitė važinėja ir gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(chris @ 2012 08 08, 19:20)
Mes, deja, dalyvauti negalėsim. Tad jei kas norėtų, bet neturi dviračių - vyriškas ir vaikiškas - laisvi 4u.gif

Chris, dirbsiu verysad.gif Mielai sudalyvaučiau smile.gif

Kol Mano vyruko nėra labai daug dirbu....Grįž iš kaimo, laukia jokių viršvalandžių ir atostogos thumbup.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal žinot kas norėtų išsinuomoti 3kamb. butą?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Vai2, išsikraustai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2012 08 09, 06:59)
Kol Mano vyruko nėra labai daug dirbu....Grįž iš kaimo, laukia jokių viršvalandžių ir atostogos  thumbup.gif

thumbup.gif Įsivaizduoju, kaip lauki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2012 08 09, 11:40)
Sveikos  smile.gif

Vai2, išsikraustai?  unsure.gif

Jau nuo birželio čia negyvenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNaujoke @ 2012 08 06, 12:46)

Kviečiu visus parašyti, kas galės dalyvauti:

Rimuciux
Future - 2 + 2 prisijungs pakeliui smile.gif
Nenaujokes chebra 1-3 asmenys, o gal ir 4  g.gif  Kiek galėsim, tiek ir būsim  biggrin.gif

Aš jau treniruoju reikiamus raumenis. Sunkiausiai sekasi susitarti su pačiais minkščiausiais, kurie turėtų susiderinti su sėdyne  biggrin.gif

ZiSa - dalyvausim
Sandros seimyna dalyvaus (skolinsis is nevaziuojanciu dviracius)
Sandros drauge Alina su seimyna zada prisijungti

QUOTE(vai2 @ 2012 08 09, 18:52)
Jau nuo birželio čia negyvenu ax.gif

Vai2, jau pasiilgom jusu 4u.gif Kaip laikotes? Kaip Beatrice?
Atsakyti
QUOTE(ZiSa @ 2012 08 09, 22:06)
ZiSa - dalyvausim
Vai2, jau pasiilgom jusu  4u.gif Kaip laikotes? Kaip Beatrice?

Laikomės normaliai, dirbam, ruošiamės į mokyklą. Čia Beatr patinka, nupirkom katinėlį, tai bėginėja abu po kiemą biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kuri turi paskolinti(aišku ne už dyką ) plaunantį dulkių siurblį ar žino,kur butų galima jį išsinuomoti už padorią kainą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZiSa @ 2012 08 09, 22:06)
ZiSa - dalyvausim

thumbup.gif Šaunu. Noriu paraginti ir kitus prisijungti 4u.gif Jei nenorit ar negalit su dviračiais iki Levaniškio važiuoti, ateikit prie Savivaldybės ir bent per miestelį kartu pravažiuokit/pereikit. Gal kas ir su mašinomis atvažiuotų... Visiems dalyviams turėsime saugaus eismo dovanėlių, mus išlydėt atvyks policininkai, manau, vaikams tikrai bus ir įdomu, ir smagu 4u.gif

Primenu, kad nuo Savivaldybės aikštės pajudėsime 18 val, tad rinktis reikėtų apie 17,50 (tokiu laiku ir Policija žadėjo atvykt). Apie 18,30-19 pasieksime Levaniškį. Ten mus pasitiks dvaro šeimininkas, aprodys aplinką, ūkį, gal pavežios su traktorium. Ten pasistiprinsime (reikia įsidėti užkandžių, sumuštinių ir atsigert, nes bent jau vaikai tikrai praalks mindami) ir apie 19,30-20 pajudėsime atgal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chris: 12 rugpjūčio 2012 - 18:32
Labukas 4u.gif
Mes turbūt,tik pro miestelį pravažiuosim,aš dviračiu,o mažieji su paspirtukais.Įdvarą irgi norėtume,bet 7 km vaikams bus per ilgas atstumas doh.gif ,nors labiau turbūt mamai ,pripratusiai visada važuoti,o ne minti blush2.gif
Atsakyti