Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantys širvintiškių namučiai

Labas,

Zisa, kaip gynėtės nuo skruzėlių? Mano brolį sode puola. Nepasilieku pas juos miegoti, nes bijau kad į ausis ir nosį prilys, nes tektų miegoti ant čiužinio doh.gif blush2.gif

Gyvis, joooo doh.gif Numirčiau 3 kartus tikriausiai doh.gif
Atsakyti
Man tai fainas ta kiauniukas wub.gif Kai JAV dirbau studentaudama pripratau - ten į namus ir voverytės, ir kažkokie smulkūs graužikėliai vis įsiverždavo, kieme oposumai šiukšlių maišus draskė. O nuėjus į WC visada pro langą žiūrovų sulaukdavom - medyje tokių juodų voverių (pas mus tokųi nėr) buveinė buvo, tai joms baisiai įdomu būdavo, kas ten ką veikia doh.gif lotuliukas.gif

Liaudiški vaistai nuo skruzdžių - cukraus pudros ir boro rūgšties miltukų mišinys, žmogaus šlapimas (Nota, liepk broliui apsysiot visus kampus biggrin.gif ). O anos savaitės TV antenoj dar tokį receptą radau - išdraskius skruzdėlyną apibarstyti jį soda, o po kurio laiko užpilt actu 4u.gif
Atsakyti
Nota, kol kas ginames dulkiu siurbliu ir cinamonu, bet rupuze turi dar kazkur uz lentynos takeli jauciu doh.gif Reikes atitraukunet ir ieskot, nes kol kas dar neisnyko. Viena kampa atkovojom, bet sakau, dar yra gun_bandana.gif
O del kampu apmyzimo, tai jo, Chris, as irgi girdejau, kad gerai veikia, tik va beda, kad pas mus tai namie ir dar plius - palubese, tai nezinau kaip cia su situo metodu lotuliukas.gif O soda+actas tai eisiu tuoj gelyne ismegint, nes mano silropes jau "palaidojo" aggressive.gif
Atsakyti
Nuo skruzdėlių ir kregždžių nesiginu. Ir tos, ir anos rudenį pačios išsikrapšto blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
mes su faraoninem skruzdelem metus jeigu ne daugiau kovojom ,jokios liaudiskos priemones nepadejo schmoll.gif , pirkom ir tokius namelius su nuodais jie tos nuodus sau i namus isnesioja ir tada jiems amen, dar toki purskala smirdanti naudojom, vet vaistinei pirkom,tai va po tu chemiju ir isnaikinom jas... nes buvo boze boze kaip baisu... nes ju taip beveik nesimato,bet jeigu paliksi koki nors gabaliuka bulkos ar saldaini koki ant stalo ar taip kur tai ten ven skruzdelinas budavo vietoi kokio saldainio. prisimenu po kazkokio baliaus vistena orkaitei buvau palikus ,tai ryte viska suniui ismeciau,nes ten ven skruzdeles.. ojei kas buvo.. ir is kur tokia bjaurastis atsiranda... dabar aciu De jau ju 2 metus kaip nera smile.gif
Atsakyti
Sutikau vieną mamytę, kuri nori pirkti skėtuką. Jei kas norit parduoti, parašykit man, duosiu tel. nr. Ji pati gi norėtų parduoti maitinimo kėdutę-transformerį, dviratuką ir dviračio kėdutę 4u.gif

Ir dar klausimėlis - gal kažkas artimiausiu metu planuoja būti Kaune ir galėtų parvežti kelias dėžutes saugaus eismo priemonių? ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chris: 01 rugpjūčio 2012 - 20:45
Sveiki,

Rugpjūčio 14 d. 18 val. organizuojame dviračių žygį.

Žygio pradžia - nuo savivaldybės aikštės, pabaiga - Levaniškio dvaras. Viso 7 km.

Visi dalyviai gaus dovanėles 4u.gif

Kviečiu visus parašyti, kas galės dalyvauti.
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(chris @ 2012 08 01, 22:41)
dviratuką ir dviračio kėdutę 4u.gif

Mane domintų dviratukas ir kėdutė ax.gif

QUOTE(future @ 2012 08 02, 16:57)
Sveiki,

Rimučiux,jei gaučiau kėdutę prisijungtų ir vienas iš vaikų blush2.gif nes abiejų ant vieno dviračio niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(chris @ 2012 08 01, 21:41)

Ir dar klausimėlis - gal kažkas artimiausiu metu planuoja būti Kaune ir galėtų parvežti kelias dėžutes saugaus eismo priemonių? ax.gif

as važiuosiu gal kita ar dar kita sav ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

Žygio pradžia - nuo savivaldybės aikštės, pabaiga - Levaniškio dvaras. Viso 7 km.

Visi dalyviai gaus dovanėles 4u.gif

Kviečiu visus parašyti, kas galės dalyvauti:

Rimuciux
Future - 2 + 2 prisijungs pakeliui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo future: 06 rugpjūčio 2012 - 12:32

Kviečiu visus parašyti, kas galės dalyvauti:

Rimuciux
Future - 2 + 2 prisijungs pakeliui smile.gif
Nenaujokes chebra 1-3 asmenys, o gal ir 4 g.gif Kiek galėsim, tiek ir būsim biggrin.gif

Aš jau treniruoju reikiamus raumenis. Sunkiausiai sekasi susitarti su pačiais minkščiausiais, kurie turėtų susiderinti su sėdyne biggrin.gif
Atsakyti
Mes, deja, dalyvauti negalėsim. Tad jei kas norėtų, bet neturi dviračių - vyriškas ir vaikiškas - laisvi 4u.gif
Atsakyti