Labas,
Zisa, kaip gynėtės nuo skruzėlių? Mano brolį sode puola. Nepasilieku pas juos miegoti, nes bijau kad į ausis ir nosį prilys, nes tektų miegoti ant čiužinio
Gyvis, joooo Numirčiau 3 kartus tikriausiai
Man tai fainas ta kiauniukas Kai JAV dirbau studentaudama pripratau - ten į namus ir voverytės, ir kažkokie smulkūs graužikėliai vis įsiverždavo, kieme oposumai šiukšlių maišus draskė. O nuėjus į WC visada pro langą žiūrovų sulaukdavom - medyje tokių juodų voverių (pas mus tokųi nėr) buveinė buvo, tai joms baisiai įdomu būdavo, kas ten ką veikia
Liaudiški vaistai nuo skruzdžių - cukraus pudros ir boro rūgšties miltukų mišinys, žmogaus šlapimas (Nota, liepk broliui apsysiot visus kampus ). O anos savaitės TV antenoj dar tokį receptą radau - išdraskius skruzdėlyną apibarstyti jį soda, o po kurio laiko užpilt actu
Liaudiški vaistai nuo skruzdžių - cukraus pudros ir boro rūgšties miltukų mišinys, žmogaus šlapimas (Nota, liepk broliui apsysiot visus kampus ). O anos savaitės TV antenoj dar tokį receptą radau - išdraskius skruzdėlyną apibarstyti jį soda, o po kurio laiko užpilt actu
Nota, kol kas ginames dulkiu siurbliu ir cinamonu, bet rupuze turi dar kazkur uz lentynos takeli jauciu Reikes atitraukunet ir ieskot, nes kol kas dar neisnyko. Viena kampa atkovojom, bet sakau, dar yra
O del kampu apmyzimo, tai jo, Chris, as irgi girdejau, kad gerai veikia, tik va beda, kad pas mus tai namie ir dar plius - palubese, tai nezinau kaip cia su situo metodu O soda+actas tai eisiu tuoj gelyne ismegint, nes mano silropes jau "palaidojo"
O del kampu apmyzimo, tai jo, Chris, as irgi girdejau, kad gerai veikia, tik va beda, kad pas mus tai namie ir dar plius - palubese, tai nezinau kaip cia su situo metodu O soda+actas tai eisiu tuoj gelyne ismegint, nes mano silropes jau "palaidojo"
Nuo skruzdėlių ir kregždžių nesiginu. Ir tos, ir anos rudenį pačios išsikrapšto
mes su faraoninem skruzdelem metus jeigu ne daugiau kovojom ,jokios liaudiskos priemones nepadejo , pirkom ir tokius namelius su nuodais jie tos nuodus sau i namus isnesioja ir tada jiems amen, dar toki purskala smirdanti naudojom, vet vaistinei pirkom,tai va po tu chemiju ir isnaikinom jas... nes buvo boze boze kaip baisu... nes ju taip beveik nesimato,bet jeigu paliksi koki nors gabaliuka bulkos ar saldaini koki ant stalo ar taip kur tai ten ven skruzdelinas budavo vietoi kokio saldainio. prisimenu po kazkokio baliaus vistena orkaitei buvau palikus ,tai ryte viska suniui ismeciau,nes ten ven skruzdeles.. ojei kas buvo.. ir is kur tokia bjaurastis atsiranda... dabar aciu De jau ju 2 metus kaip nera
Sutikau vieną mamytę, kuri nori pirkti skėtuką. Jei kas norit parduoti, parašykit man, duosiu tel. nr. Ji pati gi norėtų parduoti maitinimo kėdutę-transformerį, dviratuką ir dviračio kėdutę
Ir dar klausimėlis - gal kažkas artimiausiu metu planuoja būti Kaune ir galėtų parvežti kelias dėžutes saugaus eismo priemonių?
Ir dar klausimėlis - gal kažkas artimiausiu metu planuoja būti Kaune ir galėtų parvežti kelias dėžutes saugaus eismo priemonių?
Sveiki,
Rugpjūčio 14 d. 18 val. organizuojame dviračių žygį.
Žygio pradžia - nuo savivaldybės aikštės, pabaiga - Levaniškio dvaras. Viso 7 km.
Visi dalyviai gaus dovanėles
Kviečiu visus parašyti, kas galės dalyvauti.
Žygio pradžia - nuo savivaldybės aikštės, pabaiga - Levaniškio dvaras. Viso 7 km.
Kviečiu visus parašyti, kas galės dalyvauti.
Labukas
Mane domintų dviratukas ir kėdutė
Rimučiux,jei gaučiau kėdutę prisijungtų ir vienas iš vaikų nes abiejų ant vieno dviračio niekaip
QUOTE(chris @ 2012 08 01, 22:41)
dviratuką ir dviračio kėdutę
Mane domintų dviratukas ir kėdutė
QUOTE(future @ 2012 08 02, 16:57)
Rimučiux,jei gaučiau kėdutę prisijungtų ir vienas iš vaikų nes abiejų ant vieno dviračio niekaip
QUOTE(chris @ 2012 08 01, 21:41)
as važiuosiu gal kita ar dar kita sav
Sveiki,
Kviečiu visus parašyti, kas galės dalyvauti:
Rimuciux
Future - 2 + 2 prisijungs pakeliui
Rimuciux
Rimuciux
Nenaujokes chebra 1-3 asmenys, o gal ir 4 Kiek galėsim, tiek ir būsim
Aš jau treniruoju reikiamus raumenis. Sunkiausiai sekasi susitarti su pačiais minkščiausiais, kurie turėtų susiderinti su sėdyne
Mes, deja, dalyvauti negalėsim. Tad jei kas norėtų, bet neturi dviračių - vyriškas ir vaikiškas - laisvi