Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantys širvintiškių namučiai

Laba diena,

Kotita, turiu abecelini vardu sarasa kompiuteryje (berniuku ir mergaiciu vardu atskiri sarasai). Jei nori, parasyk savo e-mail'a, atsiusiu.
Atsakyti
Oooo, Kotita thumbup.gif, reikia reikia mums zentu nail.gif
As turejau is Cris knyga vardu paemus. Dabar ji pas lina.mazylis berods g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZiSa: 24 liepos 2012 - 21:46
Labukas 4u.gif

Dirbu,bent jau aš doh.gif ir atostogų laukiu,nors ir turėsiu tik pora savaičių doh.gif

Zisa aš galėsiu priimti jau kas liks,kokį vakarą po darbo stabtelsiu,arba jau per atostogas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZiSa @ 2012 07 24, 21:45)
Oooo, Kotita thumbup.gif, reikia reikia mums zentu  nail.gif
As turejau is Cris knyga vardu paemus. Dabar ji pas lina.mazylis berods  g.gif

Aha, po mergaiciu panasu, kad berniukai uzderes bigsmile.gif biggrin.gif

Naujasis bernuzelis jau su vardu, gal pasiskolint galima butu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2012 07 24, 11:44)
O pilvelio gyventojas isaiskintas jau  bigsmile.gif  jei niekas nepasikeis - sunu turesim  wub.gif

Sveikinimai 4u.gif Smagu būt berniuko mama thumbup.gif Lina.Mazylis tikrai turi mano vardų žodyną. Gal ji pati parašys, kaip perduotų tau smile.gif Man kažkaip vardą rinkti iš knygos - labai smagu. Abiems vaikams tą darbą pradėjau vos tik sužinojus apie nestuke.gif Vakare lovoj vartai knygelę, su MB padiskutuoji, pasierzini biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif Kaip laikotes?
O musu namus "uzpuole" visokie gyviai doh.gif Pries kelias dienas su MB skelbem kara skruzdelynui gun_bandana.gif , o vakar ziurekit kokis padarelis mus su Ugnyte namie aplanke bigsmile.gif Oi kaip gaudem su MB (jei kas butu nufilmaves...) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Visa laime, kad pavyko jam erdve sumazinti iki Mato kambario, nes visam name tai butu be sansu schmoll.gif
user posted image

Atsakyti
ZiSa blink.gif doh.gif lotuliukas.gif joooo, ir kas čia toks? blush2.gif mane vakar tik musiukų būrys vakare užpuolė, bet šiandien teliko su šluotele gražiai pereiti biggrin.gif

labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chris @ 2012 07 25, 16:45)
Sveikinimai 4u.gif Smagu būt berniuko mama thumbup.gif Lina.Mazylis tikrai turi mano vardų žodyną. Gal ji pati parašys, kaip perduotų tau smile.gif Man kažkaip vardą rinkti iš knygos - labai smagu. Abiems vaikams tą darbą pradėjau vos tik sužinojus apie nestuke.gif Vakare lovoj vartai knygelę, su MB padiskutuoji, pasierzini biggrin.gif

Jo knyga dar pas mane blush2.gif galim susitikti ir perduosiu - gerai, kad tu nestuke.gif bus lengva atpazinti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2012 07 27, 08:10)
ZiSa  blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  joooo, ir kas čia toks?  blush2.gif  mane vakar tik musiukų būrys vakare užpuolė, bet šiandien teliko su šluotele gražiai pereiti  biggrin.gif

labas rytas  smile.gif

Markse, kiaunes jauniklis cia mirksiukas.gif Toks mazdaug dideles peles dydzio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZiSa: 27 liepos 2012 - 08:44
Mielas kiauniukas wub.gif Bet namie su kūdikiu... nejauku tokį svečią aptikt wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(rimučiux @ 2012 07 25, 10:12)
Labukas  4u.gif

Dirbu,bent jau aš  doh.gif  ir atostogų laukiu,nors ir turėsiu tik pora savaičių doh.gif

Zisa aš galėsiu priimti jau kas liks,kokį vakarą po darbo stabtelsiu,arba jau per atostogas  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif skambtelk mirksiukas.gif

QUOTE(NeNaujoke @ 2012 07 27, 08:56)
Mielas kiauniukas  wub.gif Bet namie su kūdikiu... nejauku tokį svečią aptikt  wacko.gif

Nu kazkaip jo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lina.mazylis @ 2012 07 27, 08:39)
Jo knyga dar pas mane  blush2.gif  galim susitikti ir perduosiu - gerai, kad tu  nestuke.gif  bus lengva atpazinti  cool.gif

Man nedega labai, dabar tik vakarai bunu Sirvintose, galim pora savaiciu iki dekretiniu palaukt mano ax.gif

ZiSa blink.gif doh.gif
Atsakyti