Laba diena,
Kotita, turiu abecelini vardu sarasa kompiuteryje (berniuku ir mergaiciu vardu atskiri sarasai). Jei nori, parasyk savo e-mail'a, atsiusiu.
Oooo, Kotita , reikia reikia mums zentu
As turejau is Cris knyga vardu paemus. Dabar ji pas lina.mazylis berods
Labukas
Dirbu,bent jau aš ir atostogų laukiu,nors ir turėsiu tik pora savaičių
Zisa aš galėsiu priimti jau kas liks,kokį vakarą po darbo stabtelsiu,arba jau per atostogas
Zisa aš galėsiu priimti jau kas liks,kokį vakarą po darbo stabtelsiu,arba jau per atostogas
QUOTE(ZiSa @ 2012 07 24, 21:45)
Oooo, Kotita , reikia reikia mums zentu
Aha, po mergaiciu panasu, kad berniukai uzderes
Naujasis bernuzelis jau su vardu, gal pasiskolint galima butu?
QUOTE(Kotita @ 2012 07 24, 11:44)
O pilvelio gyventojas isaiskintas jau jei niekas nepasikeis - sunu turesim
Sveikinimai Smagu būt berniuko mama Lina.Mazylis tikrai turi mano vardų žodyną. Gal ji pati parašys, kaip perduotų tau Man kažkaip vardą rinkti iš knygos - labai smagu. Abiems vaikams tą darbą pradėjau vos tik sužinojus apie Vakare lovoj vartai knygelę, su MB padiskutuoji, pasierzini
Sveikos gyvos Kaip laikotes?
O musu namus "uzpuole" visokie gyviai Pries kelias dienas su MB skelbem kara skruzdelynui , o vakar ziurekit kokis padarelis mus su Ugnyte namie aplanke Oi kaip gaudem su MB (jei kas butu nufilmaves...) Visa laime, kad pavyko jam erdve sumazinti iki Mato kambario, nes visam name tai butu be sansu
O musu namus "uzpuole" visokie gyviai Pries kelias dienas su MB skelbem kara skruzdelynui , o vakar ziurekit kokis padarelis mus su Ugnyte namie aplanke Oi kaip gaudem su MB (jei kas butu nufilmaves...) Visa laime, kad pavyko jam erdve sumazinti iki Mato kambario, nes visam name tai butu be sansu
ZiSa joooo, ir kas čia toks? mane vakar tik musiukų būrys vakare užpuolė, bet šiandien teliko su šluotele gražiai pereiti
labas rytas
labas rytas
QUOTE(chris @ 2012 07 25, 16:45)
Sveikinimai Smagu būt berniuko mama Lina.Mazylis tikrai turi mano vardų žodyną. Gal ji pati parašys, kaip perduotų tau Man kažkaip vardą rinkti iš knygos - labai smagu. Abiems vaikams tą darbą pradėjau vos tik sužinojus apie Vakare lovoj vartai knygelę, su MB padiskutuoji, pasierzini
Jo knyga dar pas mane galim susitikti ir perduosiu - gerai, kad tu bus lengva atpazinti
QUOTE(markse @ 2012 07 27, 08:10)
ZiSa joooo, ir kas čia toks? mane vakar tik musiukų būrys vakare užpuolė, bet šiandien teliko su šluotele gražiai pereiti
labas rytas
labas rytas
Markse, kiaunes jauniklis cia Toks mazdaug dideles peles dydzio.
Mielas kiauniukas Bet namie su kūdikiu... nejauku tokį svečią aptikt
QUOTE(rimučiux @ 2012 07 25, 10:12)
Labukas
skambtelk
QUOTE(NeNaujoke @ 2012 07 27, 08:56)
Mielas kiauniukas Bet namie su kūdikiu... nejauku tokį svečią aptikt
Nu kazkaip jo...
QUOTE(lina.mazylis @ 2012 07 27, 08:39)
Jo knyga dar pas mane galim susitikti ir perduosiu - gerai, kad tu bus lengva atpazinti
Man nedega labai, dabar tik vakarai bunu Sirvintose, galim pora savaiciu iki dekretiniu palaukt mano
ZiSa