Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantys širvintiškių namučiai

QUOTE(ZiSa @ 2012 07 10, 19:38)
Kotita, bet gi ir tavo liniuote kaip greitai baiginejasi  bigsmile.gif
Gal jau zinai kas pilvelyje gyvena?  blush2.gif

Aha, greit eina bigsmile.gif ax.gif
Nezinau, gal kita savaite pamatys rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikinimai Linos.Mazylis šeimynai pagaliau sulaukus savo dičkio mažylio 4u.gif wub.gif Ale ir susirinko Arijus skaičiukus - visus tris lemtingus-stebuklingus - ir 12, ir 7, ir 9 bigsmile.gif

Kotita, labai gražiai atrodai 4u.gif mirksiukas.gif nestuke.gif Aš statyčiau už berniuką g.gif

Ech, pernai ir aš gražiai atrodžiau tokiu lauku biggrin.gif
Atsakyti
Nuosirdziausi sveikinimai Lina.Mazylis seimai sulaikus mazojo stebuklelio. Lai auga sveikas, laimingas ir ramus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Lina mazylis, sveikinimai vyrukui Arijui (labai grazus vardas) bei saunuolei mamytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNaujoke @ 2012 07 10, 17:22)
Ir mes sveikinam, bus man žentas antras  biggrin.gif  thumbup.gif  wub.gif

Dekui visoms uz sveikinimus wub.gif
na ka mes jau namie, o dabar telieka ismokti visiems gyventi ir sugyventi smile.gif

O su zentais gerai pasakyta thumbup.gif ziuriu pataikau as tau lotuliukas.gif jei tavo panos i jaunesnius (kad ir ne po daug ) ziures ax.gif
Atsakyti
Sveiki sugrįžę namo 4u.gif Linkiu greito "apsitrynimo" mirksiukas.gif Smagu - vasara - iš karto galima lauke daug būti, tai, manau, ir susigyvent pavyks greitai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lina.mazylis @ 2012 07 13, 20:11)
O su zentais gerai pasakyta  thumbup.gif  ziuriu pataikau as tau  lotuliukas.gif  jei tavo panos i jaunesnius (kad ir ne po daug ) ziures  ax.gif

Žiūrės, kur dings. Kad kokiu desetka metų jaunesni būtų, tai gal ir nežiūrėtų, o dabar - pats tas biggrin.gif Sveiki sugrįžę į namučius - skalsos, darnos ir ramybės jums visiems. O tau - saldžios palaimos apsuptai trijų vyrų wub.gif 4u.gif
Atsakyti
SVEIKINAME wub.gif wub.gif ir vardas koks grazus. Lai auga sveikas,stiprus ir buna dziaugsmelis teveliams smile.gif
Atsakyti
Na va, nelio nė vieno tuščio mėnesio mūsų sąrašėlyje thumbup.gif

Gal pažįstat virėjų, norinčių padirbėti Norvegijoje geromis sąlygomis? Jei ką, duokit mano kontaktus 4u.gif
Atsakyti
Vajej kaip cia ramu g.gif Visos atostogaujat kiba bigsmile.gif
Kotita, tai kaip ten pilvelio gyventojas laikosi? Atsiskleide gal? Nors... jei nenori, nesakyk mirksiukas.gif
Merginos, perrinkau resursus Matuko rubeliu, tai turiu galybe tokiu siltesniu kepuriu doh.gif Mylionika, Rimuciux, gal lina.mazylis Lauriukui unsure.gif Prasom issirankiot, nes atiduosiu belekam 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
kaip tik uzsukau su klausimu:
pamenu kazkada kalbejot, kad kazkuri vardyna turit, gal pasiskolint galima butu? ax.gif

O pilvelio gyventojas isaiskintas jau bigsmile.gif jei niekas nepasikeis - sunu turesim wub.gif
Atsakyti
Kotita, su berniukėliu 4u.gif wub.gif
Atsakyti