Na ir tylu čia
Aš su klausimu, žinau kad kažkas Širvintose siuvinėja siuvinėjimo mašina Gal žinot kas?
sveikos mamytes, neseniai atsikrasutem i survintus, beveik nieko nepzistu cia butu idomu su kuo nors susipazinti ir kartu vezimelius pastumdyti
lauksiu norinciu bendrauti mamyciu
QUOTE(angeliuke123 @ 2013 08 05, 13:13)
sveikos mamytes, neseniai atsikrasutem i survintus, beveik nieko nepzistu cia butu idomu su kuo nors susipazinti ir kartu vezimelius pastumdyti
Labas, o kur kitos mamytės Ar jau radai draugių?
Vai2, kažkada prieš daug metų tu užvedei pirmąją širvintiškių temą sm, dabar gal ir atgaivinti ją pavyks
QUOTE(chris @ 2014 03 26, 10:36)
Vai2, kažkada prieš daug metų tu užvedei pirmąją širvintiškių temą sm, dabar gal ir atgaivinti ją pavyks
Tik išvažiavau ir netvarka
Sveikos, mamos,
mes negyvenam Širvintose, bet neseniai nusipirkom sodybą vasaroms Alionyse, čia apie 10 km nuo Širvintų, į Giedraičių pusę. Gal kartais yra gyvenančių netoliese, ypač su panašaus amžiaus vaikais? Mano dukrai beveik 4 m. Labai norim ir vaikų, ir mamų kompanijos
Toj sodyboj turim problemą su kanalizacija, mums labai reikia santechniko. Bandžiau ieškoti internete, bet nieko nepavyko rasti... Jei kas turite kokių kontaktų, brūkštelkite į až, būsiu nepaprastai dėkinga... Jei reikės, patys tą žmogų atsivežtume su mašina iš Širvintų.
mes negyvenam Širvintose, bet neseniai nusipirkom sodybą vasaroms Alionyse, čia apie 10 km nuo Širvintų, į Giedraičių pusę. Gal kartais yra gyvenančių netoliese, ypač su panašaus amžiaus vaikais? Mano dukrai beveik 4 m. Labai norim ir vaikų, ir mamų kompanijos
Toj sodyboj turim problemą su kanalizacija, mums labai reikia santechniko. Bandžiau ieškoti internete, bet nieko nepavyko rasti... Jei kas turite kokių kontaktų, brūkštelkite į až, būsiu nepaprastai dėkinga... Jei reikės, patys tą žmogų atsivežtume su mašina iš Širvintų.
Labas
Atradau temutę , niekad nebendravus čia , bet pamaniau gal padėsit ne visai naujokei Širvintose, bet dar daug ko nežinančiai
Ar vyksta kokie aerobikos , kalanetikos , šokių ar pan.užsiemimai moterims Širvintose? norisi kažkokios veiklos , prasitampyti ir išlysti dažniau iš namų
Atradau temutę , niekad nebendravus čia , bet pamaniau gal padėsit ne visai naujokei Širvintose, bet dar daug ko nežinančiai
Ar vyksta kokie aerobikos , kalanetikos , šokių ar pan.užsiemimai moterims Širvintose? norisi kažkokios veiklos , prasitampyti ir išlysti dažniau iš namų
QUOTE(~Sunny~ @ 2014 08 27, 00:01)
Mane irgi domintų užsiėmimai Mielai rudeniop savimi užsiimčiau
Labas rytas
QUOTE(*NoTa* @ 2014 08 27, 08:12)
kiek žinau, tai pasirinkimas yra šokių pamokoms ale mano kaulai per seni
QUOTE(markse @ 2014 09 03, 12:04)
kiek žinau, tai pasirinkimas yra šokių pamokoms ale mano kaulai per seni
Aš nenoriu šokių. Norėčiau sporto
QUOTE(*NoTa* @ 2014 09 03, 16:22)
Aš nenoriu šokių. Norėčiau sporto
Ten ohoho koks sportas!!!! Po vienos pamokos nepaejau svaite laiko
Papildyta:
https://www.facebook...ainius.morkunas
O ir treneris labai simpatiskas
QUOTE(markse @ 2014 09 03, 20:16)
Ten ohoho koks sportas!!!! Po vienos pamokos nepaejau svaite laiko
Aš darbe per 13 val prisšokinėju, tad norėčiau kažko ramesnio. Spėju tiks arba Kaprizas, arba namai. Bet namie negaliu prisiversti