Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantys širvintiškių namučiai

QUOTE(ZiSa @ 2013 02 28, 14:58)
Na ką, paskutinė žiemos diena  ax.gif
Turim akciją - atrakciją!
Kabinsim inkilus pargrįžtantiems paukštukams  thumbup.gif Inkilų turim. Reikia nuspręsti kada (siūlymas kurią nors kovo 8-11 savaitgalio dieną), ir kur (gal kokį parkelį mielą ar miškelį kas žinot).
Taigi, laukiam siūlymų  4u.gif

Oo kaip smagu bigsmile.gif thumbup.gif Aš, kaip tikra cekava Zosė pasibovysiu - o iš kur inkilai? ax.gif blush2.gif Kiek jų yra? Galima gal ne vienoj vietoj kabinti, o, pvz., aplankant susibūrusios grupės narius, prie kiekvienų namų smile.gif Arba pas Briedį ir Mikitą - ten miškas nuostabus wub.gif Nors mačiau ir inkilų jame ne vieną...

Kada? - aš už kovo 10, sekmadienį, kokią 11 val.

Sveikinimai ir paskutinių žiemos dienų gimtadienininkams Deividui, Gretai, Vai2 bei pavasario pranašui Laurynui su gimimo dienomis 4u.gif happybday.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chris: 01 kovo 2013 - 18:25
Parduodu maitinimo kedute - gal kam reik? 4u.gif
Atsakyti
Chris, inkiliukų yra bemaž 15, o gal ir dar daugiau. O iš kur... vot ir kankinkis nežinioje tongue.gif
Aš apie Mikitos miškelį irgi buvau pagalvojus. Šiaip tai jo, kaip ir galima per kelias vietas, tik labai laiko daug atima persikėlimas į kitą vietą, nebent nelabai jos nutolusios viena nuo kitos. Reikia, aišku, ir mikitos pasiklausti unsure.gif
Atsakyti
Vistik inkiliukus planuosim kabinti ateinantį savaitgalį, t.y. kovo 15-16 4u.gif
Atsakyti
buvau siandien moteriskes baseine vandens aerobikoje smile.gif tai islipus is baseino kojos net drebejo biggrin.gif treneris geras energijos uztaisas thumbup.gif
beje gal kas zinote masaziste kokia sirvintose? jei galite atsiuskite kontaktus i AZ ar cia parasykite Aciu is anksto smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Matau, inkiliukai lauks normalaus pavasario smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leoruciuks @ 2013 03 16, 21:42)
buvau siandien moteriskes baseine vandens aerobikoje smile.gif tai islipus is baseino kojos net drebejo biggrin.gif treneris geras energijos uztaisas  thumbup.gif
beje gal kas zinote masaziste kokia sirvintose? jei galite atsiuskite kontaktus i AZ ar cia parasykite Aciu is anksto smile.gif  4u.gif

Smagiai pasportavai thumbup.gif Mano mažę masažavo poliklinikos masažistė N.Jankauskienė - komplimentai jai. Deja, tel. nr. neturiu, bet gali užeit pas ją. Jei nežinai, kur, rytoj Yamahoj užklausk, paaiškinsiu mirksiukas.gif
QUOTE(NeNaujoke @ 2013 03 17, 10:42)
Matau, inkiliukai lauks normalaus pavasario smile.gif

Tai jau taip doh.gif

Mes va kažkokį dvidienį virusą vakar pribaigėm, tai į miškus dar nesinori... Taip įdomiai - 2 dienas mažei buvo aukštoka temperatūra ir sloga, o paskui viską lyg ranka nuėmė. Na kai palaksto dar lyg snarglys nori lįst, bet to jau sloga nebevadinčiau...
Atsakyti
Chris, smagu girdėti, kad neįsisirgote smile.gif
Atsakyti
Pas mus irgi virusai įsisuko. Bet tokie jau privėsę, nestiprūs, tik vistiek ne į sveikatą smile.gif
Atsakyti
Chris, Ugne irgi kazkoki snarglini virusa su tempa pagavus. Sestadieni pakilo tempa iki 38.5, numusem ir daugiau nebepakilo, arba jei ir pakilo, labai neauksta, net nematavau ax.gif O snarglys tai jo... dar varva.
Inkiliukus su Sandra apkalbejom, kad tikrai palauksim siltesnio oro. Beje, Sandra kalbejo su girininkais, tai sake, kad skubos nera, per toki ora paukstukai tikrai neskuba 4u.gif
Atsakyti
Moteriskes gal zinote kas platika Faberlic, Avon ar Oriflame kosmetika? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leoruciuks @ 2013 03 26, 22:32)
Moteriskes gal zinote kas platika Faberlic, Avon ar Oriflame kosmetika? smile.gif

Aš platinu ax.gif
Atsakyti