Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantys širvintiškių namučiai

QUOTE(viduku @ 2013 01 15, 13:22)
Mylionika, nepamenu, bet, berods, pupelių ten nebuvo. na sklerozė man  blush2.gif  ir krabų lazdelių lyg ir ne... kad sūris ir kepta duona tai taip, o daugiau ir nežinau  g.gif

tokiai mistainei tinka ir rukytos kiauliu ausytes smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Gal kas norėtų apatinių pasipirkt iš čia Daryčiau užsakymą kokį 7dienį, jei susirinktų 3-4 g.gif

Oj, žiūriu, nebesiunčia į Lt lyg doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chris: 18 sausio 2013 - 20:06
Mūsų klubiečiai wub.gif

http://xn--kratonauj...-ir-pavojingas/

http://xn--kratonauj...-gyventi-kaime/

Gal norėtumėte papasakoti ir savo žiemos istoriją - gražią, žvarbią, su nuotykiais ar nekaip pasibaigusią. Kviečiu pasidalinti su visais mirksiukas.gif Tereikia papasakoti savo žodžiais, aš užrašyti padėsiu smile.gif
Beje, pasakotojams bus ir prizų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(chris @ 2013 01 18, 18:01)
Labas 4u.gif
Gal kas norėtų apatinių pasipirkt iš čia Daryčiau užsakymą kokį 7dienį, jei susirinktų 3-4 g.gif

Oj, žiūriu, nebesiunčia į Lt lyg  doh.gif

dabar nemazai sale UK internetinese hm,george,next ir t.t. gal is ten kas siunciasi? smile.gif
as tai darau per tarpinike jei kam aktualu galiu atsiust jos info ir galite pirktis mirksiukas.gif nes labai jau ten grazus ir kokybis rubeliai wub.gif o per sale tokiu geru kainu galima pagaut thumbup.gif
Atsakyti
Na ir tylu čia unsure.gif
Gal kas turit parduot vaikui tokį spec. pakilimą kur mašinoj sėdėt reikia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leoruciuks @ 2013 01 19, 22:22)
dabar nemazai sale UK internetinese hm,george,next ir t.t. gal is ten kas siunciasi? smile.gif
as tai darau per tarpinike jei kam aktualu galiu atsiust jos info ir galite pirktis  mirksiukas.gif nes labai jau ten grazus ir kokybis rubeliai  wub.gif  o per sale tokiu geru kainu galima pagaut  thumbup.gif

Reiks pasiziurinet. As per tarpininkes kazkaip nepraktikuoju siuntimo. Nebent kooperuojuos su kitom. Aisku, jei i LT nesiuncia, kitos galimybes kaip ir nelieka...

Antara, buna daznai SM ir kituose skelbimuose tu paaukstinimu - as rudeni savo Dziugui pirkau laabai pigiai thumbup.gif

Nenaujoke, gera ideja straipsneliu 4u.gif Manau, ir daugiau istoriju gales papasakot tie, kurie kasdien vazineja...
Nepyk, bet sakyk, kaip tau "prilipo" tas naujadaras "snygis"? Man jis kol kas labai svetimas ax.gif
Atsakyti
Pagaliau pamaciau Mintele 'gyvai' smile.gif , labai smagi mergyte, savo sypsenele tiesiog nusviecia viska aplink thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(leoruciuks @ 2013 01 19, 22:22)
as tai darau per tarpinike jei kam aktualu galiu atsiust jos info ir galite pirktis  mirksiukas.gif nes labai jau ten grazus ir kokybis rubeliai  wub.gif  o per sale tokiu geru kainu galima pagaut  thumbup.gif

Jooo, tylu cia g.gif
Leoruciuks, next siuncia i LT, tk siuntimas brangokas. Na, bet susikooperavus kelioms gaunasi normaliai.
Kotita, kaip augat? KA jau ismokot?
Ugne tai dantis daiginasi ax.gif Man taip keista, kai ji taip velai... Matas tokio amziaus jau kokius 8 turejo. O Ugne, kol kas, tik pusantro lotuliukas.gif Na, bet nieko baisaus, isaugs. O siaip tai dabar abi sportuojam, nes visur kabinasi, stojasi, o svarbiausia, kad atsistojus isivaizduoja, kad moka eit ir pasileidzia doh.gif Zodziu, tuoj vaiksciosim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE('Ina' @ 2013 01 29, 18:55)
Pagaliau pamaciau Mintele 'gyvai'  smile.gif  , labai smagi mergyte, savo sypsenele tiesiog nusviecia viska aplink  thumbup.gif  wub.gif

Aciu uz komplimentus Mintei - Justina ne ka maziau ju verta - labai drasi, bendraujanti mergyte, ilgakase bigsmile.gif 4u.gif

Zisa, sakai, sportuojat bigsmile.gif thumbup.gif Saunuoles, reikia. O kai vaikscios, dar daugiau pasportuosit biggrin.gif Va Minte is guzu ligos niekaip neisauga ir gasdina mane vis su savo griuvimais ir zaizdom doh.gif Vejas kazkoks - ne merga doh.gif

Aha, idomu, kaip Kotitos Mantukas auga? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu, kad domites ax.gif

Auga bernas musu, kita savaite jau 4 men wub.gif turbut dantukai jau kankina po truputi sad.gif sestis labai nori, visas aplinkinis pasaulis labai idomus biggrin.gif tik sirguliuot dabar nori, nosyte uzsikimsus truputuka verysad.gif

Drabuzeliu norec ir as is uz juru mariu - patiko biggrin.gif

O kas tas "snygis:? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chris @ 2013 01 29, 17:26)
Nenaujoke, gera ideja straipsneliu 4u.gif Manau, ir daugiau istoriju gales papasakot tie, kurie kasdien vazineja...
Nepyk, bet sakyk, kaip tau "prilipo" tas naujadaras "snygis"? Man jis kol kas labai svetimas ax.gif

Dėkui smile.gif
O dėl snygio, nėra čia ko pykti. Bet šiaip, man jis iš karto prilipo. Tik asociacija pirminė su Kauno meru, mano vyro antiidealu, nes iš jo pirmą kartą išgirdau lotuliukas.gif Nors šiaip esu konservas tuo atžvilgiu, nemėgstu naujadarų, bet snygis man tiko smile.gif

Mano mergina vėl susirgo sad.gif Po nepilno 1,5 mėn pertraukos.
Atsakyti
Sveikatos Mantukui ir Patricijai 4u.gif Daug serganciu dabar. Minte irgi ana savaite bronchita turejo iveikt unsure.gif
QUOTE(Kotita @ 2013 01 30, 13:26)
O kas tas "snygis:?  ax.gif

Sinonimas zodziams snigti, sniegas biggrin.gif Man patiko, kaip tv3 sinoptikas Sulija sita zodi lazdavojo - pabrezdamas, kad "sianakt, nei snygio, nei slapdribio, nei kokio kito reiskinio nebus" smile.gif
Atsakyti