Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantys širvintiškių namučiai

QUOTE(markse @ 2013 01 09, 19:43)
kam parašė?  biggrin.gif  cirkų cirkai. Man niekas nieko neparašė. Tai kad ten jauna mergaitė, matyt žaidimas jai čia.

Bet reik biški mąstyti doh.gif Kažkas teisingai pasakė, pravestų kelias trenituotes ir susirinktų moteraitės, o kai nieko nevyksta, tai kas eis tada? g.gif
Reik man namie pravest turbūt biggrin.gif Vietos daug lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2013 01 09, 16:43)
kam parašė?  biggrin.gif  cirkų cirkai. Man niekas nieko neparašė. Tai kad ten jauna mergaitė, matyt žaidimas jai čia.

kad truksta brandos sutinku nemoka ji dar elgtis su savo klientais, nieko uzaugs kada nors smile.gif as pati jai parasiau ,,labai grazu,, laiskeli ko cia tyciojasi is musu, o ji atrase kad vakar kad guli ligonineje.

beje gal kas buvote baseine vandens aerobikoje? smile.gif
Atsakyti
žodžiu, kalanetikos nebus, nebent AnTara organizuos bigsmile.gif o beje pagalvok, ir kompanija, ir papildomas uždarbis lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai va, manau reiks man pradėt vest thumbup.gif Tik pora baldų išnešti ir pirmyn smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
aš su klausimu - per klubo kalėdinį vakarėlį valgėm nerealiai skanios mišrainės blush2.gif matyt, tikrai labai skani buvo, kad iki šiol užmiršt negalim biggrin.gif ir laaabai norim recepto blush2.gif sūris, kepta duonytė... o daugiau - nežinau sad.gif Ar ne Evelinos mišrainė? irgi nežinau blush2.gif pagelbėkit, mamytės. iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viduku: 14 sausio 2013 - 17:05
labukas
, gal kas turit tokia knyga parduoti ?
user posted image
arba tokias ?
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semile: 14 sausio 2013 - 18:46
QUOTE(Semile @ 2013 01 14, 18:33)
labukas
, gal kas turit tokia knyga parduoti ?

Semile, aš turiu kažkokį skaitymo pradžiamokslį. Bet ar toks kokio tu nori nepamenu sad.gif Pažiūrėsiu namuose smile.gif
Atsakyti
[quote=viduku,2013 01 14, 19:05]
Sveikutės 4u.gif
aš su klausimu - per klubo kalėdinį vakarėlį valgėm nerealiai skanios mišrainės blush2.gif matyt, tikrai labai skani buvo, kad iki šiol užmiršt negalim biggrin.gif ir laaabai norim recepto blush2.gif sūris, kepta duonytė... o daugiau - nežinau sad.gif Ar ne Evelinos mišrainė? irgi nežinau blush2.gif pagelbėkit, mamytės. iš anksto ačiū 4u.gif

Viduku,mes tokia misraine beveik per visas sventes darom: ferm. suris,kepta duona ir virtos baltos pupeles,cesnakas ir aisku majoneza, dar, jei gerai prisimenu,vietoj pupeliu kartais mes dedam krapu lazdeliu - ir skanu, ir sotu. thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Mylionika,2013 01 15, 14:52]
[quote=viduku,2013 01 14, 19:05]
Sveikutės 4u.gif

Viduku,mes tokia misraine beveik per visas sventes darom: ferm. suris,kepta duona ir virtos baltos pupeles,cesnakas ir aisku majoneza, dar, jei gerai prisimenu,vietoj pupeliu kartais mes dedam krapu lazdeliu - ir skanu, ir sotu. thumbup.gif
[/quote]

Mylionika, nepamenu, bet, berods, pupelių ten nebuvo. na sklerozė man blush2.gif ir krabų lazdelių lyg ir ne... kad sūris ir kepta duona tai taip, o daugiau ir nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(viduku @ 2013 01 15, 15:22)
Mylionika, nepamenu, bet, berods, pupelių ten nebuvo. na sklerozė man  blush2.gif  ir krabų lazdelių lyg ir ne... kad sūris ir kepta duona tai taip, o daugiau ir nežinau  g.gif

Viduku, gali būti dar kiaušinio dėta wink.gif Aš dedu dar ir pupelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2013 01 15, 09:15)
Semile, aš turiu kažkokį skaitymo pradžiamokslį. Bet ar toks kokio tu nori nepamenu sad.gif Pažiūrėsiu namuose smile.gif

man jokio skirtumo kuri , butu labai gerai bigsmile.gif
Atsakyti
dar būna, kad deda obuolio į mišrainę.

kas nors kalanetikoj buvo? domėjosi?
Atsakyti