Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantys širvintiškių namučiai

QUOTE(leoruciuks @ 2013 01 06, 20:15)
as penktad jai paskambinau ir pasakiau trumpai ,,tam kad gautum turi pats duoti,, turejau omeni, kad ji turi pradeti vesti treniruotes ir susirinks grupe o laukt kol siaip ateis tokia diena...
tad tikiuosi antradieni susimatysim  smile.gif

tai penktadienį neįvyko?? lyg planavai eiti smile.gif
Atsakyti
Aciu, Ina.
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2013 01 06, 18:47)
tai penktadienį neįvyko?? lyg planavai eiti  smile.gif

nerasiau kad eisiu, nes aukle vaiku negalejo paziuret verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nutiko man vienas dalykas, negaliu nepapasakoti Jums visoms g.gif Gal ir Jums taip pat yra, tik nekreipėte dėmesio g.gif
Turiu omenyje Buratino daržely...
Kai reikėdavo mokėti už darželį- niekada nekreipdavau dėmesio, o va vakar atkreipiau kai davė mokėjimo lapelius, suma 20lt didesnė doh.gif O jei būčiau nepatikrinus???
Tada pasikėliau visas mėnesio įmokas- ogi žiūriu vėl netikslumų pilna.. Kai turi pažymą kad sergi, juk nereikia tada mokėti tų 19.5 mėnesinio ale abonento, o žiūriu, nebuvom visą mėnesį, o abonentą mokėjom... Nuo šiol pati skaičiuosiuos viską ir rašysiuos, nes 20lt 10lt kad ir 5lt tai kokia suma per mėnesį gaunasi? Tikrinkit mielosios, nes kalbėjau su pažįstama, jai lygiai tas pats...
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2013 01 08, 09:05)
Labas rytas  4u.gif

Nutiko man vienas dalykas, negaliu nepapasakoti Jums visoms  g.gif  Gal ir Jums taip pat yra, tik nekreipėte dėmesio g.gif
Kai reikėdavo mokėti už darželį- niekada nekreipdavau dėmesio, o va vakar atkreipiau kai davė mokėjimo lapelius, suma 20lt didesnė  doh.gif  O jei būčiau nepatikrinus???
Tada pasikėliau visas mėnesio įmokas- ogi žiūriu vėl netikslumų pilna.. Kai turi pažymą kad sergi, juk nereikia tada mokėti tų 19.5 mėnesinio ale abonento, o žiūriu, nebuvom visą mėnesį, o abonentą mokėjom... Nuo šiol pati skaičiuosiuos viską ir rašysiuos, nes 20lt 10lt kad ir 5lt tai kokia suma per mėnesį gaunasi? Tikrinkit mielosios, nes kalbėjau su pažįstama, jai lygiai tas pats...

Labas rytas,
AnTara, abonentini mokesti reikia moketi bet kokiu atveju, nesvarbu lanket ar ne. Jei turit pateisinama priezasti, tai moketi nereikia tik uz nelankytas dienas kiekvienos dienos mokescio (mityba ir kt.)
Atsakyti
QUOTE('Ina' @ 2013 01 08, 09:41)
Labas rytas,
AnTara, abonentini mokesti reikia moketi bet kokiu atveju, nesvarbu lanket ar ne. Jei turit pateisinama priezasti, tai moketi nereikia tik uz nelankytas dienas kiekvienos dienos mokescio (mityba ir kt.)

Nieko tada nesuprantu, mums aukl4toja sake kad nereikia... g.gif Bet vistiek nesuprantu... Dienu pvz raso 18, ugdymo dienu 13, pagal ka cia tada?
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2013 01 08, 09:05)
Labas rytas  4u.gif

Nutiko man vienas dalykas, negaliu nepapasakoti Jums visoms  g.gif  Gal ir Jums taip pat yra, tik nekreipėte dėmesio g.gif
Kai reikėdavo mokėti už darželį- niekada nekreipdavau dėmesio, o va vakar atkreipiau kai davė mokėjimo lapelius, suma 20lt didesnė  doh.gif  O jei būčiau nepatikrinus???

Mano vaikai iš pradžių lankė Saulutę, dabar lanko Buratiną, ir abiejuose darželiuose mokėjom po 19,50 Lt kiekvieną mėnesį, nepriklausomai ar vaikas sirgo, ar ne. Mano vaikai ir vasarą lankė darželį, todėl negaliu 100 proc garantuoti, ber girdėjau, kad mamos, kurių vaikai vasarą nelanko, visvien moka tą ugdymo mokestį.
Bet netikslumų tai tikrai pasitaiko, net ir už maitinimą. Mano vaikai susirgo mėnesio pabaigoje ir sirgo iki kito mėn vidurio. Aš kaip ir priklauso, pažymą pristačiau po ligos, t.y. kito mėn viduryj, ir paduodant pažymą iš karto gavau lapelį mokėjimui už praėjusį mėn. Vadinasi niekas nelaukė pažymos ir priskaičiavo man tas kelias dienas mėn pabaigoje kaip nepateisintas.
Ir iš viso kažkokia absurdiska tvarka: vaiko nevedi, praneši iš anksto, jam maisto negamina, bet jei nepateisini, tai moki už maitinimą tą dieną. Man čia visiškai nelogiška..
Atsakyti
QUOTE(laumžirgė @ 2013 01 08, 09:52)
Mano vaikai iš pradžių lankė Saulutę, dabar lanko Buratiną, ir abiejuose darželiuose mokėjom po 19,50 Lt kiekvieną mėnesį, nepriklausomai ar vaikas sirgo, ar ne. Mano vaikai ir vasarą lankė darželį, todėl negaliu 100 proc garantuoti, ber girdėjau, kad mamos, kurių vaikai vasarą nelanko, visvien moka tą ugdymo mokestį.
Bet netikslumų tai tikrai pasitaiko, net ir už maitinimą. Mano vaikai susirgo mėnesio pabaigoje ir sirgo iki kito mėn vidurio. Aš kaip ir priklauso, pažymą pristačiau po ligos, t.y. kito mėn viduryj, ir paduodant pažymą iš karto gavau lapelį mokėjimui už praėjusį mėn. Vadinasi niekas nelaukė pažymos ir priskaičiavo man tas kelias dienas mėn pabaigoje kaip nepateisintas.
Ir iš viso kažkokia absurdiska tvarka: vaiko nevedi, praneši iš anksto, jam maisto negamina, bet jei nepateisini, tai moki už maitinimą tą dieną. Man čia visiškai nelogiška..

Tai va, prašo pranešti iki 8 ryto kad nebūsi, bet kam pranešti, jei vistiek mokėsiu už tą dieną, tai tada tegul duoda nors jo ir nėra, nors žinosiu už ką moku.. Kažkokia nesąmonė... Nors vasarą buratine nemokėjom abonento.. Va už lapkričio mėnesio 6d. sumokėjom 49lt g.gif
Atsakyti
Jei vaikas suserga menesio pabaigoje, kreipiates i gydytoja ir zinot, kad turesite pazyma, reikia paskambinti i darzeli ir informuoti, kad turit pateisinima, bet atnesit tik kita menesi, kai vaikas pasveiks. Kaip ten skaiciuoja ugdymo dienas, nezinau. O vasara uz liepos menesi, kai Buratinas buvo uzdarytas visai, moketi abonentinio mokescio nereikejo.
O netikslumu pasitaiko, sutinku.
Atsakyti
Beje dėl kalanetikos: aš buvau pranešusi, kad busiu penktadienį ir jokios žinutės ar el. laiško dėl to, kad užsiėmimai nevyks, negavau. Tik nuvažiavusi ir nieko neradusi paskambinau ir sužinojau, kad septynios moterys serga, todėl "pasimatysim antradienį". Žiauriai nemalonu ir netgi sakyčiau nekultūringa...
Atsakyti
QUOTE(laumžirgė @ 2013 01 08, 10:44)
Beje dėl kalanetikos: aš buvau pranešusi, kad busiu penktadienį ir jokios žinutės ar el. laiško dėl to, kad užsiėmimai nevyks, negavau.  Tik nuvažiavusi ir nieko neradusi paskambinau ir sužinojau, kad septynios moterys serga, todėl "pasimatysim antradienį". Žiauriai nemalonu ir netgi sakyčiau nekultūringa...

O ką mes sakėm? Dėlto aš ir neisiu ten, nes man važiuot tiek km, pabučiuot į durų rankeną ir grįžt? schmoll.gif Tikrai ne.. Jokio konkretumo, noriu vesiu užsiėmimą, noriu ne.. Negražu schmoll.gif
O mes va pradėjom lankyt Yamahos mokyklėlę thumbup.gif
Atsakyti
Dėl darželio ugdymo mokesčio,tai jį moki nepriklausomai ar tavo vaikas eina į darželį ar ne,nemoki tik tada kai darželis vasarai užsidaro bent jau " Saulutėje". O pažymas direktorė prašo pristatyti iki mėn. pabaigos,tada ir problemų su mokėjimu nekyla. 4u.gif
Atsakyti