QUOTE(AnTara @ 2013 01 08, 09:05)
Labas rytas
Nutiko man vienas dalykas, negaliu nepapasakoti Jums visoms
Gal ir Jums taip pat yra, tik nekreipėte dėmesio
Turiu omenyje Buratino daržely...
Kai reikėdavo mokėti už darželį- niekada nekreipdavau dėmesio, o va vakar atkreipiau kai davė mokėjimo lapelius, suma 20lt didesnė
O jei būčiau nepatikrinus???
Tada pasikėliau visas mėnesio įmokas- ogi žiūriu vėl netikslumų pilna.. Kai turi pažymą kad sergi, juk nereikia tada mokėti tų 19.5 mėnesinio ale abonento, o žiūriu, nebuvom visą mėnesį, o abonentą mokėjom... Nuo šiol pati skaičiuosiuos viską ir rašysiuos, nes 20lt 10lt kad ir 5lt tai kokia suma per mėnesį gaunasi? Tikrinkit mielosios, nes kalbėjau su pažįstama, jai lygiai tas pats...
Mano vaikai iš pradžių lankė Saulutę, dabar lanko Buratiną, ir abiejuose darželiuose mokėjom po 19,50 Lt kiekvieną mėnesį, nepriklausomai ar vaikas sirgo, ar ne. Mano vaikai ir vasarą lankė darželį, todėl negaliu 100 proc garantuoti, ber girdėjau, kad mamos, kurių vaikai vasarą nelanko, visvien moka tą ugdymo mokestį.
Bet netikslumų tai tikrai pasitaiko, net ir už maitinimą. Mano vaikai susirgo mėnesio pabaigoje ir sirgo iki kito mėn vidurio. Aš kaip ir priklauso, pažymą pristačiau po ligos, t.y. kito mėn viduryj, ir paduodant pažymą iš karto gavau lapelį mokėjimui už praėjusį mėn. Vadinasi niekas nelaukė pažymos ir priskaičiavo man tas kelias dienas mėn pabaigoje kaip nepateisintas.
Ir iš viso kažkokia absurdiska tvarka: vaiko nevedi, praneši iš anksto, jam maisto negamina, bet jei nepateisini, tai moki už maitinimą tą dieną. Man čia visiškai nelogiška..