Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantys širvintiškių namučiai

QUOTE(Kotita @ 2013 01 03, 18:40)
Pagalvok, gal verta bus  biggrin.gif

nu jo 8 kartai per men t.y. tik 800km...smile.gif
Atsakyti
keista diskusija.
Kotita, ačiū už patarimus, aš pagalvosiu.

bet esmė ta, kad gi klausinėjo, kas lankys, kokia bus grupė, registravomės! tai manau tos 3 ar 5 yra vertos treniruotės bet kokiu atveju. Gal kitą sykį susirinks 20 ir atsipirks 10 tokių "mažų" treniruočių. Nu ir turguj ne visada pavyksta parduot bent vieną prekę. verslas yra verslas. Mano tokia nuomonė.
Atsakyti
Na man ir keistai čia pasakė.. Aš dabar važiuosiu į treniruotę 14km (pirmyn-atgal), ir jei jos nebus... Na pasakytų konkrečiai bus ar ne ir psio g.gif
Kažkada vėl nesusirinks daug merginų- pasakys nevyks nieko, pabučiuoji į durų rankeną ir namo lotuliukas.gif
Jokio konkretumo.. Bet čia tik mano nuomonė
Atsakyti
AnTara, aš irgi apie tai. Nu negi kaskart smsus rašinėsim, būsim ar ne smile.gif Šiandien negaliu, ir išvis penktadieniais nelabai gautųsi, va ir antradienį negalėsiu, nors jau planavau ateiti, bet atsirado reikalų. Iš esmės - planuoju lankyt, bet tikrai nebus, kad kaip į darbą - žūt būt.
Atsakyti
Markse, tu jei negali penktadieniais, tai išvis nelabai verta eit, nes dėl vienos treniruotės per savaitę, nelabai ir tas rezultatas matysis. Nebent palankyt pažiūrėt kas ir kaip ir tada namie pradėt daryt.
Aš kaip esu konkretus žmogus esu, tai man turi būt pasakyta konkrečiai, o ne gal ir t.t.
Aš va namie pradėjau Bodyfleks'ą daryt, prieš nėštumą buvau numetus 12kg bedarydama thumbup.gif Prisiversiu ir pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
kadangi šiandien gautoje sms prie penktadienio šauktukas (!), tai gal daugumai nelabai tinkama diena...aš daviau pasiūlymą perkelti į ketvirtadienį.

AnTara, vienas kartas geriau nei nei vieno biggrin.gif man ir nereikia akivaizdaus rezultato. daugiau einu prajudinti savo surūdijusius kaulus blink.gif
Atsakyti
Sveikos, sportininkės 4u.gif Kaip tie Naujieji? Mums - neblogai, tik tas niūrumas ir lietus jau už... doh.gif

Atėjau pasveikint Deimantės su 2-uoju gimtadieniu 4u.gif happybday.gif Auk sveikutė ir linksma 4u.gif
Atsakyti
Chris, Ina, ačiū už sveikinimus Patricijai 4u.gif wub.gif

Visus su Naujais metais 4u.gif

Deimantę ir Zisą su gimtadieniais 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif

O čia šiek tiek įspūdžių iš Širvintų snaigės smile.gif
https://picasaweb.go...iamI2013Uosius#
Atsakyti
QUOTE(NeNaujoke @ 2013 01 06, 00:01)
Deimantę ir Zisą su gimtadieniais  4u.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif

O čia šiek tiek įspūdžių iš Širvintų snaigės  smile.gif
https://picasaweb.go...iamI2013Uosius#

Aciu, Nenaujoke uz sveikinimus ir ispudzius is Snaiges 4u.gif

Jungiames prie sveikinimu Deimantei 4u.gif
Atsakyti
ZiSa, paveluoti sveikinimai gimimo dienos proga, visa ko tau geriausio, o svarbiausia, kad vaikuciai dziugintu ir vyras lepintu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū - nuo Deimantės - už sveikinimus gimtadienio proga! 4u.gif
Nu kol kas ji auga ir sveika ir drūta, tik kad su ragučiais kaip ir privaloma ožiaragiui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2013 01 03, 19:06)
keista diskusija.
Kotita, ačiū už patarimus, aš pagalvosiu.

bet esmė ta, kad gi klausinėjo, kas lankys, kokia bus grupė, registravomės! tai manau tos 3 ar 5 yra vertos treniruotės bet kokiu atveju. Gal kitą sykį susirinks 20 ir atsipirks  10 tokių "mažų" treniruočių. Nu ir turguj ne visada pavyksta parduot bent vieną prekę. verslas yra verslas. Mano tokia nuomonė.

as penktad jai paskambinau ir pasakiau trumpai ,,tam kad gautum turi pats duoti,, turejau omeni, kad ji turi pradeti vesti treniruotes ir susirinks grupe o laukt kol siaip ateis tokia diena...
tad tikiuosi antradieni susimatysim smile.gif
Atsakyti