Gražių, ramių, šviesių švenčių visiems Dosnaus Kalėdų senio
Su praejusiom ir su dar ateinanciom
Papildyta:
tai jau ziuriu mes cia kokios 5 nesulaukusios ats nieko sau populiarumas tada jei mes netelpam
Papildyta:
QUOTE(markse @ 2012 12 18, 14:40)
aš girdėjau, kad ji vyksta parašiau laišką, bet atsakymo negavau. matyt išrinktosioms. Tikrai neketinu ieškot ir prašytis į grupę...ne aš turėčiau, o jie turėtų būt suinteresuoti
tai jau ziuriu mes cia kokios 5 nesulaukusios ats nieko sau populiarumas tada jei mes netelpam
Visus ir visas su artejanciais Naujaisiais Metais, linksmai sutikti bei laimingu Gyvates Metu
Parašė dėl kalanetikos pagaliau
aha, parašė eisit kas penktadienį??
man tai nepatiko, kad 3-5 moterys ne lygis važiavimui iš Vilniaus. Tai ką, dabar kaskart reiks atsižymėt, kad eisiu arba neisiu ir jei nesusirinks daugiau nei 5-kios, nebus treniruotės ?? kažkaip keistai. Jei treniruotės, tai treniruotės, ką reiškia neverta važiuot....
man tai nepatiko, kad 3-5 moterys ne lygis važiavimui iš Vilniaus. Tai ką, dabar kaskart reiks atsižymėt, kad eisiu arba neisiu ir jei nesusirinks daugiau nei 5-kios, nebus treniruotės ?? kažkaip keistai. Jei treniruotės, tai treniruotės, ką reiškia neverta važiuot....
QUOTE(markse @ 2013 01 03, 17:21)
aha, parašė eisit kas penktadienį??
Tai neverta manau atvaziuot treniruote daryt, jei i minusa nueis atvaziuodami. Jei kelione jiems kainuoja 100 Lt, o is jusu susirinktu 50 Lt... kazi ar pati taip vazinetum is idejos
QUOTE(Kotita @ 2013 01 03, 15:37)
Tai neverta manau atvaziuot treniruote daryt, jei i minusa nueis atvaziuodami. Jei kelione jiems kainuoja 100 Lt, o is jusu susirinktu 50 Lt... kazi ar pati taip vazinetum is idejos
as irgi pritariu kad 100km kainuoja atvaziuot ir mes pacios nevaziuotume is idejos
mes su drauge eisim rytoj tad pasimatysim kas prisijungs
na bet palaukit, tai arba įsivertini ir organizuoji, arba ne. Nu koks čia žaidimas. Čia aš kalbu bendrai, ką daryt toms 5-kioms, kurio susiplanavo sportuot? sorry, šiandien trenerei per brangu atvažiuot man kažkaip keistai. Bet gal normalu, nežinau....
QUOTE(markse @ 2013 01 03, 19:43)
na bet palaukit, tai arba įsivertini ir organizuoji, arba ne. Nu koks čia žaidimas. Čia aš kalbu bendrai, ką daryt toms 5-kioms, kurio susiplanavo sportuot? sorry, šiandien trenerei per brangu atvažiuot man kažkaip keistai. Bet gal normalu, nežinau....
Tai vaziuok tu i vilniu pas ja tada
QUOTE(markse @ 2013 01 03, 17:43)
as nemanau kad pries kiekviena uzsiemima reiks registruotis juk nei mes nei ji neturi laiko tokiem dalykam, juk ne vaiku darzelis
na jei tos 5 važiuotų, tai kažin ar nebūtų ir pigiau
QUOTE(markse @ 2013 01 03, 20:18)
na jei tos 5 važiuotų, tai kažin ar nebūtų ir pigiau
Pagalvok, gal verta bus