Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantys širvintiškių namučiai

Na man niekas taip ir neatsakė į klausimą: tai dalyvaus kas priklauso klubui ar netik? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2012 12 10, 14:13)
Na man niekas taip ir neatsakė į klausimą: tai dalyvaus kas priklauso klubui ar netik? g.gif

Taigi sake, kas dalyvauja renginiuose - tie ir priklauso klubui 4u.gif nedalyvausi - nepriklausysi biggrin.gif

Tai patiem reikia pasirupint vaisiais ir saldumynais?

O as su klausimu ne i tema ax.gif kada vaika i darzeli uzrasyt, nemanau, kad pas mus tokios eiles kaip Vilniuj, gal dar nera reikalo skubet? ax.gif
Atsakyti
Laba diena, na ir as nemanau, kad cia butu tokios eiles i darzeli, kaip Vilniuje. Bet kiek zinau, i 'Saulute' tikrai eiles yra. O i Buratina turbut mazesnes, nes buvau uzrasius vaika i Saulute, o po to perrasiau i Buratina, nes jis mums prie pat namu. Tai persirasem birzeli ar liepa jau neatsimenu, o rugpjuti tu paciu metu jau pradejome lankyti. Kita dukriuka uzrasiau gal pirma gyvenimo menesi, nes vis tiek ejau vyresneles pasiimti kasdien. Tai kad, man atrodo, priklauso, i kuri darzeli noresite vesti vaika. Jei i Saulute, tai ilgai tikrai nelaukite smile.gif .
Kaip ,Kotita, auga jusu stebuklelis?
Atsakyti
NU jo, blogai kai yra is ko rinktis, vel nezinosiu i kuri vest biggrin.gif

Aciu, augam gerai - 2 men TA, sveria 6100g ugis 58,5 cm (gime 3100 g 53 cm) thumbup.gif
Jau sypsos, kumsti kisa i burna, sako GU ir ilgai vakarais nemiega lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2012 12 10, 16:37)
NU jo, blogai kai yra is ko rinktis, vel nezinosiu i kuri vest  biggrin.gif

Aciu, augam gerai - 2 men TA, sveria 6100g ugis 58,5 cm (gime 3100 g 53 cm)  thumbup.gif
Jau sypsos, kumsti kisa i burna, sako GU ir ilgai vakarais nemiega  lotuliukas.gif  wub.gif

Ogogo kaip gerai augate, tfu tfu tfu mirksiukas.gif . Saunuolis berniukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2012 12 10, 15:37)
Jau sypsos, kumsti kisa i burna, sako GU ir ilgai vakarais nemiega  lotuliukas.gif  wub.gif

Vajėzau kaip greit. Faina, jau visas žmogeliukas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2012 12 10, 14:13)

AnTara, dalyvaukit visa šeima - turėtų būt smagu mirksiukas.gif

QUOTE(Kotita @ 2012 12 10, 14:46)
Tai patiem reikia pasirupint vaisiais ir saldumynais?

Tortas bus, bus mišrainių ir truput mėsos užkandių, kavos arbatos. Taigi patiems atsinešti, tai ko norėsis + 4u.gif Gėrimai visi mūsų pačių - ir gaivieji, ir ne smile.gif

Šauniai auga jūsų Mantukas thumbup.gif

O dėl darželių, tai tikrai nemanau, kad skubėti reikia. Na bet jei nerimauji, tada gali ir užrašyt. Aš dar Mintės neužrašiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kas norit per Kalėdas su vaikučiais į siemens areną, bus Kalėdinė šventė vaikams ir visai šeimai „Didžiausia dovana" , nemokamai, tik reikia pakvietimus atsispausdinti, remia Vilniaus savivaldybė. http://www.siemens-a...dziausia-dovana
Atsakyti
Trumpai apie šventes Širvintose, ir apie eglės įžiebimą smile.gif
Kalėdos Širvintose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeNaujoke: 11 gruodžio 2012 - 13:35
QUOTE(baibokiukas @ 2012 12 11, 10:48)
Sveikos, kas norit per Kalėdas su vaikučiais į siemens areną, bus  Kalėdinė šventė vaikams ir visai šeimai „Didžiausia dovana" , nemokamai, tik reikia pakvietimus atsispausdinti, remia Vilniaus savivaldybė.  http://www.siemens-a...dziausia-dovana

Skamba patraukliai thumbup.gif

QUOTE(NeNaujoke @ 2012 12 11, 13:35)
Trumpai apie šventes Širvintose, ir apie eglės įžiebimą smile.gif
Kalėdos Širvintose  mirksiukas.gif

Dabar viskas aišku, ačiū už info 4u.gif Ir Tele bim bam koncertuos pas mus - jėėė thumbup.gif
Atsakyti
smagu dėl šventės thumbup.gif tik tinkamai apsirengti reikia. Gal kas turit išaugtą kombinezoną parduoti? 122 cm ūgiui, mergaitei?? nesudėvėtą? 4u.gif oras tai toks šaltokas žadamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markse: 11 gruodžio 2012 - 21:03

Taigi reziumuoju - šventėje dalyvaus:
Rimučiux su 2 vaikais bigsmile.gif
Kotita su 1 lėliuku wub.gif
Mylionika su 2 vaikais bigsmile.gif
Chris su 2 vaikais bigsmile.gif
Zisa su 1 vaiku ir 1 leliuku smile.gif
Sandra su 2 vaikais
Nenaujoke su 3 vaikais smile.gif

Žavinta su 2 vaikais
Future su 2 vaikais