Na man niekas taip ir neatsakė į klausimą: tai dalyvaus kas priklauso klubui ar netik?
QUOTE(AnTara @ 2012 12 10, 14:13)
Na man niekas taip ir neatsakė į klausimą: tai dalyvaus kas priklauso klubui ar netik?
Taigi sake, kas dalyvauja renginiuose - tie ir priklauso klubui nedalyvausi - nepriklausysi
Tai patiem reikia pasirupint vaisiais ir saldumynais?
O as su klausimu ne i tema kada vaika i darzeli uzrasyt, nemanau, kad pas mus tokios eiles kaip Vilniuj, gal dar nera reikalo skubet?
Laba diena, na ir as nemanau, kad cia butu tokios eiles i darzeli, kaip Vilniuje. Bet kiek zinau, i 'Saulute' tikrai eiles yra. O i Buratina turbut mazesnes, nes buvau uzrasius vaika i Saulute, o po to perrasiau i Buratina, nes jis mums prie pat namu. Tai persirasem birzeli ar liepa jau neatsimenu, o rugpjuti tu paciu metu jau pradejome lankyti. Kita dukriuka uzrasiau gal pirma gyvenimo menesi, nes vis tiek ejau vyresneles pasiimti kasdien. Tai kad, man atrodo, priklauso, i kuri darzeli noresite vesti vaika. Jei i Saulute, tai ilgai tikrai nelaukite .
Kaip ,Kotita, auga jusu stebuklelis?
Kaip ,Kotita, auga jusu stebuklelis?
NU jo, blogai kai yra is ko rinktis, vel nezinosiu i kuri vest
Aciu, augam gerai - 2 men TA, sveria 6100g ugis 58,5 cm (gime 3100 g 53 cm)
Jau sypsos, kumsti kisa i burna, sako GU ir ilgai vakarais nemiega
QUOTE(Kotita @ 2012 12 10, 16:37)
NU jo, blogai kai yra is ko rinktis, vel nezinosiu i kuri vest
Ogogo kaip gerai augate, tfu tfu tfu . Saunuolis berniukas
QUOTE(Kotita @ 2012 12 10, 15:37)
Vajėzau kaip greit. Faina, jau visas žmogeliukas
QUOTE(AnTara @ 2012 12 10, 14:13)
AnTara, dalyvaukit visa šeima - turėtų būt smagu
QUOTE(Kotita @ 2012 12 10, 14:46)
Tai patiem reikia pasirupint vaisiais ir saldumynais?
Tortas bus, bus mišrainių ir truput mėsos užkandių, kavos arbatos. Taigi patiems atsinešti, tai ko norėsis + Gėrimai visi mūsų pačių - ir gaivieji, ir ne
Šauniai auga jūsų Mantukas
O dėl darželių, tai tikrai nemanau, kad skubėti reikia. Na bet jei nerimauji, tada gali ir užrašyt. Aš dar Mintės neužrašiau
Sveikos, kas norit per Kalėdas su vaikučiais į siemens areną, bus Kalėdinė šventė vaikams ir visai šeimai Didžiausia dovana" , nemokamai, tik reikia pakvietimus atsispausdinti, remia Vilniaus savivaldybė. http://www.siemens-a...dziausia-dovana
Trumpai apie šventes Širvintose, ir apie eglės įžiebimą
Kalėdos Širvintose
Kalėdos Širvintose
QUOTE(baibokiukas @ 2012 12 11, 10:48)
Sveikos, kas norit per Kalėdas su vaikučiais į siemens areną, bus Kalėdinė šventė vaikams ir visai šeimai Didžiausia dovana" , nemokamai, tik reikia pakvietimus atsispausdinti, remia Vilniaus savivaldybė. http://www.siemens-a...dziausia-dovana
Skamba patraukliai
QUOTE(NeNaujoke @ 2012 12 11, 13:35)
Dabar viskas aišku, ačiū už info Ir Tele bim bam koncertuos pas mus - jėėė
smagu dėl šventės tik tinkamai apsirengti reikia. Gal kas turit išaugtą kombinezoną parduoti? 122 cm ūgiui, mergaitei?? nesudėvėtą? oras tai toks šaltokas žadamas.
Taigi reziumuoju - šventėje dalyvaus:
Rimučiux su 2 vaikais
Kotita su 1 lėliuku
Mylionika su 2 vaikais
Chris su 2 vaikais
Zisa su 1 vaiku ir 1 leliuku
Sandra su 2 vaikais
Nenaujoke su 3 vaikais
Žavinta su 2 vaikais
Future su 2 vaikais
Alinos seimyna su 1 vaiku