Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantys širvintiškių namučiai

QUOTE(leoruciuks @ 2012 11 21, 11:08)
o tai Sirvintose vien kirpyklos  biggrin.gif

Aha, ir vaistines dar lotuliukas.gif Zodziu, graziu ligoniu miestas ax.gif
O as tingiu sportuot blush2.gif Tiksliau tingiu is namu eit doh.gif Va, man AnTaros treniruoklis butu pats gazas namie. Gal... unsure.gif Kazkas su manim ne taip g.gif
Kotita, pakentek mazumele, leisk organizmui sustipret, o jau paskui kibsi i sportus. Pamatysi, kilogramai aptirps ir tupint namie. Nebent norisi judet, o del formu tai tikrai neverta per galva verstis schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(ZiSa @ 2012 11 21, 16:38)
Aha, ir vaistines dar  lotuliukas.gif Zodziu, graziu ligoniu miestas  ax.gif

Kotita, pakentek mazumele, leisk organizmui sustipret, o jau paskui kibsi i sportus. Pamatysi, kilogramai aptirps ir tupint namie. Nebent norisi judet, o del formu tai tikrai neverta per galva verstis  schmoll.gif

Mano pirmas pastebejimas atvykus cia - vien kirpyklos ir vaistines lotuliukas.gif

Tai ir neskubu, o ir toki maziuka gaila bus palikt, kad ir taip trumpam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2012 11 21, 15:14)
Mano pirmas pastebejimas atvykus cia - vien kirpyklos ir vaistines  lotuliukas.gif

Tai ir neskubu, o ir toki maziuka gaila bus palikt, kad ir taip trumpam  wub.gif

cia turbut mes visos naujai atvykusios ta pastebejom biggrin.gif
del leliuko palikimo cia jau kiekvienos musu mamos apsisprendimas smile.gif as maza tik vyrui palikdavau smile.gif
Atsakyti
ZiSa, taip atrodo kad oj kai bus namie sportuosiu, bet patikėk, tik pirmom dienom lotuliukas.gif
Paskui būna taip, pasportuoji kelias minutes, paskui gal kitą dieną, o galiausiai tik dulkes nuvalai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(markse @ 2012 11 21, 15:29)
  o be to, visa tai susidės ir vaiko pabuvimą prailgintoj grupėj.

Prailginta šiemet nekainuoja,jei vedi be maisto,tai galima ir kokią dienelę vieną kitą leist sau ir vėliau vaikus pasiimti.

Kokios visos užsivede sportuot thumbup.gif ,o man kažkaip nesinori kaip ir Zisai,jau gryžus namo tik kojas ištempt noriu blush2.gif
Reikia organizma stiprint,atrodo ruduo turėtume būti sočios vitaminų po vasarėlės,o čia pasirodo,kad mažai doh.gif .Vat ir aš " pabyrėjau " verysad.gif ,tai teko 10 dienelių ligoninės lovoj voliotis verysad.gif ,o dabar dar savaičiukę namuose . Žodžiu stiprinam mamkos imunitetą ir mylim save biggrin.gif
Atsakyti
kaip ten sakoma ,,sveikam kune sveika siela,, smile.gif o kad jis butu sveikas reik ugdyti ir valia, o sportas tikrai tai padeda smile.gif manau tinginiukas yra pas mus visas, nes kaip prasideda vaikai tiesiog save ,,apeidziam,, smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

pirmiausia sveikinimai su gimtadieniu Nojui - kad ir toliau stropiai mokytųsi, turėtų daug draugų ir nepamirštų, kad visda šalia yra nuostabi mylinti mama smile.gif
Atsakyti
info apie vandens aerobika smile.gif
http://www.facebook....tautas.igliukas
Atsakyti
visai gal ir nieko ir ta vandens aerobika bigsmile.gif bet man tai kaip tokiai tinginei, tai neee...kalanetika bus geriau. Greičiau po to susiruošiu link namų smile.gif

tai kas jungiasi prie kalanetikos? jei tokia išvis bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2012 11 22, 12:19)
visai gal ir nieko ir ta vandens aerobika  bigsmile.gif  bet man tai kaip tokiai tinginei, tai neee...kalanetika bus geriau. Greičiau po to susiruošiu link namų  smile.gif 

tai kas jungiasi prie kalanetikos? jei tokia išvis bus  biggrin.gif

mes su drauge uzsiregistravom smile.gif
Atsakyti
Aš užsiregistravau drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu va, liuks, gal ir grupė susirinks drinks_cheers.gif mes irgi dviese užsirašėm smile.gif
Atsakyti