Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantys širvintiškių namučiai

Oooo kaip smagu thumbup.gif Tikiuosi pavyks prisijungti biggrin.gif O smulkesnė info bus? (kas, kaip..)

O dėl sporto, tai tikrai norėčiau prasijudint, va jei dar rasčiau kas kartu eitų lotuliukas.gif
Sš ir bėgiojau, bet kai dabar taip tamsu- nejauku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2012 11 21, 06:36)
Oooo kaip smagu  thumbup.gif  Tikiuosi pavyks prisijungti biggrin.gif O smulkesnė info bus? (kas, kaip..)

O dėl sporto, tai tikrai norėčiau prasijudint, va jei dar rasčiau kas kartu eitų  lotuliukas.gif
Sš ir bėgiojau, bet kai dabar taip tamsu- nejauku unsure.gif

manau kad cia norinciu nemazai atsirastu i vandens aerobika ar kalanetika smile.gif o tai Sirvintose vien kirpyklos biggrin.gif
reik pagaliau vyrus idarbint su vaikais pabut mirksiukas.gif
Atsakyti
Vienai sportuot- tai nea schmoll.gif Atrodo ir treniruoklis nupirktas, ale atsistoji, ai gana thumbup.gif
O va kai grupė yra, nepasimuliuosi juk lotuliukas.gif
Atsakyti
dėl kalanetikos, parašiau aš laiškelį.

bet yra ir telefono numeris: 8 672 74002, jovita@rokseta.lt

jei kas greičiau gausit info, prašau pranešti biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės smile.gif
kas čia per tema mūsų "pavasarėjantys namučiai" smile.gif matyt, ne tik aš viena plepėti nustojau biggrin.gif

o jei rimtai, užbėgau trumpam. mūsų brangi auklytė išeina į kitą darbelį, tai labai labai ieškom kitos... gal kieno nors mama, draugė, sesė ar pan. kaip tik ieškosi darbelio? labai norėtųsi rimtos, atsakingos, kantrios, norinčios bendrauti su vaikais moters, turinčios šiokios tokios patirties su mažyliais ar bent išsilavinimą na nors į tą pusę smile.gif
atsiliepkit mirksiukas.gif až arba, aišku, bus daug greičiau tel. 865783340.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viduku: 21 lapkričio 2012 - 13:00
QUOTE(markse @ 2012 11 21, 10:32)
dėl kalanetikos, parašiau aš laiškelį.

bet yra ir telefono numeris: 8 672 74002, jovita@rokseta.lt

jei kas greičiau gausit info, prašau pranešti  biggrin.gif

as pasiskambinau ir stai ka suzinojau reikia registruotis meilu (parasyt savo varda, pavarde, tel ir e- pasta) ir jei susirinks 20 moteru uzsiemimai bus nuo gruodzio 2 kartus per sav., 1 uzsiemimas 15lt, o menesio abonimentas 100lt smile.gif
tad mamikes nesnaudziam rasom ir susitinkam mirksiukas.gif
Atsakyti
leoruciuks, ačiū už info. Gal reiktų pabandyt...
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2012 11 21, 11:06)
leoruciuks, ačiū už info. Gal reiktų pabandyt...

as esu tik girdejus atsiliepimus kad labai smagus dalykas smile.gif manau reik pabandyt gyvenime visko mirksiukas.gif o jei dar figurai pades tai isvis biggrin.gif
Atsakyti
aš kai žinau, kad esu laaaaabai nelanksti, tai kažkaip nežinau nežinau kaip ten man seksis biggrin.gif o be to, visa tai susidės ir vaiko pabuvimą prailgintoj grupėj. Kas labiausiai nepatinka, tai kad užsiėmimai planuojami antradienį ir penktadienį. tai va tas penktadienis nepatinka...
Atsakyti
O man kalanetika kazkaip neidomai skamba schmoll.gif

Sian baseine paskaiciau info apie ta aerobika, kur Chris minejo. Nuo gruodzio 3 d startuoja, vienas uzsiemimas 15 Lt, abonementas (8 kartai) 104 Lt.
Bet i chloruota vandeni nesinori dar lyst, o aerobikos tempas gali man but per didelis dabar - blogai kai tiek daug pasirinkimo lotuliukas.gif
Atsakyti
O man kalanetika patinka thumbup.gif Namuose darydavau, bet aptingau verysad.gif Liūdna vienai, o va būryje smagiau mirksiukas.gif
Beto figūrai tikrai padeda smile.gif Iki pavasario būtume nail.gif flirt.gif
Atsakyti
ojej, bus pilnos Širvintos monekenių lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markse: 21 lapkričio 2012 - 14:42