Oooo kaip smagu Tikiuosi pavyks prisijungti O smulkesnė info bus? (kas, kaip..)
O dėl sporto, tai tikrai norėčiau prasijudint, va jei dar rasčiau kas kartu eitų
Sš ir bėgiojau, bet kai dabar taip tamsu- nejauku
QUOTE(AnTara @ 2012 11 21, 06:36)
Oooo kaip smagu Tikiuosi pavyks prisijungti O smulkesnė info bus? (kas, kaip..)
O dėl sporto, tai tikrai norėčiau prasijudint, va jei dar rasčiau kas kartu eitų
manau kad cia norinciu nemazai atsirastu i vandens aerobika ar kalanetika o tai Sirvintose vien kirpyklos
reik pagaliau vyrus idarbint su vaikais pabut
Vienai sportuot- tai nea Atrodo ir treniruoklis nupirktas, ale atsistoji, ai gana
O va kai grupė yra, nepasimuliuosi juk
O va kai grupė yra, nepasimuliuosi juk
dėl kalanetikos, parašiau aš laiškelį.
bet yra ir telefono numeris: 8 672 74002, jovita@rokseta.lt
jei kas greičiau gausit info, prašau pranešti
sveikutės
kas čia per tema mūsų "pavasarėjantys namučiai" matyt, ne tik aš viena plepėti nustojau
o jei rimtai, užbėgau trumpam. mūsų brangi auklytė išeina į kitą darbelį, tai labai labai ieškom kitos... gal kieno nors mama, draugė, sesė ar pan. kaip tik ieškosi darbelio? labai norėtųsi rimtos, atsakingos, kantrios, norinčios bendrauti su vaikais moters, turinčios šiokios tokios patirties su mažyliais ar bent išsilavinimą na nors į tą pusę
atsiliepkit až arba, aišku, bus daug greičiau tel. 865783340.
kas čia per tema mūsų "pavasarėjantys namučiai" matyt, ne tik aš viena plepėti nustojau
o jei rimtai, užbėgau trumpam. mūsų brangi auklytė išeina į kitą darbelį, tai labai labai ieškom kitos... gal kieno nors mama, draugė, sesė ar pan. kaip tik ieškosi darbelio? labai norėtųsi rimtos, atsakingos, kantrios, norinčios bendrauti su vaikais moters, turinčios šiokios tokios patirties su mažyliais ar bent išsilavinimą na nors į tą pusę
atsiliepkit až arba, aišku, bus daug greičiau tel. 865783340.
QUOTE(markse @ 2012 11 21, 10:32)
dėl kalanetikos, parašiau aš laiškelį.
as pasiskambinau ir stai ka suzinojau reikia registruotis meilu (parasyt savo varda, pavarde, tel ir e- pasta) ir jei susirinks 20 moteru uzsiemimai bus nuo gruodzio 2 kartus per sav., 1 uzsiemimas 15lt, o menesio abonimentas 100lt
tad mamikes nesnaudziam rasom ir susitinkam
leoruciuks, ačiū už info. Gal reiktų pabandyt...
QUOTE(markse @ 2012 11 21, 11:06)
leoruciuks, ačiū už info. Gal reiktų pabandyt...
as esu tik girdejus atsiliepimus kad labai smagus dalykas manau reik pabandyt gyvenime visko o jei dar figurai pades tai isvis
aš kai žinau, kad esu laaaaabai nelanksti, tai kažkaip nežinau nežinau kaip ten man seksis o be to, visa tai susidės ir vaiko pabuvimą prailgintoj grupėj. Kas labiausiai nepatinka, tai kad užsiėmimai planuojami antradienį ir penktadienį. tai va tas penktadienis nepatinka...
O man kalanetika kazkaip neidomai skamba
Sian baseine paskaiciau info apie ta aerobika, kur Chris minejo. Nuo gruodzio 3 d startuoja, vienas uzsiemimas 15 Lt, abonementas (8 kartai) 104 Lt.
Bet i chloruota vandeni nesinori dar lyst, o aerobikos tempas gali man but per didelis dabar - blogai kai tiek daug pasirinkimo
Sian baseine paskaiciau info apie ta aerobika, kur Chris minejo. Nuo gruodzio 3 d startuoja, vienas uzsiemimas 15 Lt, abonementas (8 kartai) 104 Lt.
Bet i chloruota vandeni nesinori dar lyst, o aerobikos tempas gali man but per didelis dabar - blogai kai tiek daug pasirinkimo
O man kalanetika patinka Namuose darydavau, bet aptingau Liūdna vienai, o va būryje smagiau
Beto figūrai tikrai padeda Iki pavasario būtume
Beto figūrai tikrai padeda Iki pavasario būtume
ojej, bus pilnos Širvintos monekenių