Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantys širvintiškių namučiai

QUOTE(ZiSa @ 2012 11 18, 18:49)
Bet gi tavo nick'as lyg ir ipareigotu tave prisifantazuoti  bigsmile.gif

biggrin.gif Šitoj vietoj mano fantazija bejėgė

QUOTE(leoruciuks @ 2012 11 18, 20:40)
na jei ka as truputi turiu vaizduote (dirbu statybos vadove:)) tai galiu ka nors patart is savo patirties  ax.gif  smile.gif
Papildyta:

brukštelsiu tau AŽ, kai mažas užmigs bigsmile.gif
Atsakyti
Eiii aš noriu į aerobiką fitness3.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

o girdėjot apie kažkokius kūno plastikos - kalanetikos užsiėmimus??? planuojami ar jau vyksta?? kolegė skelbimą matė FB, bet ten tarp draugų jis plinta, o reikalas visai įdomus smile.gif
Atsakyti
O ta aerobika tikrai yra? Ir išvis ar yra Širvintose kur pasportuot?? g.gif Kažkaip viskas "mirę" šitam miestelyje verysad.gif
Atsakyti
AnTara, kiek žinau, tikrai yra mokykloje. O va ta kalanetika nežinau kur, o visai norėčiau sužinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2012 11 20, 17:40)
AnTara, kiek žinau, tikrai yra mokykloje. O va ta kalanetika nežinau kur, o visai norėčiau sužinot smile.gif

O kontaktų jokių nežinai?
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2012 11 20, 16:43)
O kontaktų jokių nežinai?

rytoj sužinosiu smile.gif ta prasme tos naujos gimnastikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markse: 20 lapkričio 2012 - 16:50
QUOTE(AnTara @ 2012 11 20, 13:59)
Eiii aš noriu į aerobiką  fitness3.gif

As irgi noriu, tik galvoju gal man dar anksti g.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2012 11 20, 14:49)
rytoj sužinosiu  smile.gif ta prasme tos naujos gimnastikos.

ir as noriu i kalanetika ir man prasau pranest ka gero suzinosit aciu smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Smagu - pagyvėjimas temoje bigsmile.gif

QUOTE(lina.mazylis @ 2012 11 17, 22:21)
O mes augam  smile.gif  4 men vyrukas jau 7,7 kg ir 69 cm  wub.gif  va pasigyriau  tongue.gif 
Ir jau suzinojau kas yra 3 dienu karstine ir berimas po jos  blink.gif  na bet jau sveiki ir laimingi tik ant vaikstancios mamos ranku  doh.gif

Oho berniukėlis - svoris svoriu, ale koks aukštaūgis bigsmile.gif
Dėl tos karštinės tai užuojauta - na bet ji bjauri tik kol išberia - nežinai, kas čia tam vaikui darosi doh.gif
QUOTE(NeNaujoke @ 2012 11 18, 15:01)
Troškinu karpį su morkų įdaru grietinės padaže  ax.gif  (norėjau alaus padaže, bet tingiu iki parduotuvės važiuot)  biggrin.gif

Skaniai skamba thumbup.gif O man jau lydeka įgriso juodai, nebežinau, kaip ją geminti, kad valgytųsi skaniau... O šaldiklyje dar 4 guli doh.gif

QUOTE(leoruciuks @ 2012 11 18, 21:58)
beje mamikes ar zinote apie Yamahos pamokeles Sirvintose? smile.gif

mes lankom drinks_cheers.gif
QUOTE(Kotita @ 2012 11 20, 17:44)
As irgi noriu, tik galvoju gal man dar anksti  g.gif

Šiaip rašo literatūroj, kad po normalaus gimdymo praėjus 6 savaitėms galima sportuoti, aišku, dozes pasirenkant tinkamas.
Mačiau prie baseino skelbimą, kad vandens aerobika prasidės gruodžio mėn bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(chris @ 2012 11 20, 20:52)
Mačiau prie baseino skelbimą, kad vandens aerobika prasidės gruodžio mėn bigsmile.gif

Oho koks pagyvejimas uzsiemimu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Matyt, poreikis yra smile.gif Man tai didesnis poreikis pailsėti nei pasportuot blush2.gif Kai jau užeina noras fiziškai išsikraut, einu į baseiną arba "garbės ratą" aplink upę biggrin.gif Bet paskutiniu metu, žiūriu, dažniau su dukriuku pogulio atsigulu...

Informacija - šiemet minėsime Tėvų ir vaikų klubo 5 metų sukaktį. Šventė vyks gruodžio 14 dieną, penktadienį, 18 val. "Lelijos" kavinėje. Kviečiame dalyvauti 4u.gif
Atsakyti