Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantys širvintiškių namučiai

Ir mes sveikinam Matą 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kad ir toliau būtų toks žavus ir šiltas wub.gif
Atsakyti
Truputi paveluotai, bet ir mes sveikiname Mata su gimtadieniu, linkim geros nuotaikos ir sekmes moksluose 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites uz sveikinimus. Didelis jau tas mano vaikas wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na va, šiandien apsilankymas pas daktarus pasiekė visa ko viršūnę ir perpildė kantrybės taurę doh.gif
Vaikas kosėjo 2 savaites, sakė nieko blogo, kol 3 savaitę pradėjo springt nuo karkalų. Išrašė antibus... Gėrėm visą savaitę, bet poveikio jokio, šiandien nuėjom, sako nieko blogo, na yra karkalų, bet... Aš nenusileidau.. Nuėjom pas kitą daktarę- vaikas pakosėjo ir ta iškart pakraupo.. Pasirodo vaikui užsitesęs bronchitas ir uždegimas doh.gif
Lauk tokias daktares doctor.gif
gun_bandana.gif
Atsakyti
Antara, sveikatos tavo mažiukui ir sėkmingų paieškų kitos gydytojos 4u.gif Siaubas kažkoks blink.gif doh.gif

Zisa, tikrai jau didelis smile.gif Ypač, kai sesė maža atsirado paaugo. Bent jau man Džiugas staigiai taip pasidarė diiidelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2012 11 12, 10:59)
Sveikos  4u.gif

Na va, šiandien apsilankymas pas daktarus pasiekė visa ko viršūnę ir perpildė kantrybės taurę  doh.gif
Vaikas kosėjo 2 savaites, sakė nieko blogo, kol 3 savaitę pradėjo springt nuo karkalų. Išrašė antibus... Gėrėm visą savaitę, bet poveikio jokio, šiandien nuėjom, sako nieko blogo, na yra karkalų, bet... Aš nenusileidau.. Nuėjom pas kitą daktarę- vaikas pakosėjo ir ta iškart pakraupo.. Pasirodo vaikui užsitesęs bronchitas ir uždegimas  doh.gif
Lauk tokias daktares  doctor.gif
gun_bandana.gif

blink.gif kas cia per daktare tokia g.gif g.gif
Atsakyti
Merginos reikalinga pagalba,

Gal kas žinote ar Šrvintose vežioja dujų balionus į namus ir užneša bei pajungia juos?
Tikrai žinau, kad anksčiau buvo, dar ir telefono numerį planavau užsirašyti, bet taip ir nepadariau šito. O dabar labai labai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2012 11 13, 22:05)
Merginos reikalinga pagalba,

Gal kas žinote ar Šrvintose vežioja dujų balionus į namus ir užneša bei pajungia juos?
Tikrai žinau, kad anksčiau buvo, dar ir telefono numerį planavau užsirašyti, bet taip ir nepadariau šito. O dabar labai labai reikia smile.gif

MB sake Bylinskio imone situo uzsiima mirksiukas.gif UAB Sirvintu kuras
Atsakyti
QUOTE(Fantazija02 @ 2012 11 05, 07:50)
Labas rytas  4u.gif

Susidūriau su problema  ax.gif  Noriu vaiko kambariui baldus pagal užsakymą padaryt, bet negi tik Kvikas tuo užsiima? Kiek ko klausiu visi tik tą firmą rekomenduoja, o man dar norėtųsi, kad galėtų ir patarimą vieną kitą duot, nes nesu apsisprendusi del baldų išdėstymo, sakau iš to duoną valgantis žmogus vistiek geriau žino kas patogiau ir universaliau...  ax.gif  Gal kuri irgi darėte baldus ir galit atsiliepimus parašyt  bigsmile.gif

laba as kaip ir naujoke Sirvintose tai irgi savo namui ieskojau kas padarytu baldus Sirvintose galvojau pigiau nei Vilniuje, beeeeeeeet pasirodo ne smile.gif tad pigiausias variantas is mano patirties pats pasibraizai nuvaziuoji i Vilniu Siaures miestelyje i furnituros parde ten jie ir suprojektuos ir patars, po to viska supjaus paruos reiks tik atsivest ir susisukt paciam smile.gif o sutaupai dvigubai tai tikrai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leoruciuks: 16 lapkričio 2012 - 14:45
QUOTE(leoruciuks @ 2012 11 16, 14:42)
laba as kaip ir naujoke Sirvintose tai irgi savo namui ieskojau kas padarytu baldus Sirvintose galvojau pigiau nei Vilniuje, beeeeeeeet pasirodo ne smile.gif

Welcome to Širvintos biggrin.gif Čia jau toks kraštas, kad niekas nieko pigiau neparduoda doh.gif Net daržo, miško gėrybės Vilniuje paprastai pigesnės būna blink.gif
Atsakyti
sveikos Sirvintu mamikes smile.gif as taip pat jau kelis metus gyvenu prie Sirvintu tad galiu save laikyt sirvintiske biggrin.gif
parduodu pigias, bet kokybiskas sauskelnes (Pampers, Libero, Coop, Bleer Bleir, Baby love) parveztas is Norvegijos ir Vokietijos kam aktualu kreipkites atsiusiu assortimenta mirksiukas.gif
Aciu uz demesi ir gero savaitgalio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(chris @ 2012 11 16, 12:53)
Welcome to Širvintos biggrin.gif Čia jau toks kraštas, kad niekas nieko pigiau neparduoda doh.gif Net daržo, miško gėrybės Vilniuje paprastai pigesnės būna  blink.gif

tikra tiesa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leoruciuks @ 2012 11 16, 17:26)
sveikos Sirvintu mamikes smile.gif as taip pat jau kelis metus gyvenu prie Sirvintu tad galiu save laikyt sirvintiske  biggrin.gif
parduodu pigias, bet kokybiskas  sauskelnes (Pampers, Libero, Coop, Bleer Bleir, Baby love) parveztas is Norvegijos ir Vokietijos kam aktualu kreipkites atsiusiu assortimenta  mirksiukas.gif
Aciu uz demesi ir gero savaitgalio smile.gif
Papildyta:

tikra tiesa  biggrin.gif

Sveika, leoruciuks. Mestelk man asortimenta su kainom ax.gif Aciu.
Atsakyti