Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantys širvintiškių namučiai

Aciu, Chris. U lyg ir neblogai. Tempa sian 37 prasilaike, bet auksciau nekilo, o ir neviduriuoja galima sakyt. Iki pietu kelis kart nusikakino ir psio. Ziuresim kaip bus ryt.
Uzsakinejam kol kas tryse, o siuntimas - 10 svaru lygtai g.gif Chris, o tu kai kazka is kazkur planuoji siustis, tai brukstelk viesiau, gal ir is cia susidarys norinciu blush2.gif
Atsakyti
Aš ir norėčiau užsisakyti 4u.gif
O mes apsirgom verysad.gif Nežinau kas net yra g.gif g.gif Klaudijų pastoviai "pila" šaltas prakaitas, visas šlapias, temperatūros nėra doh.gif Eisim tyrimų daryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2012 10 23, 07:36)
Aš ir norėčiau užsisakyti  4u.gif

Reikia, kad greitai greitai apziuretum ir atsiustum nuoroda ko tau reikia. But gerai valandos begyje, nes mes jau pasirankiojom, tai gali dydziu nebelikti.
Atsakyti
ir mes i kompanija prie serganciu ir sveikstanciu ..
vyresnis jau nuejo i mokykla siandien pirma diena, mazius dar su kosuliu , vyras su sloga doh.gif
oi tikras ruduo!
Atsakyti
Danielitaa, sveikit ir jūs 4u.gif

QUOTE(ZiSa @ 2012 10 22, 21:08)
Aciu, Chris. U lyg ir neblogai. Tempa sian 37 prasilaike, bet auksciau nekilo, o ir neviduriuoja galima sakyt. Iki pietu kelis kart nusikakino ir psio. Ziuresim kaip bus ryt.
Uzsakinejam kol kas tryse, o siuntimas - 10 svaru lygtai  g.gif Chris, o tu kai kazka is kazkur planuoji siustis, tai brukstelk viesiau, gal ir is cia susidarys norinciu  blush2.gif

Šaunu, kad sveikstat thumbup.gif O tai atpigo siuntimas, buvo 18 svarų, kai paskutinį kartą siunčiaus g.gif O dėl to parašymo, tai... blush2.gif Na aš kartais įlendu SM į temelę "siunčiamės internetu pačios", ten renka kokį užsakymą, tai ir prisiplaku smile.gif Pati jau nebesiimu organizuotis, aptingau, o ir pigiau išeina, kai didelis būrys siunčiasi blush2.gif
QUOTE(AnTara @ 2012 10 23, 07:36)
Aš ir norėčiau užsisakyti  4u.gif
O mes apsirgom  verysad.gif  Nežinau kas net yra  g.gif  g.gif  Klaudijų pastoviai "pila" šaltas prakaitas, visas šlapias, temperatūros nėra  doh.gif  Eisim tyrimų daryti  verysad.gif

Sveikit 4u.gif Džiugą taip pildavo prakaitas, kai lėtinis plaučių uždegimas buvo. Temperatūros beveik nebūdavo, tik kosulys, nuovargis ir tas prakaitas unsure.gif
Atsakyti
Mūsų zuikiai puikiai Policijoje mokosi smile.gif
Atsakyti
Nu va,jau siandien pagaliau suzinojau, kokia mes ten bakterija apturejom, keisciausia kad jai vaistu kaip ir nera,reik laukti kol savaime praeina. Imetu straipsniuka apie ja - http://lt.vivo.co/ne...cherichia-coli/
Atsakyti
Prašom apsilankyti biggrin.gif
http://www.supermama...;#entry58759838
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2012 10 24, 13:29)

Wow kokis grožis thumbup.gif
O gal triptikus darai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2012 10 24, 13:29)

Labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2012 10 25, 07:12)