Šį 5dienį Kultūros centre vyks lėlių teatrų festivalis "Vėjų arkliukas". Gal kas planuoja eiti? Mes kompanijos ieškom
Kotita, jau apsipratot namie? Kaip mažylis? Dieną su naktim jau pažįsta? Pamenu, Mintė pradžioj kažkaip nelabai skyrė, vis kriuksėdavo naktimis
QUOTE(chris @ 2012 10 17, 20:39)
Kotita, jau apsipratot namie? Kaip mažylis? Dieną su naktim jau pažįsta? Pamenu, Mintė pradžioj kažkaip nelabai skyrė, vis kriuksėdavo naktimis
Aha, kriuksejo ir musiskis pora naktu
bet dabar jau diegliukai prasidejo, tai naktys dar "linksmesnes"
Siaip jau apsirate namie, sioki toki rezima pagavom jau, pats atsikelia valgyt kas 3 val
Siandien kai geras oras i lauka isejom net visai valandai
Va tokie musu pasiekimai per beveik 2 savaites
Sveikos
Ačiū Chris už informaciją kažkaip niekur neužkliuvo joks skelbimas apie šį festivalį. Mes tikriausiai ateisime, bet tik vakarop, po darbų
Ačiū Chris už informaciją kažkaip niekur neužkliuvo joks skelbimas apie šį festivalį. Mes tikriausiai ateisime, bet tik vakarop, po darbų
Mergaites, turiu maisa Mato drabuzeliu apie 98 cm, gal kam reikia Lae nelabai pas mus tokiu berniuku yra Rimuciux, tavo Deividukui dar tinka toks dydis?
Zisa, mūsų toks dydis
QUOTE(AnTara @ 2012 10 19, 08:55)
Zisa, mūsų toks dydis
jei nori - galite is musu "paveldeti" Brukstelk i AZ, sutarsim kaip pasiimsi
Mums siandien svente - pagaliau gryzome is ligonines su mazaja
Pasigavo, speju jog darzelyje, kazkokia bakterija, kuri sukele zarnyno infekcija, nors pradziai galvojom kad cia koks virusas,kol tyrimai nebuvo neigiami, o kas keisciausia, kad ta bekterija aplanke musu visa seima, bet suauge ir vyresni vaikai ja lengvai pernesa,tik mazesniems ji pavojinga. Tai va neissivertem mes be laseliniu, o dabar teks antibiotikus pagert, nors dar antradieni pasiskambinsiu del paselio tyrimu. O spejimus ,kad pasigavom darzeli, man dar patvirtino viena mergaite is Deimantes grupes, kuria ir sutikom savo ligonines skyriui.
Pasigavo, speju jog darzelyje, kazkokia bakterija, kuri sukele zarnyno infekcija, nors pradziai galvojom kad cia koks virusas,kol tyrimai nebuvo neigiami, o kas keisciausia, kad ta bekterija aplanke musu visa seima, bet suauge ir vyresni vaikai ja lengvai pernesa,tik mazesniems ji pavojinga. Tai va neissivertem mes be laseliniu, o dabar teks antibiotikus pagert, nors dar antradieni pasiskambinsiu del paselio tyrimu. O spejimus ,kad pasigavom darzeli, man dar patvirtino viena mergaite is Deimantes grupes, kuria ir sutikom savo ligonines skyriui.
QUOTE(Mylionika @ 2012 10 20, 19:01)
Mums siandien svente - pagaliau gryzome is ligonines su mazaja
o kokia bakterija? kokie požymiai? Sveikit
O cia Arijus megaujasi saules spinduliais
Mylionika, laikykites. Mes irgi kazkoki s...dina virusa turim Didysis atsirgo, paskui - as, dabar mazoji Tikekimes, kad ir mazajai pasibaigs ta beda taip greit kaip mums.
Lina.mazylis, o Arijus tikrai saulyte megaujasi Labai grazi foto
Lina.mazylis, o Arijus tikrai saulyte megaujasi Labai grazi foto
Na mes jau po truputi sveikstam,turbut antibiotikai vis tik tinka. O pozymiai panasus kaip Roto viruso - vemimas, pilvo raizymas,viduriavimas, tik temperaturos nera. Del bakterisjos dar nzn, tik ryt skambinsiuos.
Labas mergytes
su Zivile zadam rytoj daryt uzsakyma is sportsdirect.com siuntima pasidalintume is uzsakanciuju skaiciaus. Jei kas norit prisijungt, tai brukstelkit jai arba man i AZ.
su Zivile zadam rytoj daryt uzsakyma is sportsdirect.com siuntima pasidalintume is uzsakanciuju skaiciaus. Jei kas norit prisijungt, tai brukstelkit jai arba man i AZ.
Labukas
Mylionika, Zisa, sveikatos jūsų mergytėms
Arijus koks žavus berniukas Ir toks didelis jau atrodo nuotraukoje
Kotita, nemažai jau per 2 sav išmokot Man ypač įstrigo maitinimas kas 3 val (Mintė per metus neišmoko naktį tiek be (. ištvert) ).
Lina. Mazylis., keliese užsakinėsit? Siuntimas brangus iš ten, aš vis kooperuojuos su kokiom vilnietėm, nes mažiau 5-6 nepigiai išeina Šiaip jungčiausi, nes MB darbinių kedų reikia...
Mylionika, Zisa, sveikatos jūsų mergytėms
Arijus koks žavus berniukas Ir toks didelis jau atrodo nuotraukoje
Kotita, nemažai jau per 2 sav išmokot Man ypač įstrigo maitinimas kas 3 val (Mintė per metus neišmoko naktį tiek be (. ištvert) ).
Lina. Mazylis., keliese užsakinėsit? Siuntimas brangus iš ten, aš vis kooperuojuos su kokiom vilnietėm, nes mažiau 5-6 nepigiai išeina Šiaip jungčiausi, nes MB darbinių kedų reikia...