Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantys širvintiškių namučiai

QUOTE(ZiSa @ 2012 10 05, 13:12)
Ka gi, nei 20, nei 15 ir juo labiau ne 22 d.  lotuliukas.gif  Ir ne sestadieni. Kotitos mazylis pasauli isvydo sianakt, 4.25 val., 3100 g ir 53 cm. Visi trys jauciasi puikiai. Tokia zinia siandien gavau is Kotitos  4u.gif

Na va totalizatoriaus iniciatorė net pastatyt nespėjo biggrin.gif blush2.gif Didžiausi sveikinimai visai šeimynai 4u.gif Ramaus, sveiko ir džiaugsmingo augimo mažajam bernužėliui, pasitikėjimo savimi ir kantrybės mamytei ir tėveliui 4u.gif

Baibokiuk, ačiū už sveikinimus 4u.gif

Naktis tikrai baisi buvo. Gerai pamenu, kad pernai ir naktis, ir diena buvo visiškai priešinga - ramutėlė, giedra, šilta wub.gif

Ina, gražuolė tavo metinukė wub.gif O ir močiutės aplinka smagi anūkėms - tiek gyvūnėlių thumbup.gif

Sveikatos visiems ligoniams. Mes vis dar snarglėti ir kosėjantys. Jubiliatė taip pat. Temperatūra laikosi 36,9-37... Na bet ką darysi, pasveiksim. Užtai gimtadieniui jau 10 dantukų turi bigsmile.gif

Nenaujoke, nepykit, bet neišdrįsom tokiu oru nosies kišt laukan. Įsivaizduoju, kad gerai apsirengus ir nuotaikai gerai esant nebaisus ir tas vėjas, bet kai slogos upelinės ir temperatūra vis beldžiasi kilt, kažkaip nerizikavau...
Atsakyti
Sveikinam ir mes Mintę sulaukus 1-ojo gimtadienio: sveikatos jai, skanaus torto ir dar daugiau dantuku. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Minte su tortadieniu
user posted image
Atsakyti
Mintei tris kart valio 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man ji visada bus beveik Patricijos dvynė, tad ir pati jaudinuosi tokią dieną blush2.gif Siunčiu glėbį šilumos ir Mintės mamai, tėčiui ir broliui 4u.gif 4u.gif

Be to, lygiai prieš metus, kai gimė Mintė, tai buvo paskutinis šviesus įvykis mano gyvenime unsure.gif

Šventė praėjo kažkaip - ir lietaus teko, ir gerų emocijų smile.gif Labai ačiū Rimučiukui ir Zisai, padėjusioms "laikyti frontą" 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif O va ir mažoji metinukė
user posted image

user posted image

Nenaujoke, ačiū 4u.gif console.gif Gaila, kad tą šviesų rudenį turėjo nudažyti ir liūdni prisiminimai verysad.gif Deja, pasaulyje viskas čia pat - šviesa ir tamsa, gyvybė ir mirtis...........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chris: 06 spalio 2012 - 18:32
Labukas 4u.gif
Minte su pirmuoju gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(vai2 @ 2012 10 06, 11:20)
neišnuomavau smile.gif

Tai gal as duosiu tai merginai tavo tel.nr ir jus pasisnekesit,nes per antrus asmenis dar ne taip susnekesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir mes prisidedam prie sveikinimu Mintei pirmojo gimtadienio proga 4u.gif Kaip greitai auga tie musu vaikuciai rolleyes.gif O jau nuotrauku grazumas wub.gif
Svente visai grazi vakar buvo. Grazu ziuret kai zmones linksminasi. Tik va Nenaujokei tai ne kazka padejau... vienu pirstu blush2.gif
Atsakyti
Zisa, kaip nepadėjai - ir akytes kartu darėm, ir fotogrrafavai, ir vaikus mano dabojai mirksiukas.gif

Mintės gimtadienis thumbup.gif Ir mergelė, ir aplinka wub.gif
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif

Aš su tokiu prašymu ar klausimu pas jus kreipiuosi. ax.gif

Gal yra mezgančių mamyčių? Reikalingos kepurytės, kojnytės, šalikėliai, pirštinytės onkologiniams ligoniukams. Aš jau pradėjau, gal atsiras dar norinčių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2012 10 06, 16:52)
Minte su tortadieniu
user posted image

Prisidedam prie sveikinimų Mintei 4u.gif 4u.gif 4u.gif Būkit sveikos, linksmos ir mandrios 4u.gif
Atsakyti
ir mes nors ir paveluotai SVEIKINAME maza Jubiliate birthday.gif

IR KOTITA wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danielitaa: 08 spalio 2012 - 16:00
Mintė visiems sako "aaa.." biggrin.gif

Dabar nekantriai lauksim sugrįžtančio naujojo piliečio su mama bigsmile.gif
Atsakyti