Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantys širvintiškių namučiai

Labukas 4u.gif

Aš galvoju kad kotitos mažylis gims spalio 15 d.

QUOTE(NeNaujoke @ 2012 10 04, 15:46)

Taigi, tik 2,5 valandos, please, prisijunkit bele kaip - fiziškai, morališkai, šypsenomis  biggrin.gif [/b]

Mes irgi galėsim prisijungti,tik sakyk ko reikia, kokios pagalbos
Atsakyti
Ina, Ugnyte vartosi kaip "sasyska" ant lauzo, zaidzia su zaisliukais, baisingai nori sedeti, moka ciulpti koju pirtukus, daug sypsosi, daug miega, pradeda dometis maistu (labiau valgymo procesu), nors su obuoliu burnoj nelabai suprato ka daryti lotuliukas.gif Dantuku dar neturim, bet viskas kas rankoje keliauja burnon pagrauzt. Zodziu, augam.
Justina visa mergina jau, o garbaneles kokios wub.gif

Nenaujoke, jei jau tortu ir pyragu bus, ateisim lotuliukas.gif

Kotitai statau uz spalio 22 d.. Beje, galetum dar sestadieni atpuskuot, taip norisi ta pilvuzika paciupinet wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
vėl ligoniukų yra,greičiau pasveikit 4u.gif
Praeitą pirmadienį man Rokas iš mokyklos grįžo su 38,8 C, po to dar pakilo, bet antradienį į mokyklą išėjo( labai jau norėjo), temperatūros nebuvo. Jau sekmadienį jis man skundėsi, kad labai galvą skauda, nesupratau, kad virusas nori paguldyti vaiką, bet nepasidavė Rokas, o tai jau sunerimau, kad į ligas pulsim, taip jau rugsėjį 3 dienas nėjo mokyklon, o antradienį Milda su Kostu kėlės temperatūrą virš 39C, irgi skundėsi galvos skausmais, bet kaip greit užkilo, taip greit ir nusileido temperatūros. Įdomus virusas.
Kotita, ko ne šeštadienis? Aš taip norėjau šeštadienį, kad tik iš trečio karto pavyko bigsmile.gif
Justina tortą ne tik burnyte, bet ir rankytėmis išragauti nori smile.gif Tokie žavūs tie mažiukai wub.gif
Atsakyti
Ka gi, nei 20, nei 15 ir juo labiau ne 22 d. lotuliukas.gif Ir ne sestadieni. Kotitos mazylis pasauli isvydo sianakt, 4.25 val., 3100 g ir 53 cm. Visi trys jauciasi puikiai. Tokia zinia siandien gavau is Kotitos 4u.gif
Atsakyti
O jeeetau, kokia nuostabi zinia, sveikiname Kotita ir jaunus tevelius sulaukus sunelio, valio valio valio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Jauciu ir tashike dar nesurinkta buvo tongue.gif

ZiSa, smagumelis, auga tavo Ugnyte, kad judri tai gerai, mano irgi kaip spirga, nenusedi vietoj, tik kad vaikscioti dar tingi. Ai man ramiau blush2.gif , nes jauciu, kai prades begioti, tai visai nepagausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
SVEIKINAM TĖVELIUS SULAUKUS MAŽYLIO wub.gif wub.gif wub.gif LINKIM DAUG KANTRYBĖS, PIENUKO, RAMAUS MIEGELIO 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 05 spalio 2012 - 14:24
Prisidedam ir mes prie dideliausių sveikinimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Visa ko geriausio 4u.gif
Įdomu koks vardelis bus ax.gif
Atsakyti
kaip tik prisėdau, kad pasakyt, kurią čia dieną...o pasirodo bigsmile.gif jaučiu netikėtai nelauktai, bet labai smagu, kad viskas gerai wub.gif Sveikinimai wub.gif thumbup.gif wub.gif

ZiSa, jau nesulauksi šventėje pilvotos Kotitos biggrin.gif

mes, jei bus toks oras, tai kažin ar išlįsim....
Atsakyti
labukas 4u.gif
Kokios geros naujienos thumbup.gif Sveikinam jaunuosius tėvelius ir mažylį 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vai2 norėjau paklausti, gal dar buto neišnuomavai ?
Atsakyti
QUOTE(rimučiux @ 2012 10 05, 19:47)
labukas  4u.gif
Kokios geros naujienos  thumbup.gif Sveikinam jaunuosius tėvelius ir mažylį  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vai2 norėjau paklausti, gal dar buto neišnuomavai ?

neišnuomavau smile.gif
Atsakyti
Visi laukiami, oras ne toks jau ir blogas biggrin.gif Jei bus norinčių dalyvauti eisenoje, vaikai gaus balionų, išėjimas nuo Atžalyno mokyklos. Visi kiti laukiami Tėvų ir vaikų kiemelyje prie savivaldybės 4u.gif Jei ką, skambinkit 8 600 24024
Atsakyti
Sveikinu Kotitą sulaukus sūnelio wub.gif
Sveikinimai Mintei jos pirmojo gimtadienio proga happybday.gif
Na ir audra naktį siautėjo doh.gif Iš miegų net pažadino.
Atsakyti