Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantys širvintiškių namučiai

Aš tai išvis galvoju kad Širvintose darbą rasti šansai lygūs 0 unsure.gif
Tik kitam mieste turbūt schmoll.gif g.gif
O man kažkaip nuotaika yra thumbup.gif pasikūrenu "krosnį" ir relax'ą gaudau thumbup.gif
Tik va, kad dar kas derlių nuimtų, išvis super būtų tongue.gif
Atsakyti
Danielitaa, o tu su savo vyriškiais rytoj į Policiją atvažiuokit mirksiukas.gif Būtų smagu tavo mažylį pamatyt, o ir didžiajam, manau, patiktų...

Mes šiandien jau lyg geriau, išskyrus mažę. Jai blogiau. Nosis užkimo, kosti nuo snargliukų unsure.gif Na bet nors Džiugas gerėja.... Siaubas - dar tik mėnuo mokyklos, o jau 2 ligos doh.gif Jau ir pats nenori sirgt, nes namų darbų gauna tada - viską, ką klasėje daro + kas man atrodo negerai biggrin.gif

Kaip mūsų Kotita nestuke.gif ? juk jau spalis. Jei dar 2 in 1, reiktų totalizatorių jos bernužėliui suorganizuot. Gal gi kas nors atspės tų mažiukų norus bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(chris @ 2012 10 04, 09:21)
Kaip mūsų Kotita nestuke.gif ? juk jau spalis. Jei dar 2 in 1, reiktų totalizatorių jos bernužėliui suorganizuot. Gal gi kas nors atspės tų mažiukų norus bigsmile.gif

As dar pilnoj komplektacijoj, nors jau girdejom plektus, kad pagimdziau lotuliukas.gif
Sian buvau pas gyd, tuos judesim i echoskopija, ziuresim ka pamatys wub.gif
Atsakyti
oi chris isdykes tas mano Rolandukas,nebijo jis nei dedes policininko nei tetos daktares smile.gif
jeigu mano antrokas is mokyklos anksciau gris( gal pamokas sutrumpins) tai gal ir spesim prisijungti ir mes rytoi tada .
Atsakyti
Aciu dar karta visiems sveikinusiems smile.gif . ZiSa, ir tavo panelyte jau nemaza thumbup.gif , nepastebesi, kai irgi metukus svesit.

O stai mano metinuke wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Chris, vargsiuke Minte, dabar gal toks virusas 'vaiksto', Justei snargliai tokie gilus tirsti buvo beveik dvi savaites, nei su juros vandeniu istraukt, nei ka. Kosejo nuo snargliu baisiausiai, ypac kai paguldydavau miegot. Net dejau i lovyte gan stora pagalve, ir vaikas miegojo pusiau sedom, kitaip kosulys neduodavo miegoti. Dabar jau kaip ir neblogai, dar snargliuku turim, bet nedaug, ir mieguciui jau pagalves nededu. Evelina su pulinga angina, jau antibiotikus geriam i pabaiga, tai irgi jau visai neblogai jauciasi. Mintei sveikatytes 4u.gif .

ZiSa, kaip tavo maziuke? Ka moka? Gal jau dantuka koki isdaiginote?

Kotita, kaip smagu, jau visai greitai supuosi sunuti ant ranku wub.gif . Istvermes tau paskutinemis savaitelemis. Gal pradedu totalizatoriu, speju, kam maziukas ateis i siltas mamos rankas spalio 20 diena.
Atsakyti
QUOTE('Ina' @ 2012 10 04, 11:56)

sveikinam ir mes tokia gražia mergyte wub.gif ir tortas koks fainas bigsmile.gif

foto matosi narveliai augintiniu bigsmile.gif ka turit rolleyes.gif
Atsakyti
oi kokia graži Justina wub.gif ale tikrai, kokiam čia zooparke šventėt? biggrin.gif
Atsakyti
Augintiniu neturime jokiu, sventeme kaime pas mociute, ji turi nemazai augintiniu, ir gyvuniuku, ir pauksciuku. O nuotraukoje matosi shinshilu ir kazkokiu dekoratyviniu peliu (neatsimenu pavadinimo) narveliai.
Semile, aciu uz sveikinima smile.gif
Atsakyti
Aš statau už spalio 17 dieną 4u.gif

Merginos, svarbus skelbimas - priprašė manęs, kad klubas derliaus šventėje ir savo stalą turėtų, sutikau visų vardu ant savo galvos blush2.gif Žodžiu, turiu temą ir idėją, viską parengsiu, bet labai visų prašau, kas tik galės, atskubėti man į pagalbą, kad nereikėtų ten vienai stovėt. Jei lis lietus, stalą pastatys savivaldybės foje, taigi, neteks mirkt ar šalt sušlapusiems. Žadėjo parūpinti įvairių vaišių, prizų, siurprizų. Man tik reikia jūsų stiprių pečių ir palaikymo. Na, o vaikams bus veiklos, tad nenuobodžiaus mirksiukas.gif Jei kam įdomi tema, skambinkit, rašykit į až, gal ir idėjų kartu rasim mirksiukas.gif Veiksmas vyks toks:

11,30 - 12,00 - eisena mieste
12,00-14,00 - klubo kiemelio veikla

Taigi, tik 2,5 valandos, please, prisijunkit bele kaip - fiziškai, morališkai, šypsenomis biggrin.gif

Justina kaip pasikeitusi, išaugusi, plaukai ilgi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nooooriu torto lotuliukas.gif

Po echoskopo - tikrai berniukas bus thumbup.gif wub.gif
Pati statau uz spalio 20, bet nenoriu 6dieni gimdyt biggrin.gif

Mes turbut i svente neuzsuksim (nors dar labai noreciau), taigi nieko ir nezadu del jos ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNaujoke @ 2012 10 04, 14:46)
Aš statau už spalio 17 dieną  4u.gif

Merginos, svarbus skelbimas - priprašė manęs, kad klubas derliaus šventėje ir savo stalą turėtų, sutikau visų vardu ant savo galvos  blush2.gif  Žodžiu, turiu temą ir idėją, viską parengsiu, bet labai visų prašau, kas tik galės, atskubėti man į pagalbą, kad nereikėtų ten vienai stovėt. Jei lis lietus, stalą pastatys savivaldybės foje, taigi, neteks mirkt ar šalt sušlapusiems. Žadėjo parūpinti įvairių vaišių, prizų, siurprizų. Man tik reikia jūsų stiprių pečių ir palaikymo. Na, o vaikams bus veiklos, tad nenuobodžiaus  mirksiukas.gif  Jei kam įdomi tema, skambinkit, rašykit į až, gal ir idėjų kartu rasim mirksiukas.gif  Veiksmas vyks toks:

11,30 - 12,00 - eisena mieste
12,00-14,00 - klubo kiemelio veikla

Taigi, tik 2,5 valandos, please, prisijunkit bele kaip - fiziškai, morališkai, šypsenomis  biggrin.gif

Justina kaip pasikeitusi, išaugusi, plaukai ilgi  wub.gif  wub.gif

mes žadam eit su G tad prisijungsim jei ka ax.gif
Atsakyti