Labukas
Justina sveikiname su gražia švente
Aš su NeNaujokės į dėja sutinku ,mes irgi planuojam nuvykti,tad kodėl ir patiems nesudalyvauti
Mes - už, jei oras leis
Primenu, kad 5dienį 14 valandą mūsų vaikų ir tėvelių lauks Širvintų policininkai. Renkamės 2 komisariato aukšte esančioje salėje
Primenu, kad 5dienį 14 valandą mūsų vaikų ir tėvelių lauks Širvintų policininkai. Renkamės 2 komisariato aukšte esančioje salėje
Be abejo, kad jei oras leis. Nors Luknė susirgo, tikimės greit pasveikt ir visur dalyvaut
Luknei
Mes sergam visi trys MB išleidom į komandiruotę ir sulūžom Mintė su 37,3+nesvietiškas zyznumas, Džiugas kosti negražiai, o man sloga ir galva sunki Tikiuosi, iki savaitgalio visi būsim "formoje"
Mes sergam visi trys MB išleidom į komandiruotę ir sulūžom Mintė su 37,3+nesvietiškas zyznumas, Džiugas kosti negražiai, o man sloga ir galva sunki Tikiuosi, iki savaitgalio visi būsim "formoje"
Kaip norėčiau ir aš į šventę Deja man dirbti reikės
Chris, o čia jums visiems Oi, nelaiku tos ligos...
AnTara, tie darbai visada nelaiku
AnTara, tie darbai visada nelaiku
Tai vat. o taip norėjau Ir zujkiui būtų patikę...
Aciu Nenaujoke ir Rimučiux uz sveikinimus mano pagrandukei
Ačiū, Nenaujoke
Antara, gaila, kad nebūsit
Ina, parodyk savo metinukę
Antara, gaila, kad nebūsit
Ina, parodyk savo metinukę
Ir mes, nors paveluotai, bet vistiek prisidedam prie sveikinimu Justinai ir jos teveliams Vajej, kaip tas laikas greit pabego... atrodo ka tik laukem gimstant, o jau ir metai pasibaige
Chris ir taviskei jau tuoj tuoj "stuktels"
Ligoniukams po
O as tingiu sestadieni Mane toks oras slegia Jei prasvis saule, ateisiu, bet kazka isipareigoti daryti... Nebent kas nors ispirs i gera vieta Nors oro tai nezada
Chris ir taviskei jau tuoj tuoj "stuktels"
Ligoniukams po
O as tingiu sestadieni Mane toks oras slegia Jei prasvis saule, ateisiu, bet kazka isipareigoti daryti... Nebent kas nors ispirs i gera vieta Nors oro tai nezada
Labas rytas,
Visus šventusius,švęsiančius
Tai jau tikrai oras Pavydžiu tiems, kad gali pasikūrenti krosnį ir šiltai namie sedėti Man tada galėtų lyti ir lyti
Mano Nojus irgi pakosėja, bet tikiuosi nieko rimto
Visus šventusius,švęsiančius
QUOTE(ZiSa @ 2012 10 04, 08:16)
Tai jau tikrai oras Pavydžiu tiems, kad gali pasikūrenti krosnį ir šiltai namie sedėti Man tada galėtų lyti ir lyti
Mano Nojus irgi pakosėja, bet tikiuosi nieko rimto
sveikutes
nesirkit ,sveikit as tai nors ir krosni prakurenu kazko nuotaika nepagereja , toks jausmas nera ka veikti name,reikia jau i darba ruostis.
Tik kad visur gerai kur musu nera
niekas nezinote,negirdejote laborantams Sirvintu raj yra koks nors mazytis sansas koki darbeli rasti ar bent registraturoje.
o kielinta val sestadieni renginio pradzia gal zinote ?
nesirkit ,sveikit as tai nors ir krosni prakurenu kazko nuotaika nepagereja , toks jausmas nera ka veikti name,reikia jau i darba ruostis.
Tik kad visur gerai kur musu nera
niekas nezinote,negirdejote laborantams Sirvintu raj yra koks nors mazytis sansas koki darbeli rasti ar bent registraturoje.
o kielinta val sestadieni renginio pradzia gal zinote ?