Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantys širvintiškių namučiai

Labukas 4u.gif
Justina sveikiname su gražia švente happybday.gif happybday.gif happybday.gif

Aš su NeNaujokės į dėja sutinku drinks_cheers.gif ,mes irgi planuojam nuvykti,tad kodėl ir patiems nesudalyvauti thumbup.gif
Atsakyti
Mes - už, jei oras leis drinks_cheers.gif

Primenu, kad 5dienį 14 valandą mūsų vaikų ir tėvelių lauks Širvintų policininkai. Renkamės 2 komisariato aukšte esančioje salėje 4u.gif
Atsakyti
Be abejo, kad jei oras leis. Nors Luknė susirgo, tikimės greit pasveikt ir visur dalyvaut thumbup.gif
Atsakyti
Luknei 4u.gif

Mes sergam visi trys doh.gif MB išleidom į komandiruotę ir sulūžom unsure.gif Mintė su 37,3+nesvietiškas zyznumas, Džiugas kosti negražiai, o man sloga ir galva sunki verysad.gif Tikiuosi, iki savaitgalio visi būsim "formoje" smile.gif
Atsakyti
Kaip norėčiau ir aš į šventę verysad.gif Deja man dirbti reikės verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Chris, o čia jums visiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif Oi, nelaiku tos ligos...

AnTara, tie darbai visada nelaiku doh.gif
Atsakyti
Tai vat. o taip norėjau angel_sadangel.gif Ir zujkiui būtų patikę...
Atsakyti
Aciu Nenaujoke ir Rimučiux uz sveikinimus mano pagrandukei smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Nenaujoke 4u.gif
Antara, gaila, kad nebūsit 4u.gif

Ina, parodyk savo metinukę mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir mes, nors paveluotai, bet vistiek prisidedam prie sveikinimu Justinai ir jos teveliams 4u.gif Vajej, kaip tas laikas greit pabego... atrodo ka tik laukem gimstant, o jau ir metai pasibaige bigsmile.gif
Chris ir taviskei jau tuoj tuoj "stuktels" bigsmile.gif
Ligoniukams po 4u.gif
O as tingiu sestadieni blush2.gif Mane toks oras slegia doh.gif Jei prasvis saule, ateisiu, bet kazka isipareigoti daryti... Nebent kas nors ispirs i gera vieta lotuliukas.gif Nors oro tai nezada unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Visus šventusius,švęsiančius 4u.gif
QUOTE(ZiSa @ 2012 10 04, 08:16)
O as tingiu sestadieni  blush2.gif Mane toks oras slegia  doh.gif Jei prasvis saule, ateisiu, bet kazka isipareigoti daryti... Nebent kas nors ispirs i gera vieta  lotuliukas.gif Nors oro tai nezada  unsure.gif

Tai jau tikrai oras doh.gif Pavydžiu tiems, kad gali pasikūrenti krosnį ir šiltai namie sedėti blush2.gif Man tada galėtų lyti ir lyti blush2.gif

Mano Nojus irgi pakosėja, bet tikiuosi nieko rimto smile.gif
Atsakyti
sveikutes
nesirkit ,sveikit 4u.gif as tai nors ir krosni prakurenu kazko nuotaika nepagereja , toks jausmas nera ka veikti name,reikia jau i darba ruostis.
Tik kad visur gerai kur musu nera
niekas nezinote,negirdejote laborantams Sirvintu raj yra koks nors mazytis sansas koki darbeli rasti lens.gif ar bent registraturoje.
o kielinta val sestadieni renginio pradzia gal zinote ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danielitaa: 04 spalio 2012 - 08:24