Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantys širvintiškių namučiai

Sveikatytės ir Evelinai 4u.gif
Na Mintė kol kas be didesnių avarijų vaikšto. Nors atsargumo palyginus su Džiugu = 0 biggrin.gif

Ina, kokį tortą Justinai kepsi (jei kepsi)? Future, gal turi ką savo repertuare tinkamo kūdikiams?

Dar pranešimas toks būtų: spalio 5 dieną, 5dienį, 14 bval. Širvintų policijos komisariato salėje mūsų vaikų (su tėveliais ir be jų) lauks renginukas apie saugų eismą (su dviračiais ir be jų) + policininkai žadėjo parodyt savo automobilius, įrangą ir kitų įdomių dalykų. Laukiami visi ir visos 4u.gif Dovanų gausite, kas dar negavote įvairių saugaus eismo atributų - atšvaitų, liemenių, lyg ir žibintuvėlių.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Senokai berašiau, ačiū už sveikinimus mano pirmokėkliui, su dideliu nerimu laukiau šio momento dėl vyro nedrąsumo, bet be reikalo smile.gif Į mokyklą keliasi noriai, išeina su džiaugsmu ir grįžta su didele šypsena namo. Adaptacija, pasak mokytojos, labai sėkminga, nors prieš tai jokio kolektyvo nebuvo lankęs, matomai užaugo iki atsiskyrimo.
Praeitą savaitę Rokas irgi sirgo tris dienas. Virusai žiūriu neaplenkia ir kitų. Chris, kaip Džiugas sveiksta?
Kas dar pas jus naujo?
Ar yra kokių būrelių Širvintose be sporto ir meno? Labai vaikai pasiilgo baseino, gal žinot, kada pradės dirbti?
Atsakyti
QUOTE(baibokiukas @ 2012 09 21, 21:20)
Ar yra kokių būrelių Širvintose be sporto ir meno? Labai vaikai pasiilgo baseino, gal žinot, kada pradės dirbti?

Baiboliuk, seniai girdėta bigsmile.gif

Baseinas jau veikia. Mažieji plaukikai jau pradėjo treniruotis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *NoTa*: 21 rugsėjo 2012 - 21:10
Chris, kūdikiško torto užsimanei? biggrin.gif svarbiausia, manau, kad būtų namuose keptas ir šviežias smile.gif

Atsakyti
QUOTE(baibokiukas @ 2012 09 21, 20:20)
Sveikos  4u.gif
Senokai berašiau, ačiū už sveikinimus mano pirmokėkliui, su dideliu nerimu laukiau šio momento dėl vyro nedrąsumo, bet be reikalo smile.gif Į mokyklą keliasi noriai, išeina su džiaugsmu ir grįžta su didele šypsena namo. Adaptacija, pasak mokytojos, labai sėkminga, nors prieš tai jokio kolektyvo nebuvo lankęs, matomai užaugo iki atsiskyrimo.
Praeitą savaitę Rokas irgi sirgo tris dienas. Virusai žiūriu neaplenkia ir kitų. Chris, kaip Džiugas sveiksta?
Kas dar pas jus naujo?

Smagu girdėti, kad Rokui gerai sekasi thumbup.gif Į kurią mokyklą leidžiat?
Džiugas irgi į mokyklą su šypsena eina. Ir grįžta laimingas. Toks veiklus pasidarė. Tikrai, kaip sakai, užaugo iki atsiskyrimo. Džiaugiuosi, kad pernai neišleidau, nes nepalygint vaiko pernai ir šiemet.
Lanko jis dar savo mokykloje ekologų klubą. Kadangi šiukšlių išvežimas, rūšiavimas ir kt. vis dar jį labai "veža", tai patinka jam labai thumbup.gif
Baseinas nuo 14 d. jau veikia mirksiukas.gif
Dėl sveikatos - tai jau kaip ir sveikas. Bet dar reikės iki 2dienio namie pabūt. Praleis ir pirmąjį diktantą unsure.gif

QUOTE(markse @ 2012 09 21, 21:17)
Chris, kūdikiško torto užsimanei?  biggrin.gif  svarbiausia, manau, kad būtų namuose keptas ir šviežias smile.gif

Aha biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos ir būkit sveikos 4u.gif O besveikstantiems po 4u.gif 4u.gif
Mano kompanija taip pat prasirguliavo - kas su sloga, kas rimčiau. Patricija ir laringitą turi. Na, bet kaip ir sveikimo stadijoje jau visi. Nors tiesą pasakius, nei vienos dienos ir negulėjom blush2.gif
O šiandien aš pikta ant savo mergos, tai nesišneku - zyzia ji įkišta į maniežą doh.gif Už ankstyvą kėlimąsi. Ir kaip jai papasakot, kaip aš svajojau apie šį šeštadienio rytą... verysad.gif
Smagu, kad Džiugui ir Rokui taip gerai sekasi mokykloje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNaujoke @ 2012 09 22, 08:53)
O šiandien aš pikta  Už ankstyvą kėlimąsi. Ir kaip jai papasakot, kaip aš svajojau apie šį šeštadienio rytą...  verysad.gif

Mano karalaitis irgi anksti atsikėlė apie puse 7 doh.gif doh.gif Nusikaliau per savaitę darbe ir svajojau pamiegoti , bet kur jau tau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(chris @ 2012 09 21, 19:16)
Dar pranešimas toks būtų: spalio 5 dieną, 5dienį, 14 bval.

.... Chris jei eitum su Džiugu, paprašyčiau Nojų nusivesti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Džiugu, kad baseinas veikia, kai bus tinkamu laiku MB išeiginės , reiks nuvažiuoti.
Rokas lanko Bartkuškio mokyklą. O koks diktantas tokiems mažiukams gali būti? Rokas dar tik mokės m,s a, n raides.
Nenaujoke, užjaučiu dėl laringito, bent Rokui, tai po pirmo karto, kiekvienas peršalimas būdavo juo lydimas, kol pati nesusidmėjau homeopatija ir ja nepradėjau gydyti. Rokui būdavo dusulio priepuoliai, tai bijodavau ir miegoti, kai sirgdavo. O dėl miegučio, tai pyktis ant mažo žmogeliuko tikrai nepadės, pasistenk pamiegoti dieną, kai Patricija miegos smile.gif Mama turi būti pamiegojus biggrin.gif Nes kitaip bus pikta. Prisimenu, kai Kostas buvo mažuliukas, taip nuvargdavau, kai visi trys dar maži, atrodė, niekada tai nesibaigs, bet kažkada pasibaigė. Dabar tik miglotas prisiminimas beliko, kad buvo sunku, tad Nenaujoke nepastebėsi, kai tuoj mergina paaugs ir supras, kad mama irgi nori pamiegoti naktį smile.gif
Nota, na su tokiu dideliu vyru, jau galima susitarti, kad leistų pailsėti smile.gif
Atsakyti
Merginos, man reiklainga siuvėja kuri pataisytų drabužius smile.gif Gal galit kas rekomenduoti ? ax.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus mano krikscionei 4u.gif
Po 4u.gif visiems sergantiems, sveikit greiciau.
O as su savo pirmoku nesusitvarkau doh.gif Jauciu, tuoj reikes mikitos protingu patarimu g.gif Maistininkas absoliutus doh.gif Pradedant tuo, kad niekaip neisisamonina, jog vasara jau baigesi ir einant i lauka nors plona megztuka reiketu apsivilkti (bo snarglys jau kabo panosej doh.gif ), o kad pamokas reikia ruosti kasdiena - isvis kazkoks kosmosas blink.gif Tiek isgirstu apie save, apie jo, vargselio, gyvenima, mano begalinius reikalavimus, neteisybe, nelygybe ir t.t.t.t.t.t. Zodziu gun_bandana.gif: Aciu D nors Ugne kol kas rami (tfu tfu tfu). Zodziu, musu adaptacinis laikotarpis - kaip koks kliuciu ruozas, tik va kaip nosies nenusibalnot doh.gif
Nota, siuveja netoli manes kazkokia dirba, zmones jai nesa ir siut, ir taisyt, bet nieko labai apie ja negaliu pasakyti. Girdejau neblogu atsiliepimu, pati maciau jos siuta suknele. Neblogai. Dirba nuosavam name.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZiSa: 22 rugsėjo 2012 - 15:38
mūsų kaimynė siuvėja, išsikėlė kažkur į Kalnalaukį gyvent wink.gif jei reikia, galiu sužinot kur ir kaip smile.gif (o jau parašius buvau, tai neduok dieve biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markse: 22 rugsėjo 2012 - 19:41
Jap man reikia visų kontaktų blush2.gif Pas save darbe man bus brangu blush2.gif už džinsų palenkimą mokėjau 20 Lt doh.gif
Atsakyti