Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantys širvintiškių namučiai

QUOTE(markse @ 2012 09 19, 19:52)
Kotita, praktiškai kiekvienoj kirpykloj  biggrin.gif

Tai tikiu, kad bet kurioj, bet norisi, kad padarytutaip, kad i gatve galeciau iseit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2012 09 19, 20:27)
Tai tikiu, kad bet kurioj, bet norisi, kad padarytutaip, kad i gatve galeciau iseit  lotuliukas.gif

Manau, kad tai turi atrasti pati ax.gif

man patiko Šeiniaus gatvėj, savivaldybės pusėj, Grožio salone iš kampo (ne vienas ten yra, tai artimesnis Plento gatvei. Tokia trumpais plaukais moteris, ant stalo pasiguldo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markse: 19 rugsėjo 2012 - 20:48
LABAS RYTAS,

Aš tvarkausi Kaprize. Man tereikia, kad formą padarytų, išpešiotų, o paskui jau kurį laiką galiu pati susitvarkyti ir padažyti ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

ZiSa, sveikiname su dukriuko krikstu 4u.gif . Jau didele tavo mergyte, beveik 5 menesiai. Mano pupses irgi auga ne dienom, o valandom. Evelina jau tokia suaugusi darosi, ka daro ir nepavyksta, sakau, duok padesiu, tai atsako 'mama, as pati viska moku', ir taip jau ir mastymas, ir elgesys labai keiciasi. Mazoji irgi tuoj sves pirmaji gimtadieni. Dar nevaiksto, bet jau ropoja po visus namus. Tik ziurek, kad nesumindytum sio vabaliuko ant grindu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*NoTa* @ 2012 09 20, 07:02)
LABAS RYTAS,

Aš tvarkausi Kaprize. Man tereikia, kad formą padarytų, išpešiotų, o paskui jau kurį laiką galiu pati susitvarkyti ir padažyti  ax.gif

Aciu biggrin.gif
man kaip tik to ir reikia ax.gif
Atsakyti
o aš kažkada iš Kaprizo išėjau nepatenkinta, tai daugiau ir neinu blush2.gif nežinau, kas tvarkė, bet man nepatiko - ir skaudžiai, ir forma ne ta.
Atsakyti
Na o mūsų naujienos angininės doh.gif Džiugas užvakar po mokyklos užmigo pietų ir atsikėlė su 39. Na bet antibiotikai suveikė nuo 1 dozės, tai kaip ir sveikas, ale jau atostogauja pirmokas verysad.gif Davė mokytoja darbelių namuose, tai šiandien jau sėdėjo.
Mažoji kaip ir mažoji - auga, "naglėja", jau vaikšto (nors žingsniavo nuo 10 mėnesio, bet dabar jau vadinu, kad eina, nes jau per visą butą pereina norėdama), aišku, dar ir ropot labai linksma būna, ypač lenktynių su broliu biggrin.gif

O aš rudeniniais darbais užsikuitus - grybai, sultys, dabar burokėliai laukia doh.gif Galvoju, gal kokią merginą pasisamdyti dienai, kad padėtų man sodą nuravėt. Kaimynė ramina, akd nebereikia, nes šalnos tas "amerikonkas" tuoj nuims, bet noriu juodžemio atsivežt, tai kažkaip pilt ant piktžolių nesinori. Gal pažįstat kokią panelę, kuri padirbėt norėtų (ne už ačiū)?

Kotita, man irgi labiau Vakarėj patinka antakių tvarkymas mirksiukas.gif Nors šiaip nepakenčiu kai kas svetimas juos pešioja schmoll.gif
Atsakyti
Chris, sveikatos jums 4u.gif

mane irgi kažkas puola... doh.gif sloga doh.gif
Atsakyti
Markse, dėkui 4u.gif Ir tau sveikatos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Daug snargliuotų ir sergančių verysad.gif Pas mane darbe 3 tokie. Tikiuosi aš neparnešiu zarazos nei sau, nei namiškiams ax.gif

Ligoniukai sveikit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal dar kurią domina vaikiški drabužėliai? Pas mane kaip Gausoj, net pati netikiu, kad tiek drabužių išaugom doh.gif Batukai, striukytės, megztinukai ir visas kitas garderobas tikrai nenudėvėtas ir puikiai atrodantis 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
mes irgi prisijungiam prie serganciuju, Evelina is darziuko snargliukus parnese. Bus gerai, jei tik tuo ir apsiribosim.
O Minte kokia saunuole, jau vaiksto thumbup.gif . Juste tai tik ropoja ir stojasi laikydamasi uz ko nors. Jauciu prades vaikscioti velai kaip ir Evelina. Na ir nieko baisaus. Uztat, sakau, proto gal daugiau bus visokias kliutis apeiti smile.gif
Atsakyti