Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantys širvintiškių namučiai

QUOTE(AnTara @ 2012 09 07, 12:15)
Ojej kaip suprantu ką tai reiškia  nestuke.gif  Man kai buvo likę pusantro mėnesio iki zujkio gimimo, niekur iš namų nelindau... nes nebepaėjau niekur su tooookiu pilvu  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Vakar MB pas uosvius isveze, kad prasivaiksciociau doh.gif
kursuose isgirdo, kad per diena reikia nueit man 1.5-2 km, tai varineja dabar doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2012 09 07, 13:17)
drinks_cheers.gif
Vakar MB pas uosvius isveze, kad prasivaiksciociau  doh.gif
kursuose isgirdo, kad per diena reikia nueit man 1.5-2 km, tai varineja dabar  doh.gif  biggrin.gif

Bet persivaikščioti irgi nepatartina g.gif
Atsakyti
Labas dienas,

Parduodu mums netikusius džinsus (per siauri) 138 cm ūgiui (medvilnė, iš Laredoute). Pirkau SM tikrai nebrangiai. Reikia lieso berniuko. Nojui jie su 136 cm ūgiu vos vos ilgoki. Gal tiktų ir mergaitei, nes sakyčiau universalūs blush2.gif
user posted image
Kas susidomės prašom matuotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2012 09 07, 11:06)
Ruosiasi spaliui po truputi  ax.gif  va laukia kruva rubeliu lyginimo  doh.gif
Siaip laikausi gerai, tik jau sunku darosi po truputi  ax.gif

Malonus tas ruošimasis wub.gif Šaunu, kad TB rūpinasi tavo gerove - vaikščiok, gal venas sveikas išsaugosi smile.gif O sunkumas prieš gimdymą gal praeis mirksiukas.gif Pamenu, pernai per rugsėjo 1 man jau merginos gimdymą pranašavo, nes buvo sunkuuu, o jau kitą savaitę su kibirėliais grybų po Žaliąją laksčiau, obuolių sultis spaudžiau ir apie gimdymą tik artėjanti data teprimindavo smile.gif

NoTa, smagūs džinsiukai, bet aš dar bijau taip toli į priekį pirkt. Džiugas dar tik 124 ax.gif
Atsakyti
Sveikos, perkračiau vaikų spintą. Pririnkau 4 maišus, taigi už simbolines kainas parduodu išaugtus drabužėlius nuo 0-3mėn. iki 3-4 metukų (striukės, kelnės, bliuzelės, smėlinukai ir t.t). Jei kurią domina rašykit į AŽ.
Atsakyti
Sveikutės, aš taip pat norėčiau atsikratyti kai kurių daiktelių: gal kam reik Avent rankinio pientraukio,Avent mikrobangų sterilizatoriaus ar nešyklės - kengūros? ax.gif
Atsakyti
turime bulviu pardavimui, gal kam reikia ??? atvezame, ispilstome, sverame vietoje, bet siaip supakotos i tinklinius maisus po 40 kg maise.
kaina po 80 cnt. imant daugiau darome nuolaidas.
si karta veisle Laura, puikiai issilaiko per ziema, nepuna, verdant nesukrenta, man asmeniskai skanios, info apie sia veisle yra internt 4u.gif
turim ir sekliniu ir pasariniu jei kam reikia .
Atsakyti
Kokios nekalbios pasidare visos...
Temos pavadinimas ko gero sulauks ir kito pavasario tokiais tempais lotuliukas.gif
Kas pas jus visas naujo? Kaip pirmokai? O kaip ne pirmokai?
Mes va jau ir Ugnyte pakrikstijom ax.gif
Kotita, kaip tu? Jau ir tavo dziaugsmelis visai netoli bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos bis.gif
Mūsų mažiukas šiandien prabudo su skaudančia gerklyte doh.gif Prasidės ligų kratinys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ZiSa @ 2012 09 17, 14:53)
Mes va jau ir Ugnyte pakrikstijom  ax.gif

sveikinimai angel.gif wub.gif

Sveikos.
aš tai baigiu įsikirsti į mūsų Lietuvos medicininę sistemą. Bet tai labai sunkiai sekasi doh.gif cirkai kažkokie...bet tai kokios seselės piktos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZiSa @ 2012 09 17, 14:53)
Kotita, kaip tu? Jau ir tavo dziaugsmelis visai netoli  bigsmile.gif

Dar puskuoju biggrin.gif

Sakykit kur Sirvintose galima antakius susitvarkyt? ax.gif
Atsakyti
Kotita, praktiškai kiekvienoj kirpykloj biggrin.gif
Atsakyti