Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantys širvintiškių namučiai

QUOTE(markse @ 2012 08 30, 11:00)
na aš šiandien išbandyt ruošiuosi  biggrin.gif  kur čia pas mus mieste kokia nors aerobika??  cool.gif

Po picų aerobikos reikia? Šakaliuk tu šakaliuk irnesakyk.gif

Aš tai kaupiuosi plaukimui arba bėgiojimui doh.gif
Atsakyti
oi, ne tik po picų schmoll.gif kažkokia nevykusi vasara, labai jau soti doh.gif jei ką, į bėgimus ir mane. Plaukt nemoku. O šiaip tikrai į aerobiką norėčiau, nes nu gi kaulai visai surangėjo...nuskyniau pas mamą agurkus, mažulytę lysvelę, o kitą dieną visus raumenis skaudėjo doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2012 08 30, 11:09)
oi, ne tik po picų  schmoll.gif  kažkokia nevykusi vasara, labai jau soti  doh.gif  jei ką, į bėgimus ir mane. Plaukt nemoku. O šiaip tikrai į aerobiką norėčiau, nes nu gi kaulai visai surangėjo...nuskyniau pas mamą agurkus, mažulytę lysvelę, o kitą dieną visus raumenis skaudėjo  doh.gif  blush2.gif

Aerobikon girdėjau futurė nori mirksiukas.gif
Na bėgti galim, tik nežinau kaip tą laiką derinti. Kol atostogauju galim vakarais mirksiukas.gif Na, o paskui tektų derintis prie mano darbo grafiko blush2.gif
Atsakyti
Va va, aš ir aerobokos norėčiau visai, bet kiek ieškojau, neradau niekur schmoll.gif
Atsakyti
na aerobika lyg mokykloje organozuojama. Future??? varysim šokti?? biggrin.gif man svarbu, kad su vaiku priimtų unsure.gif

pavalgiau biggrin.gif skaniai. Tik vietoj valgyt praktiškai nelabai kaip yra g.gif truputį išsigandau mini valgykla, bet nieko, gal su laiku persikels kur nors. Antra, o jie nebankrutuos greitai? g.gif picos tikrai skanios (gal paskui pradės ingridientus mažinti biggrin.gif ), bet kad jas visas praktiškai pakuoja į dėžes, duoda didžiausius indus padažo (na gal ant patalpų išlaikymo sutaupo, čia aš lyginu su Vilniaus picerijomis). Vienu žodžiu, pica į namus labai geras reikalas thumbup.gif smile.gif mes nuėjom, nusipirkom, palaukėm ir važiavom namo valgyt, nes ten vietoj tai nejauku...
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2012 08 30, 12:38)
na aerobika lyg mokykloje organozuojama. Future??? varysim šokti?? biggrin.gif man svarbu, kad su vaiku priimtų  unsure.gif

pavalgiau  biggrin.gif  skaniai. Tik vietoj valgyt praktiškai nelabai kaip yra  g.gif  truputį išsigandau mini valgykla, bet nieko, gal su laiku persikels kur nors. Antra, o jie nebankrutuos greitai?  g.gif  picos tikrai skanios (gal paskui pradės ingridientus mažinti  biggrin.gif ), bet kad jas visas praktiškai pakuoja į dėžes, duoda didžiausius indus padažo (na gal ant patalpų išlaikymo sutaupo, čia aš lyginu su Vilniaus picerijomis). Vienu žodžiu, pica į namus labai geras reikalas  thumbup.gif  smile.gif  mes nuėjom, nusipirkom, palaukėm ir važiavom namo valgyt, nes ten vietoj tai nejauku...

Na nežinau bankrutuos ar ne, bet picas ten perka masiškai, nes tie kebabai jau per gerklę visiems lendą įtariu. Nes kažkada vakare norėjom picos, tai spėkit ar buvo pirkt schmoll.gif
Papildyta:
Aš vakarais dabar bėgioju, radau su kuo thumbup.gif
Atsakyti
AnTara, tai manau, kad dabar pats bumas, sakau, net parduotuvėj diskusijos didžiausios. Tik šiaip lyginant su Vilniaus kainomis (gal neverta lyginti?), tai picos žymiai geresnės ir pigesnės. O jas dar pakuoja, dar tiek padažo deda...na bet gal apsimoka smile.gif
Atsakyti
Man ir jos patinkam, skanios, tokios ne "dirbtinės", bet tik ta perlenkta doh.gif
Atsakyti
Manyčiau neverta Vilniaus kainų lyginti smile.gif Labai tikiuosi, kad nebankrutuos, kartais taip norisi to maisto į namus smile.gif

Antara, dėl bėgiojimo thumbup.gif Bandysiu ir aš mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandyk bandyk smile.gif Savijauta žymiai geresnė
Atsakyti
Su Rugsėjo 1-ja mūsų pirmokėlius Meilę, Matą ir Džiugą, taip pat, tikiuosi vis dar čia užklystančią, Vai2 - mokytoją ir taip pat šaunios pirmokės Beatričės mamą. Be abejo ir pačią Beatričę 4u.gif wub.gif wub.gif
Linkiu lengvo ir prasmingo skrydžio į Žinių šalį 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeNaujoke: 01 rugsėjo 2012 - 08:13
Ir mes sveikinam visus mokyklinukus, ypac pirmokelius, su Rugsejo pirmaja 4u.gif
Atsakyti