Oho kiek jūsų čia daug buvo tam žygyje
QUOTE(AnTara @ 2012 08 21, 15:07)
Oho kiek jūsų čia daug buvo tam žygyje
Reikėjo prisijungti
merginos gal kam reik nauji didzio nepataikiau
uk12
52lt
uk12
52lt
QUOTE(Semile @ 2012 08 23, 22:01)
O koks vitpadžio ilgis?
Merginos, gal kas norite mane "isgelbeti" nuo cukiniju
Prasom Skambinkite, rasykite, uzsukite
Prasom Skambinkite, rasykite, uzsukite
Sveikos
gal jūs daugiau apsišvietusios prieš savaitę matėm didelę krūvą kvepiančių picų "į namus", šiandien parduotuvėj moteriškės diskutavo apie picas. Tai gal kas žino, kur pas mus yra picerija?
gal jūs daugiau apsišvietusios prieš savaitę matėm didelę krūvą kvepiančių picų "į namus", šiandien parduotuvėj moteriškės diskutavo apie picas. Tai gal kas žino, kur pas mus yra picerija?
QUOTE(markse @ 2012 08 29, 21:04)
Sveikos
Markse, mane vakar Future apšvietė Vadinasi gyvenu Širvintose Vakar teko ir paragauti- skanios
Picerija yra priešais ligoninę, ten kur taiso televizorius
Telefonas užsakymams į namus: 860233117 (pristatymas į namus nuo 24 Lt nemokamai arba +3 Lt
Didelė pica -12 Lt (32 cm)
Maža pica -7 LT ( 20 cm)
rimtai ?? tai man kaip tik pietaut yra kur eit ale rimtai, nieko nežinau ačiū labai, ieškosim kvepiančių picų
QUOTE(markse @ 2012 08 29, 21:22)
rimtai ?? tai man kaip tik pietaut yra kur eit ale rimtai, nieko nežinau ačiū labai, ieškosim kvepiančių picų
Aš tai į namus prašysiuos kokį savaitgalio vakarą Kaip mano vyrukas sakydavo-palaiduosiuos
Beje darbo laikas nuo 10 iki 22 val
Mes irgi jau išbandėm šito "fabriko" picas Patiko labai, bet.... nusivyliau perlenkta pica Į vidų pridėta ale maltos pigios dešros, ar ko ten prikišta... Skonis feee (bent jau man)
na aš šiandien išbandyt ruošiuosi kur čia pas mus mieste kokia nors aerobika??