Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantys širvintiškių namučiai

Oho kiek jūsų čia daug buvo tam žygyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2012 08 21, 15:07)
Oho kiek jūsų čia daug buvo tam žygyje  4u.gif

Reikėjo prisijungti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(future @ 2012 08 22, 09:20)
Reikėjo prisijungti  mirksiukas.gif

Reikėjo blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
merginos gal kam reik nauji didzio nepataikiau doh.gif
uk12
user posted image
52lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2012 08 23, 22:01)
merginos gal kam reik nauji didzio nepataikiau doh.gif
uk12
user posted image
52lt 4u.gif

O koks vitpadžio ilgis? ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas norite mane "isgelbeti" nuo cukiniju ax.gif 4u.gif
Prasom 4u.gif Skambinkite, rasykite, uzsukite mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

gal jūs daugiau apsišvietusios smile.gif prieš savaitę matėm didelę krūvą kvepiančių picų "į namus", šiandien parduotuvėj moteriškės diskutavo apie picas. Tai gal kas žino, kur pas mus yra picerija? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2012 08 29, 21:04)
Sveikos  smile.gif 

gal jūs daugiau apsišvietusios  smile.gif prieš savaitę matėm didelę krūvą kvepiančių picų "į namus", šiandien parduotuvėj moteriškės diskutavo apie picas. Tai gal kas žino, kur pas mus yra picerija?  bigsmile.gif

Markse, mane vakar Future apšvietė biggrin.gif Vadinasi gyvenu Širvintose blush2.gif Vakar teko ir paragauti- skanios thumbup.gif
Picerija yra priešais ligoninę, ten kur taiso televizorius smile.gif
Telefonas užsakymams į namus: 860233117 (pristatymas į namus nuo 24 Lt nemokamai arba +3 Lt
Didelė pica -12 Lt (32 cm)
Maža pica -7 LT ( 20 cm)
Atsakyti
rimtai bigsmile.gif bigsmile.gif ?? tai man kaip tik pietaut yra kur eit lotuliukas.gif ale rimtai, nieko nežinau blush2.gif ačiū labai, ieškosim kvepiančių picų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2012 08 29, 21:22)
rimtai  bigsmile.gif  bigsmile.gif ?? tai man kaip tik pietaut yra kur eit  lotuliukas.gif  ale rimtai, nieko nežinau  blush2.gif  ačiū labai, ieškosim kvepiančių picų  biggrin.gif

Aš tai į namus prašysiuos kokį savaitgalio vakarą blush2.gif Kaip mano vyrukas sakydavo-palaiduosiuos lotuliukas.gif
Beje darbo laikas nuo 10 iki 22 val mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi jau išbandėm šito "fabriko" picas smile.gif Patiko labai, bet.... nusivyliau perlenkta pica doh.gif doh.gif Į vidų pridėta ale maltos pigios dešros, ar ko ten prikišta... Skonis feee (bent jau man) schmoll.gif
Atsakyti
na aš šiandien išbandyt ruošiuosi biggrin.gif kur čia pas mus mieste kokia nors aerobika?? cool.gif
Atsakyti