Sveikutės, vėl pradedat įtraukti į SM liūną

Vakare paskaitinėju, ir vis savo trigrašį įterpiu

Mano vaikinas užaugo be didelio auklėjimo, 1,5 metų turėjau išeiti į darbą ir gana įtemptą, auklė keitė auklę, daugiausiai tik prižiūrėjo, kad ko nepasidarytų ir pamaitino. Namie dar buvo 8 metais vyresnė sesė, truputį mokėsi ir iš jos . Tikrai neperskaičiau nė vieno auklėjimo straipsnio ir abu vaikus auklėjau vienodai ( kaip dukra sako, visai neauklėjau

) Nebuvo jokių ypatingu ožių, visada galėjom eiti į parduotuvę, gal Palangos karuselės buvo sudėtingiau praeiti, bet kažkaip įtikindavau, kad viskam turi būti ribos. O nuo kokių 8 metų jau puikiausiai pabūdavo vienas, dabar vasarą visą dieną pabūna kai aš darbe. Visada sakiau: tu didelis, tu šaunuolis, viską gali padaryti, viską moki, tu vyras ir visai neskauda ir pan. Aš galvoju, kad jie visiškai neturi tos vaizduotės ir bet ką pasakoti ko vaikas nemato beprasmiška, kaip viena gydytoja sakė viską pasakoti nuo kudikystės - valgai tą ir tą, matom tą, einam ten ir t.t. viskas rišant su daiktu, vaizdu. Galutinai tuo įsitikinau, kai pradėjom bendrauti telefonu, atrodo viską supranta atsako, bet būna dažniausiai ne taip,o paskui sako, argi tu nematai

Dabar mums jau keturiolika, bet neįsivaizduoja vėlesnės dienos nei rytoj, nebent žymisi kalendoriuje, bet tai greit nusibosta, nesuvokia skaičių tik gali automatiškai pakartoti. Dabar paauglystė tai atsirado gėdijimasi, užsispyrimas kai ko nemoka ar nepatinka- nepriversi, tik per aplinkui, turi pats panorėti

Todėl mamytės geležinės kantrybės ir klausyti savo vaiko linkiu

O kitas dalykas, tai jie kiekvienas savo charakterį paveldėjo iš mūsų, kiekvienas skirtingas, tik tas ribotas suvokinas trukdo prie jų prieiti. Na ir prirašiau, visai mokytoja pasijaučiau

Bet gal nors kokia mintis ar žodis pravers. Sekmytės vidaus karuose, bet ta kova už būvį turėtų saulytes užgrūdinti.