Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Laiminu tave žvilgsniu - sukurk šviesos pasaulį!
Laiminu tave žodžiu - parodyk tamsai saulę!
Laiminu tave. Daryk tai, ką turi daryti.
Tegu tavo akių šviesa nusiminusiam įžiebia viltį.
Esi stiprus, šviesus ir laisvas - auksinis saulės spindulys.
Kur tu tik eisi - grožis skleisis, gyvenimas gėle pražįs!

MUSU VAIKUCIU GIMTADIENIAI:
SAUSIS

LINUSIA5 mikutis 2006-01-23
ENDRIUKA indre 2011-01-23
ASTRELEE- mia 2010-01-27

VASARIS

MARMURIUKAS edvardukas 2009-02-02
LAURAPAC danielyte 2004-02-03
OLGINTA dominyka 2010-02-09
MEDETA augustele 02-19
MIRIJEM salviukas 2006-02-25

KOVAS

VMM2 mantukas 2004-03-01
VILTE godute 03-02
TRUDE gabyte 2006-03-07
VASARA5 emute 2009-03-22

BALANDIS

DAINYTE dainute 2008-04-02
JURATE arnutis 2004-04-05

GEGUZE

ZUIKULIS justukas .... -05-02
KOKENYTE augustelis .... -05-10
GIEDRE10 benukas .... -05-17
LAJA daliukas 2003-05-20
AUSRA123 titukas 2007-05-22
ROKUCIO MAMYTE78 rokutis 2007-05-30

BIRZELIS

SAULESMAMYTE toniukas 2003-06-24

LIEPA

LENUSIA Andrejus 2008-07-03
@MAMYCIUKAS@ urtyte 2010-07-05
COLIUKE andreja 07-07
LINA1980 2010-07-16
KISSAULE saulyte 2009-07-24

RUGPJŪTIS

MINE rugilyte ..... -08-10
ZUIKYTISS rojus 2011-08-18
SVIESI SPALVA linukas ...... -08-23
ERNESTYTAAA 1982-08-24
MOTUSHE arminas 2010-08-28
CIIIKIII julyte 2005-08-31

RUGSEJIS

GABRIELA0505 gabrielius 2010-09-29

SPALIS

AGNYTE kristupelis 2008-10-01
BOG martynas 2010-10-01
DZIUGILE domukas 2009-10-01
AD augustelis …….- 10-04
MAZZYLA mantukas 2003-10-06
IZABELE111 tomukas 1989-10-07
VALERIJONAS adrijus 2006-10-15
HERMITA 2008-10-20
SANDRULKA dominykas 2007-10-24

LAPKRITIS

SUPERJULIA ……..-11-03
BUTYBE gabyte ……..-11-07
BITUTE ievute ……..-11-13
LSTAN martynukas 1998-11-13
DANGIRE dangiriukas 2006-11-25

GRUODIS

BABULKA benukas …….-12-20
KRISTINKA17 domantukas 2009-12-28

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izabele111: 08 vasario 2012 - 21:18
registruojuos naujuose namuciuose - beje, zodziai pradzioje fantastiski!!!!!!!!
Atsakyti
O taip... zodziai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ir mes cia jungiames smile.gif , ir sveikinam abi paneles viena mazesne kita didesne su gimtadieniais mergytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
http://www.bernardin...xm4BAk.facebook

O cia labai geras straipsniukas - kad nebijotume mamos nebuti supermamomis... blush2.gif visais atzvilgiais... Mes visos negelezines, visos su savo isgyvenimais, jausmais, pergyvenimais, dziaugsmais ir nusivylimais... mirksiukas.gif Ir jei jau akimirkomis suskausta sirdute, del musu "ypatingu" vaikuciu, tai leiskim tam skausmui issilieti su asara, jei momentais nenorim matyti kitu, nenorim bendrauti, tai neprievartaukim saves... rolleyes.gif Jei jau likimas privertė įsisavinti alternatyvią „programą“ nei buti supermama paciam nuostabiausiam supervaikui, t. y. prisitaikyti prie ŠIO YPATINGO vaiko poreikių, tai manau tikrai musu niekas nenuteis jei pagulinėsime su savo zuikuliais, panešiosim savo kūdikėlius po pievas ar kiemą ant rankų ilgiau nei iprastos mamytės, ir pabūsim atokiau nuo pasaulio, o parodas, linksmybes, pazintis su naujais zmonemis pasiliksim ateičiai. ax.gif O juk sitame straipsnyje ir parasyta esmiu esme – kad būtum geriausia mama, tereikia glausti savo kūdikį... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
labutis visoms smile.gif , labai geras straipsnis, ir vvarliokas taip super sutrumpintai parasei, atrodo kad ir mano mintys tokios pacios, taip mes esam panasios, su tokiais pat isgyvenimais, ir mylim tuos savo stebuklelius wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Vvarliokas,2012 02 10, 00:10]

super straipsnis!!! aciu - net lengviau pasidare, kad ne as viena tokia:))))))))))))))
Atsakyti
labas mergaites 4u.gif
Atsakyti
Olgintos Dominyka ir Sviesia spalva sveikinam su gimtadieniu:) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Daugiau jusu zaviu sypsenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vvarliokas @ 2012 02 10, 02:10)

O cia labai geras straipsniukas - kad nebijotume mamos nebuti supermamomis...  blush2.gif  visais atzvilgiais... Mes visos negelezines, visos su savo isgyvenimais, jausmais, pergyvenimais, dziaugsmais ir nusivylimais...  mirksiukas.gif  Ir jei jau akimirkomis suskausta sirdute, del musu "ypatingu" vaikuciu, tai leiskim tam skausmui issilieti su asara, jei momentais nenorim matyti kitu, nenorim bendrauti, tai neprievartaukim saves...  rolleyes.gif  Jei jau likimas privertė įsisavinti alternatyvią „programą“ nei buti supermama paciam nuostabiausiam supervaikui, t. y. prisitaikyti prie ŠIO YPATINGO vaiko poreikių, tai manau tikrai musu niekas nenuteis jei pagulinėsime su savo zuikuliais, panešiosim savo kūdikėlius po pievas ar kiemą ant rankų ilgiau nei iprastos mamytės, ir pabūsim atokiau nuo pasaulio, o parodas, linksmybes, pazintis su naujais zmonemis pasiliksim ateičiai.  ax.gif O juk sitame straipsnyje ir parasyta esmiu esme  – kad būtum geriausia mama, tereikia glausti savo kūdikį...  wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Šaunūs žodžiai, geras straipsnis thumbup.gif Man kaip pirštu į akįax.gif
jaučiuosi dažnai panašiai, bet ne todėl, kad nedalyvauju aktyviai visuomeniniam, socialiniame gyvenime dabar, bet kad nesu ta tobulai pasirūpinanti vaiku mama. Dažnai ką nors pamirštu, ypač tuos buitiškiausius, kasdieninius dalykus doh.gif kaip susiųti ką nors, į darželį nupirkti ir nunešti ką nors ir t.t. visada stebiuosi tomis, viską apgalvojančiomis ir viską spėjančiomis, ir viską žinančiomis, šalia jų jaučiuosi ne kaip schmoll.gif O dar kai man meta tokia frazę „tai juk taip natūralu, kaip tu gali nežinoti ar nesuprasti“. O kai mane pradeda dar auklėti ir aiškinti kaip aš turėčiau auklėti savo Gabiją ir nuduoda apie ją ir jos negalią žinančios vos negeriau už mane, tada išvis suglumstu. blush2.gif Turiu vieną pažįstamą kuri man visada aiškina vaikų psichologiją, nors vaikų psichologija yra mano specialybės dalis hihihi.gif Bet ištiesų suprantu, kad tai mano pačios problema blush2.gif ir mano kompleksai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2012 02 10, 19:28)
labas mergaites 4u.gif

šaunūs nauji namučiai aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2012 02 11, 00:09)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Šaunūs žodžiai, geras straipsnis thumbup.gif Man  kaip pirštu į akįax.gif
  jaučiuosi dažnai panašiai, bet ne todėl, kad nedalyvauju aktyviai visuomeniniam, socialiniame gyvenime dabar, bet kad nesu ta tobulai pasirūpinanti vaiku mama. Dažnai ką nors pamirštu, ypač tuos buitiškiausius, kasdieninius dalykus  doh.gif kaip susiųti ką nors, į darželį nupirkti ir nunešti ką nors ir t.t.  visada stebiuosi tomis, viską apgalvojančiomis ir viską spėjančiomis, ir viską žinančiomis, šalia jų jaučiuosi ne kaip schmoll.gif O dar kai man meta tokia frazę „tai juk taip natūralu, kaip tu gali nežinoti ar nesuprasti“.  O kai mane pradeda dar auklėti ir aiškinti kaip aš turėčiau auklėti savo Gabiją ir nuduoda apie ją  ir jos negalią  žinančios  vos negeriau už mane, tada išvis suglumstu. blush2.gif Turiu vieną pažįstamą kuri man visada aiškina vaikų psichologiją, nors vaikų psichologija yra mano specialybės dalis hihihi.gif Bet ištiesų suprantu, kad tai mano pačios problema blush2.gif ir mano kompleksai lotuliukas.gif
Papildyta:
šaunūs nauji namučiai aciuks.gif

Mes turime labai daug panašumų.Aš ir lyg ir viską bandau įsiminti,bet kur tau galva kaip puodynė blush2.gif visiškai tuščia.Viską pamirštu,niekur nespėju......Kartais labai pavydžiu TOBULOM mamom,kurios viską atsimena,aktyvios,visur spėja,viską moka.Aš ne tokia....Aš tik MAMA ax.gif
o dėl Mariuko auklėjimo visiškai bandau nekreipti dėmesio kas ką sako,arba pasiimu tik tuos patarimus kurie tikrai man naudingi.Ankščiau badžiau į galvą įdėti daugiau (naudingų patarimų)Man pradėjo smegenys tinti blush2.gif Jau dabar išmokome džiaugtis tuo ką turime.ir niekam nenorėčiau leisti sugriauti tos menkutės laimės.Žaidžiam,piešiam,šokam,kvailiojam dabar visi kaip maži vaikai.Vaikystė tarpas labai trumpas,net ir mūsų mažiukas pradėjo augti ne dienom ,o valandom.Užtat bandom ta vaikyste džiaugtis.Ir užkrėtėm artimus draugus,giminaičius,kaip reikia džiaugtis ir miyėti tą ką turime wub.gif wub.gif

Atsakyti
http://www.alfa.lt/s...011-12-15_16-25

Mamytes o kaip jus sita straipsniuka suprantat? kokius cia pinigelius neigaliems grazina? Ar cia tik pensijinio amziaus zmonems? Ar ir musu pinigeliai laikomi pensijomis? g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
http://kauno.diena.l...egracija-407307

Ir va dar koki straipsniuka radau... Ka jus mamytes manot apie tas integracijas??? unsure.gif Ar realu musu saulytes leisti i iprastas mokyklas? gal kuri bandet? g.gif
Atsakyti