QUOTE(jovita25 @ 2012 02 17, 14:37)
joa nekaista, nera raudonio, lyg butu nurimes
nieko nueisi i gk pasvitrins tave ir dings kaitimai

paprasciausiai nuo nervu arciau kapiliarai prisitrauke ir tiek...tik nebijok po proceduros apie 2 savaites busi dar raudonesne,ten saituose raso kad tipo po keliu valandu praeina,man kazkaip kaip tik pirma diena nieko nebudavo,o paskui po kokiu 3 dienu prasidedavo ir taip kokias 2 sav ,ir nesitikek rezultato is karto,pvz man kokias 20 dienu po pirmos proceduros kaito kiekviena vakara,o po tu 20 dienu kazkaip staigiai ir kas vakara nebekaisdavo ,uzeidavo kas antra vakara kas trecia,jeigu pvz paraudonuoja nosis nuo salcio irgi paprasyk kad pasviestu,kaina nuo to nesiskirs,man antra karta pravare visa veida,ir sumokejau tiek pat kiek ir praeita karta,jeigu salins kapiliarus tai bus kelias dienas tokios pusleles,tai as atrodziau kaip karpuota aplink nosi,bet tai apie 3 dienas ,paskui uzsideda rausvi taskiukai ir per pora savaiciu tures sugyti,dabar taip idomiai pas mane ,man visad paraudonuoja nosis jeigu yra saltesnis oras,tai dabar kaip israudonuoja tai matosi tokios baltos vietos kur raudonis pasitrauke,tai taip israusta plemais,o anksciau visa raudona budavo,as planuoju praeiti visas 5 proceduras.nors ir gerai jau bus visvien darysiu 5 ,tik reiks aisku saules vengti.