Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas 2

QUOTE(Razinkaa @ 2012 02 16, 10:41)
Sveikos, merginos

Yra dar Adeles zoleliniai tepalai. Manau, kad nepakenks. Mums butent toks tinka
http://www.adele.lt/...;category_id=13

Laikykites. Ryt einu pas nauja dermatologa, nelabai kazko tikiuosi. Jei ka idomaus pasakys, butinai pasidalinsiu

as labai tikiuosi kad po tokiu doziu isgysiu visiems laikams ,tik reik susiimt is pragert saziningai,cia prisiskaiciau rusijos saituose,ir dar skaiciau kaip amerikoj gydo tai irgi taip pat,3 menesiai antibiotikai ir tepalai,man tie antibiotikai gal pades ir nuo paprastu spuogu nes kakta mane nervina jau nuo pauglystes,o dabar dar kaip pradejau organizma valyti tai ir ant uzpakalio ir ant nugaros is visu galu lenda
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 16, 09:36)
o tau aplink akis neisrase tokiu gaminamo gelsvo tepalo,man kaip dare akiu erkutes tyrima,tai erkuciu nerado,o rado tik nugrauztus svogunelius blakstienu,tai paskyre toki gaminama tepala ten ieina cinkas ixtiolas ir basis(cia baze is kurio padarytas tepalas)ir liepe aplink akis tepti nakciai,paklausiau kaip jis veikia?sake ,kad kaip pasitepi tai jos nakty labai aktyvios,ir per nakti jos suklimpa i ta tepala nebegali islysti,o ryte tu jas su tuo tepalu nuplauni,tai tepiau taip menesi ir nuejau pakartotinai rauti blakstienu tai nebebuvo nieko,nei nugrauzimu nieko,o dabar pas mane apie akis oda paparasciausiai issausejus ir isvargus o kaip oda sausa tai ji ir greit parausta ir sudirgsta,pameginau pasitept aloe vera geliu,tai ryte su fanarais,dar meginau det avizu kompresus tai irgi su fingalais,pasitepiau bepanten kol kas nieko(tfiu tfiu tfiu) gali tept ir tu su juo sausuma nuims ir jis toks malonus labai lengva tepti,bet oda nuo jo labai blizga nu bet man dzin jau,taip as is klp siandien skambinciu tai moteriai ir tarsimes del vizito...dar 20 diena einu pas endokrinologa dar karta,dar man su seima atejo tokia durna mintis gal kas nuziurejo? tai reiks pasiieskot kokios zolininkes kad pazetu,anksciau labai padedavo nuo tokiu ligu nomeda,mano uosvine asmeniskai pas ja ejo ir jai padejo,ir kaip ji pas ja vaiksciojo daug kas ejo su gelem dekodami,tai irgoi noreciau pas ja nuvykt,anksciau ji atvaziuodavo i klp o dabar kazkur sakiu rajone,toloka...
Papildyta:

dar viena mergina patare gerti varnalesu arbata,sake oda valosi reiks nubegt nusipirkt

aciu jau nuo cinko dabar turiu nebloga kose srebt ,man dzin irgi blizga neblizga,kad ir labiau isberta,tik kad ta sutrukinejusia oda uzgydytu,nes skauda ir pudros teot negaliu dry.gif
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 16, 10:55)
as labai tikiuosi kad po tokiu doziu isgysiu visiems laikams ,tik reik susiimt is pragert saziningai,cia prisiskaiciau rusijos saituose,ir dar skaiciau kaip amerikoj gydo tai irgi taip pat,3 menesiai antibiotikai ir tepalai,man tie antibiotikai gal pades ir nuo paprastu spuogu nes kakta mane nervina jau nuo pauglystes,o dabar dar kaip pradejau organizma valyti tai ir ant uzpakalio ir ant nugaros is visu galu lenda

as geriau ugnezoles rauga apie tris menesius,tai net nzn ar buvo koks efektas tik labai nuo jo i wc varydavo,ir dar kai ka suzinojau is gydytojo,kad kaip geri doksiciklina negalima valgyti pieno produktu,nes jie numusa antibiotiko veikima,o as kaip pirma karta geriau menesi antibiotikus tai kaip tik pries valgy gerdavau ta rauga ,o jis yra is pieno isrugu,tai sako nuo to galejo ir ne toks doksiciklino veikimas buti,nu tai dabar darysiu eksperimenta-jokiu pieno produktu,pazesim ar veiks antibai
Atsakyti
man pradejo krist blakstienos nuo tu erkuciu cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 02 16, 11:36)
man pradejo krist blakstienos nuo tu erkuciu cray.gif

nebijok man irgi krito,ataugs,o tau nerase jokio tepalo ant akiu?nueik i vaistine kur gamina vaistus paprasyk sakyk vaistu akim tepti su ichtiolu ir siera,jie turi zinoti ,apie 6 litus kainuoja ir tepk nakciai palei blakstienas o ryte nuprausk virintu vandeniu ir kokiom svelniom putom,as tai naudoju norevos actipur putas jos nesausina ir nedirgina,man atrodo prasyk kad rasytu antibiotikus ,nieko nebus be ju tik isplis ir blogiau bus,reikia nuimti ta uzdegima,o paskui zesi ka toliau daryt,nuo nervu ir visu verkimu manau daugiau zalos bus nei nuo antibiotiku,prisipirk vaistu nuo pienliges,geruju bakteriju ir tikek kaad pades,mano rytas prasideda taip pavalgai avizines koses ,geri 1-doksiciklino.1- metronidozolo.cinko tablete,vitamino 3 tablete,arbatinis saukstelis zuvu tauku,po 3 valandu po antibiotiku geriu tablete geruju bakteriju, vakarop po valgio vel 1-metronidozolo .1-doksiciklino.1-vit C ,svarbiausia gerai pavalgyti pries doksiciklina ir viskas bus gerai.
Atsakyti
As jau rasiau anksciau el erkutes ka man sake visi kiti like dermatlogai... kad jokiu tyrimu daryti nereikia, kad erkute turi visi ir kad seniai paneigta sita versija kad ji sukelia odos susirgimus.. zodziu keliose vietose man buvo aiskiai parodytas pirstas ties smilkiniu del visu istoriju su erkutemis...
todel as nieko ir nebedariau... einu kita savaite pas n-taji dermatologe si karta GK klinikoje bandysiu kaip ir samyra gydytis lazeriu taip pat laukia skrandzio tyrimas kita savaite...
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 15, 15:56)
o kiek ir kokiom dozem doksiciklina geret?as jau is gydytojo tai va panos nzn mirsiu nemirsiu man jau dzin jeigu istikruju,pasiryzau gerti antibiotiku ir daug ,israse doksiciklina trixopola visokiu antigrybiniu nuo pienliges,geruju bakteriju,vitaminu,taip kad gersiu doksiciklina apie 2 menesius,ai dar paakius sake bepantenu patept pamegint,tai nzn kas is to gausis nes pavargau nuo viso sito,labai....

doksicikliną gėriau po100mg 1 kartą dienoje 20 dienų
Atsakyti
mergaites pazekit filma the secret,***** taip ikvepia
Atsakyti
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 02 15, 20:06)
PS. cia kazkuri klause apie cinko tepaliuka, tai kaip ir minejau anksciau man jis beveik iki krauju isausino demes

Man cinkas buvo skirtas ne grynas, bet kartu su ichtiolu, talku ir saulėgrąžų aliejumi. Visai nesausina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grima: 16 vasario 2012 - 15:38
Laba diena,

atėjau su tokiu klausimėliu. Kažkur vasaros pabaigoje pastebėjau, kad paberia veidą prie nosies , tose vietose, kur moteriški "ūsiukai" iš šonų. Bet ne spuogeliais, o dėmytėm tokiom ir mažiukais mazgiukais. Nuo to laiko vis išberta būna, o kas įdomiausia, kad nuslopsta tas išbėrimas, o jeigu palieti tą vietą, tada išryškėja dėmelės arba jeigu nusiprausiu veida ar patepu kremu ir poto vėl nelabai matosi. Tie mazgeliai tokie sausi, išplito ant smakro šiektiek ir po akimis va taip :

user posted image

ir lygiai tokie patys tose vietose, kur apibūdinau. Dar tuos pabėrimus karts nuo karto taip sugelia, tarsi niežti. Ėmiau googlint ir vis meta man perioralinį dermatitą. Ar čia panašu ar ne? g.gif niekaip nepraeina ir nesuprantu nuo ko čia taip. Buvau pas dermatologą, išrašė kažkokios mikstūros ir tepaliuką, padėjo tam kartui ir vėl bėrimai..
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2012 02 16, 18:17)
Laba diena,

atėjau su tokiu klausimėliu. Kažkur vasaros pabaigoje pastebėjau, kad paberia veidą prie nosies , tose vietose, kur moteriški "ūsiukai" iš šonų. Bet ne spuogeliais, o dėmytėm tokiom ir mažiukais mazgiukais. Nuo to laiko vis išberta būna, o kas įdomiausia, kad nuslopsta tas išbėrimas, o jeigu palieti tą vietą, tada išryškėja dėmelės arba jeigu nusiprausiu veida ar patepu kremu ir poto vėl nelabai matosi. Tie mazgeliai tokie sausi, išplito ant smakro šiektiek ir po akimis va taip :

user posted image

ir lygiai tokie patys tose vietose, kur apibūdinau. Dar tuos pabėrimus karts nuo karto taip sugelia, tarsi niežti. Ėmiau googlint ir vis meta man perioralinį dermatitą. Ar čia panašu ar ne?  g.gif  niekaip nepraeina ir nesuprantu nuo ko čia taip. Buvau pas dermatologą, išrašė kažkokios mikstūros ir tepaliuką, padėjo tam kartui ir vėl bėrimai..

pas mane panasiai tik zandu srityje todel visi sako kad ne perioralinis... bet jusu atveju cia man labiausiai i tai panasu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 16, 17:25)
pas mane panasiai tik zandu srityje todel visi sako kad ne perioralinis... bet jusu atveju cia man labiausiai i tai panasu... doh.gif

simtas procentu peroralinis,nedelskit eikit pas dermatologa,nes paskui bus sunku atsikratyti,is karto pasidarykite helikobacter tyrima,ir jokiu jokiu budu netepkit hormoniniu tepalu
Atsakyti