Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas 2

gal kas meginot ta alijosiaus geli?
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 14, 15:30)
gal kas meginot ta alijosiaus geli?

as bandziau kazkoki is vaistines universitetines, man nieko gero...
man nuo nervu zandus visus kaista ir dar kakta dememis ismete... zandai ismetyti plemais jie lupasi taip negraziai... as zinokit bijau eiti i gk nes galvoju kad jei dar vaizdas bus baisesnis nebezinosiu kur detis...
dabar nezinau jau kur man kreiptis i kokia gydytoja, laukiu kraujo tyrimu, odos paskutine pas kuria buvau Baleviciene, pas ja tikrai nebeisiu... visu kitu gydymai man nepadejo...
vyras sako pirma issitirk viska tada impulsine darykis ala nera istirtos priezastys o as gydausi oda...
isprotesiu!!!!
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 14, 15:51)
as bandziau kazkoki is vaistines universitetines, man nieko gero...
man nuo nervu zandus visus kaista ir dar kakta dememis ismete... zandai ismetyti plemais jie lupasi taip negraziai... as zinokit bijau eiti i gk nes galvoju kad jei dar vaizdas bus baisesnis nebezinosiu kur detis...
dabar nezinau jau kur man kreiptis i kokia gydytoja, laukiu kraujo tyrimu, odos paskutine pas kuria buvau Baleviciene, pas ja tikrai nebeisiu... visu kitu gydymai man nepadejo...
vyras sako pirma issitirk viska tada impulsine darykis ala nera istirtos priezastys o as gydausi oda...
isprotesiu!!!!

man irgi nuo nervu kaista ,***** gal tau koks seborejinis dermatitas,pazek foto internete,tu i gk gali nueiti ten gydytojai dirba tai pasiulys gal ka,jie palei zmogaus norus nedaro su ips,ateini apziuri oda jeigu tinkama tada daro,pvz man kaip buvo apie nosi pazeista nuo spuogu tai neleido daryti,dare tik zandus,eik pas kita dermatologa,pasakyk ka baleviciene sake ka kitur sake pasipasakok,as ju tiek islaksciau kad vajezau!!!,geriausia ieskoti senu laiku dermatologo kurie gydo suplaktinem senoviskom ,o ne vaistais is katalogo
Papildyta:
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 14, 17:16)
man irgi nuo nervu kaista ,***** gal tau koks seborejinis dermatitas,pazek foto internete,tu i gk gali nueiti ten gydytojai dirba tai pasiulys gal ka,jie palei zmogaus norus nedaro su ips,ateini apziuri oda jeigu tinkama tada daro,pvz man kaip buvo apie nosi pazeista nuo spuogu tai neleido daryti,dare tik zandus,eik pas kita dermatologa,pasakyk ka baleviciene sake ka kitur sake pasipasakok,as ju tiek islaksciau kad vajezau!!!,geriausia ieskoti senu laiku dermatologo kurie gydo suplaktinem senoviskom ,o ne vaistais is katalogo

o ausys nekaista?man tai ir ausys kaista,gerk daug vandens oda gaus drekinima nors is vidaus,as isgeriu po 2-3 litrus i diena,tai spuogai pulingi lenda-valosi organizmas,snd vel buvau zarnyno valyme,tai sake dar karto reiks ir gana,rytoi pas gine del atsakymu,tai nzn ,jeigu nepraeis rizikuosiu pora menesiu antibiotiku gert
Atsakyti
krc uzkniso iki gyvo kaulo.ryt vaziuoju pas dermatologa lai raso antibiotiku 2 menesiams rysiu gersiu,man dzin,mano akys vel aplink raudonos susiraukslejusios,patept meginau aloe vera griauzia,reiks nusipirkti koki is avenes krema paakiams kad drekintu ir ryt antibus,***** reik galu gale isgyti
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2012 02 14, 14:14)
taip butent  man atliko FIBROEZOFAGOGASTRODUODENOSKOPIJA, ir tuo pat metu padare Helico baktery Pyliory bakterijos testa.

vat uztai kad daktarai zino maziau nei mes jau matau...cia daugiau naudos gaunu, nei per juos eidama. kaip gali daktaras nezinot kokiais budais iamam sita bakterija nesuprantu...jo jo man irgi cinkas ispradziu labai padejo, bet po 3dienu taip isausino demes, kad siandien net kraujas is zazdeles bego... nes demes jau daros zaizdos! is kur jegu paraut, keik skaitau tai cia pasaka be galo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 14, 23:05)
krc uzkniso iki gyvo kaulo.ryt vaziuoju pas dermatologa lai raso antibiotiku 2 menesiams rysiu gersiu,man dzin,mano akys vel aplink raudonos susiraukslejusios,patept meginau aloe vera griauzia,reiks nusipirkti koki is avenes krema paakiams kad drekintu ir ryt antibus,***** reik galu gale isgyti

Man zinok irgi paakiai kazkaip baisiai sukrite, nuo visu priemoniu griauzia ir persti... vakar pasidaziau nes ejome i koncerta... labai nesmakiai, su mineralime pudryte kai pradejo veida persteti galvojau nuprotesiu, akys kazkokios raudonos pavarge, dar ir del ju pas gydytojus keliausiu, tegu ziuri man dzin jau....
skambinsiuosi Samyra as i GK siandien uzsirasysiu konsultacijai... beje kaip tau ar rekomenduoji ar padeda??
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 15, 10:11)
Man zinok irgi paakiai kazkaip baisiai sukrite, nuo visu priemoniu griauzia ir persti... vakar pasidaziau nes ejome i koncerta... labai nesmakiai, su mineralime pudryte kai pradejo veida persteti galvojau nuprotesiu, akys kazkokios raudonos pavarge, dar ir del ju pas gydytojus keliausiu, tegu ziuri man dzin jau....
skambinsiuosi Samyra as i GK siandien uzsirasysiu konsultacijai... beje kaip tau ar rekomenduoji ar padeda??

na as nzn kaip kas pas tave yra, atsiusk foto man i maila ,net neissivaizduoju kaip tave beria.as ten kreipiausi del zandu raudono,raudonumas dar yra bet matosi kaip trukineja,o kaitimu skaicius po truputi mazeja(tfu tfu tfu) aplink akis pas mane kosmaras,jos tokios jautrios ,susirauklejusios,as nzn kur detis ,as jau nesidazau nuo liepos menesio,tepu tik rozex ir vitella o ant zandu viena kart vakare plona sluoksni elidelio,vaziuoju va snd pas dermatologa rizikuosiu gert antibiotikus,rusijos saituose visoms taip gydymas skiriamas pora savaiciu po 2 tab i diena,paskui menesi po 1 ir dar menesi po puse,nes as jau nebegaliu nuo liepos menesio kankinuosi,man jau jokie nervai nebeislaiko,norisi paimt prisigert tableciu kokiu uzmigt ir nebeatsikelt,kiek jau galima?meginciu tept aplink akis bepantena,tik reik pasitart su dermatologu,***** taip asaros kaupiasi negaliu saves niekaip nuramint ,taip jauciuosi negaliu perduot...dar vaziuoju pas gine snd zesim ka ten pasakys... jeigu sugalvosi foto atsiust tai mano mail d_stulgyte@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 08, 22:00)
razinka,del tos diagramos tai rimtai sutampa pazek man ir ausys kaista tai zek irgi kiausides nurodo,nu geras ,kazkiek tiesos tikrai yra
Papildyta:
Besikiskiakopusteliaudama.cinkas ir ixtiolas cia senoviles priemones patikrintos visu naudojamos iki siol,tikiuos pades kiek nors ...

Kaip jau minėjau ichtiolas, cinkas vakare, plius eritromicino tepalas 2kartus d., valyti odą juodąja arbata.
Man jau viskas susitvarkė.
Pernai dar gėriau ir doksicikliną. Pasirodo , jis nebūtinas, šiemet apsėjau ir be jo.
Atsakyti
QUOTE(grima @ 2012 02 15, 12:41)
Kaip jau minėjau  ichtiolas,  cinkas vakare, plius eritromicino tepalas 2kartus d., valyti odą juodąja arbata.
Man jau  viskas  susitvarkė.
Pernai dar gėriau ir doksicikliną. Pasirodo , jis nebūtinas, šiemet apsėjau ir be jo.

o kiek ir kokiom dozem doksiciklina geret?as jau is gydytojo tai va panos nzn mirsiu nemirsiu man jau dzin jeigu istikruju,pasiryzau gerti antibiotiku ir daug ,israse doksiciklina trixopola visokiu antigrybiniu nuo pienliges,geruju bakteriju,vitaminu,taip kad gersiu doksiciklina apie 2 menesius,ai dar paakius sake bepantenu patept pamegint,tai nzn kas is to gausis nes pavargau nuo viso sito,labai....
Atsakyti
nu ,moterys, as is jusu daugiau naudos sulaukiu nei is tu prakeiktu daktaru!aciu Jums uz tai wub.gif ... o jiem atrodo rankos nukris, kad parasys daugiau tyrimu, juk uz didziaja ju dali vistiek moku! ar tai kompetencijos trukumas, ar tingejimas pasiligint ar kas as niekaip nesuprantu... dar pvz idomu kaip jie nezino dauguma kokiais budais tiriasi helicobacteris? pvz seimos daktare israse skrandzio tyrimui siuntima ir helicobacteri is kraujo tirt... tai ham is kraujo tirt jei jau rysiu zarna, tai tuo paciu paimt galima is skrandzio ta helicobactery... siutineja ne i tas klinikas, ne i tuos kabinetus, tyrimu negauni, kazkoki stebuklai schmoll.gif . siandien pirma kart drebanciom rankom daviau kisi alergologei(net kai operavo mane to neprisiverciau!bet del veido as jau bet kam pasiruosus). ir ka ta alergologe matau jau kaip nusiteikus mane prifarsiruot antibiotiku ir laisva... o as klausiu , zyziu kad jei jau vaziuosiu daryt ta kraujo , skrandzio tyrima, tai gal dar kokias bakterijas istirt , ar paziurekit va kur kraujo uzsakyta tai daugiau koki istirt, lia lia...nei akies nepaziurejo i ta sarasa ka seimos daktare parasius tirt. ir vel nesulaukiau idemaus susidomejimo ir pas sita daktare unsure.gif . bet as dar bandysiu toliau per kitus eit ir surast toki kuris normaliai paziures ir bandysiu negert antibiotiku kol neisitirsiu viska. pradzioj tradicine medicina, poto ten tes vega testais ar kokiais... svarbu rysto surast,nes kartais kaip ir samyrai nusvyra rankos...vat as taip svarstau -as nesuprantu kodel neverta ieskot kas blogai organizme,kad sukele ta erke padauget ir dermatita, o tik naikint ta erke reikia?
PS. cia kazkuri klause apie cinko tepaliuka, tai kaip ir minejau anksciau man jis beveik iki krauju isausino demes
Atsakyti
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 02 15, 19:06)
nu ,moterys, as is jusu daugiau naudos sulaukiu  nei is tu prakeiktu daktaru!aciu Jums uz tai wub.gif ... o jiem atrodo rankos nukris, kad parasys daugiau tyrimu, juk uz didziaja ju dali vistiek moku! ar tai kompetencijos trukumas, ar tingejimas pasiligint ar kas as niekaip nesuprantu...  dar pvz idomu kaip jie nezino dauguma kokiais budais tiriasi helicobacteris? pvz seimos daktare israse skrandzio tyrimui siuntima ir helicobacteri is kraujo tirt... tai ham is kraujo tirt jei jau rysiu zarna, tai tuo paciu paimt galima is skrandzio ta helicobactery... siutineja ne i tas klinikas, ne i tuos kabinetus, tyrimu negauni, kazkoki stebuklai schmoll.gif . siandien pirma kart drebanciom rankom daviau kisi alergologei(net kai operavo mane to neprisiverciau!bet del veido as jau bet kam pasiruosus). ir ka ta alergologe matau jau kaip nusiteikus mane prifarsiruot antibiotiku ir laisva... o as klausiu , zyziu kad jei jau vaziuosiu daryt ta kraujo , skrandzio tyrima, tai gal dar kokias bakterijas istirt , ar paziurekit va kur kraujo uzsakyta tai daugiau koki istirt, lia lia...nei akies nepaziurejo i ta sarasa ka seimos daktare parasius tirt. ir vel nesulaukiau idemaus susidomejimo ir pas sita daktare unsure.gif . bet as dar bandysiu toliau per kitus eit ir surast toki kuris normaliai paziures ir bandysiu negert antibiotiku kol neisitirsiu viska. pradzioj tradicine medicina, poto ten tes vega testais ar kokiais... svarbu rysto surast,nes kartais kaip ir samyrai nusvyra rankos...vat as taip svarstau -as nesuprantu kodel neverta ieskot kas blogai organizme,kad sukele ta erke padauget ir dermatita, o tik naikint ta erke reikia?
PS. cia kazkuri klause apie cinko tepaliuka, tai kaip ir minejau anksciau man jis beveik iki krauju isausino demes

o as jau startavau su antibiotikais,***** sakiau pakratysiu kojas tai pakratysiu nes jau nebegaliu su tuo gyventi,koks skirtumas vienaip ar kitaip gyvenimo ner....tai sakiau pragersiu kaip vienas profesorius sake 2-3 savaites po 2 tabletes menesi po 1 ir dar menesi po puse taip ir padarysiu...prisipirkau tableciu zvakuciu nuo pienliges,ir geruju bakteriju,jau pasitepiau bepantenu apie akis tai riebus tepalas vaikiskas nuo kurio kol kas negriauzia,pazesim ryt ar raudonuos mano demes,dar laukiu mm kad galeciau priduoti del lytiniu hormonu,bet kada jos ateis neaisku nes nereguliarios jos ir dar stresai ir.t.t gydytojas sake svarbiausia geriant antibiotikus gerai ir stipriai pavalgyti,taip ir darysiu,paskui po visu tu gerimu reiks krauja priduoti kad pazetu ar liko tas uzdegimas ar ne,pas mane kraujyje rodo maza uzdegima,o kur jis svenciausias dievas tezino...o kysiu niekad neduodu ir neduosiu daktarams,aisku gydytojas kuris nuo dusios dirba tai gyvenime nepaims pinigu,nebent saldainiu deze.snd nuotaika pas mane tragiska asaros pacios rieda zirniais
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 15, 19:25)
o as jau startavau su antibiotikais,***** sakiau pakratysiu kojas tai pakratysiu nes jau nebegaliu su tuo gyventi,koks skirtumas vienaip ar kitaip gyvenimo ner....tai sakiau pragersiu kaip vienas profesorius sake 2-3 savaites po 2 tabletes menesi po 1 ir dar menesi po puse taip ir padarysiu...prisipirkau tableciu zvakuciu nuo pienliges,ir geruju bakteriju,jau pasitepiau bepantenu apie akis tai riebus tepalas vaikiskas nuo kurio kol kas negriauzia,pazesim ryt ar raudonuos mano demes,dar laukiu mm kad galeciau priduoti del lytiniu hormonu,bet kada jos ateis neaisku nes nereguliarios jos ir dar stresai ir.t.t gydytojas sake svarbiausia geriant antibiotikus gerai ir stipriai pavalgyti,taip ir darysiu,paskui po visu tu gerimu reiks krauja priduoti kad pazetu ar liko tas uzdegimas ar ne,pas mane kraujyje rodo maza uzdegima,o kur jis svenciausias dievas tezino...o kysiu niekad neduodu ir neduosiu daktarams,aisku gydytojas kuris nuo dusios dirba tai gyvenime nepaims pinigu,nebent saldainiu deze.snd nuotaika pas mane tragiska asaros pacios rieda zirniais

o pas mane liaukocitais normoj, tai kaip suprantu uzdegimo nera? butu gerai suzinot kaip tie hormonai vadinas lytiniai, kad ir as galeciau pasidaryt, nes cia ju kompetencijom ir noru dirbt tai visai nusivykus as, pagrinde ka pati ssiprasau prisiskaicius, tai ta...
Atsakyti