Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas 2

QUOTE(jovita25 @ 2012 02 13, 09:53)
Joa tikrai jau zinai namuose tos kalbos uzkniso apie mane ir mano oda...  verysad.gif
rasysiuosi as i GK ziuresiu ka pasakys, tik zinai bijau, kad galutinai man oda susidirgnis ir bus dar blogiau  doh.gif

pasakyk kad zandai kaista,tai pereis su impulsu tik nenusigask po to bus kokias 2 savaites paraudus ,as ir dabar raudonais zandais vaikstau ir nosim ,ir paklausk kas cia per liga,nu viska issiklausinek ir tiek
Atsakyti
dabar varau per dvi temas supermamaos peroralinis dermatitas ir apie erkutes:Dtai va mastau ,kad man su kiausidem tai prastas reikalas, menesines visiska nesamone, ar gali tai but priezastis erkutem?nes skaiciau kazkur,kad ligos etiologijai turi reikšmės virškinamosios sistemos, endokrininės ligos, kiaušidžių funkcijos sutrikimai, neurozė. tai iskart pradeciau gert kontraceptikus, bet kitur skaiciau kad hormoniniai vaistai gali didinti erkuciu skaiciu...tai hmm... g.gif
Atsakyti
[quote=Besikiskiakopusteliaudama,2012 02 13, 21:25]
dabar varau per dvi temas supermamaos peroralinis dermatitas ir apie erkutes:Dtai va mastau ,kad man su kiausidem tai prastas reikalas, menesines visiska nesamone, ar gali tai but priezastis erkutem?nes skaiciau kazkur,kad ligos etiologijai turi reikšmės virškinamosios sistemos, endokrininės ligos, kiaušidžių funkcijos sutrikimai, neurozė. tai iskart pradeciau gert kontraceptikus, bet kitur skaiciau kad hormoniniai vaistai gali didinti erkuciu skaiciu...tai hmm... g.gif
[/quote
tau kontraceptikai nepades ,nebent tik nuo spuogu kurie yrs puliningi tokie,o jei kiausides eisi tirtis tai jeigu bus uzdegimas disrasys vaistus ir susitvarkys,o pvz jeigu hormonai ne tvarkoi tai gydis irgi vaistais bet jie jau bus hormoniniai ,o kontraceptikai tik tam kartui kol geri,as skaiciau kad tu vaikstai i soliariuma?kai yra erkute neik nes jos triguai daugincis,o jos tau galejo atsirasti nuo peroralinio dermatito,kaip yra koks sudirgimas jos veisiasi is karto
Papildyta:
[quote=samyra1988,2012 02 13, 21:47]
[quote=Besikiskiakopusteliaudama,2012 02 13, 21:25]
[/quote
tau kontraceptikai nepades ,nebent tik nuo spuogu kurie yrs puliningi tokie,o jei kiausides eisi tirtis tai jeigu bus uzdegimas disrasys vaistus ir susitvarkys,o pvz jeigu hormonai ne tvarkoi tai gydis irgi vaistais bet jie jau bus hormoniniai ,o kontraceptikai tik tam kartui kol geri,as skaiciau kad tu vaikstai i soliariuma?kai yra erkute neik nes jos triguai daugincis,o jos tau galejo atsirasti nuo peroralinio dermatito,kaip yra koks sudirgimas jos veisiasi is karto
[/quote]
o del hormonu geriamu jos tikrai nesidaugina,o dauginasi nuo tepalu hormoniniu,joms cia diziausias maistas
Atsakyti
[quote=samyra1988,2012 02 13, 21:49]
o del hormonu geriamu jos tikrai nesidaugina,o dauginasi nuo tepalu hormoniniu,joms cia diziausias maistas
[/quote
tai kodel man siulo veida tepti visokiais hormoniais tepalais? tai man dabar tipo ir erkute , ir rozine, ir peroralinis dermatitas viename? kazkokai nesamone... tai ka man tept isvis ant tu demiu as pasimetus... hormoninius ispradziu siule, pasirodo ne hormoninius, tas metronidazolis ne ka ir padeda, demes tiek isauseja kad dabar iki zaizdeliu istrukineje, o tipo kremo tept negalima, bet kitur raso kokius kremus tept kad ramina...as pasimetus
Papildyta:
tai jei spl;iariumas blogai, tai kodel vasara tu zarazu nebuna kai saules daug...?
Papildyta:
as isproteeesiuuu! doh.gif doh.gif viska iseiles tiriu,vidaus organus, zarnas ir tt ir tt... jokiu vaistu negeriu,nes noriu surast kame beda, nuo ko tos erkes dauginas,nieko netepu,tik krema kur tinka prie dermatito arba cinko tepala, nes tie vaistai visoki man ziauriai degina oda ir rauksles daros! cinko tepalas, kuris man stebuklas atrode ispradziu , nes gyde isberimus, dabar lyg padare sausas demes, kurios sutrukinejo ir skauda...ar ko cia man sutrukinejo ir uzserpetojo tos demes nezinau...apie niezuli nekalbu, cia galiu istvert dar, jau nei pudros negaliu tept dabar. ka ant to prakeikto veido tept man aplamai dabar? nes kai jau zaizdos uzserpetoje tai nebegaliu nieko netept... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besikiskiakopusteliaudama: 13 vasario 2012 - 21:12
[quote=Besikiskiakopusteliaudama,2012 02 13, 22:21]
[quote=samyra1988,2012 02 13, 21:49]
[/quote
tai kodel man siulo veida tepti visokiais hormoniais tepalais? tai man dabar tipo ir erkute , ir rozine, ir peroralinis dermatitas viename? kazkokai nesamone... tai ka man tept isvis ant tu demiu as pasimetus... hormoninius ispradziu siule, pasirodo ne hormoninius, tas metronidazolis ne ka ir padeda, demes tiek isauseja kad dabar iki zaizdeliu istrukineje, o tipo kremo tept negalima, bet kitur raso kokius kremus tept kad ramina...as pasimetus
Papildyta:
tai jei spl;iariumas blogai, tai kodel vasara tu zarazu nebuna kai saules daug...?
Papildyta:
as isproteeesiuuu! doh.gif doh.gif viska iseiles tiriu,vidaus organus, zarnas ir tt ir tt... jokiu vaistu negeriu,nes noriu surast kame beda, nuo ko tos erkes dauginas,nieko netepu,tik krema kur tinka prie dermatito arba cinko tepala, nes tie vaistai visoki man ziauriai degina oda ir rauksles daros! cinko tepalas, kuris man stebuklas atrode ispradziu , nes gyde isberimus, dabar lyg padare sausas demes, kurios sutrukinejo ir skauda...ar ko cia man sutrukinejo ir uzserpetojo tos demes nezinau...apie niezuli nekalbu, cia galiu istvert dar, jau nei pudros negaliu tept dabar. ka ant to prakeikto veido tept man aplamai dabar? nes kai jau zaizdos uzserpetoje tai nebegaliu nieko netept... verysad.gif
[/quote]
tikrai suprantu tave ,as tai vietoj taves kaip baigsi visus tyrimus paimciau ir gerciau doksiciklina su metronidozolu,pvz pora savaiciu po 2 tabletes i diena ,paskui koki puse menesio po viena ir dar menesi po puse,ir su doksiciklinu kartu trixopol tabletes po 2 i diena ir linexo kad nebutu disbakteriozes,hormonu netepk jokiu budu isplis dar labiau,o krema nusipirk cinko oksido tepala jis su vazelinu,tai nesauses,nueik pas dermatologa ir paprasyk kad israsytu siu tableciu,nes jeigu plinta tai tikrai ne kas,as pazesiu jeigu man nepraeis berimai kaip kiausides atsistatys,rizikuosiu ir gersiu antibus,nes antibiotikai uzmusa uzdegimus kuriu daktarai negali surasti kurioje vietoje jis yra,na bet jeigu ir surastu visvien antibiotikus skirtu,taip kad cia tas viskas sukasi ratu
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 13, 22:34)
tikrai suprantu tave ,as tai vietoj taves kaip baigsi visus tyrimus paimciau ir gerciau doksiciklina su metronidozolu,pvz pora savaiciu po 2 tabletes i diena ,paskui koki puse menesio po viena ir dar menesi po puse,ir su doksiciklinu kartu trixopol tabletes po 2 i diena ir linexo kad nebutu disbakteriozes,hormonu netepk jokiu budu isplis dar labiau,o krema nusipirk cinko oksido tepala jis su vazelinu,tai nesauses,nueik pas dermatologa ir paprasyk kad israsytu siu tableciu,nes jeigu plinta tai tikrai ne kas,as pazesiu jeigu man nepraeis berimai kaip kiausides atsistatys,rizikuosiu ir gersiu antibus,nes antibiotikai uzmusa uzdegimus kuriu daktarai negali surasti kurioje vietoje jis yra,na bet jeigu ir surastu visvien antibiotikus skirtu,taip kad cia tas viskas sukasi ratu

as jau bet ka padaryciau kad tik tai pradingtu...lieptu nevalgyti neiko dvi savaites tik vandeni gert, ir tai padaryciau... jau isgerciau tuos antibiotikus,jei zinociau kad pades visam, tik kad maza naudos is ju... cinko oksido tepalas, tai cia ne tas pats kaip cinko tepaliukas, kuriuo ir taip tepiau? beje man israse siuntima fibrogastrofijos tyrimui...nezinau ka ten darys, jauciu zarna rysiu. dar helicobacter tyrima uzsirasiau kraujo...bet tai galvoju jei jau eisiu pas ta fibro kazkoki tyrimui,tai kam man daryt ir is kraujo ta helicobacteri? gal tas pats firbro.. padarys ir helicobacter?
Atsakyti
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 02 13, 23:29)
as jau bet ka padaryciau kad tik tai pradingtu...lieptu nevalgyti neiko dvi savaites tik vandeni gert, ir tai padaryciau... jau isgerciau tuos antibiotikus,jei zinociau kad pades visam, tik kad maza naudos is ju... cinko oksido tepalas, tai cia ne tas pats kaip cinko tepaliukas, kuriuo ir taip tepiau? beje man israse siuntima fibrogastrofijos tyrimui...nezinau ka ten darys, jauciu zarna rysiu. dar helicobacter tyrima uzsirasiau kraujo...bet tai galvoju jei jau eisiu pas ta fibro kazkoki tyrimui,tai kam man daryt ir is kraujo ta helicobacteri? gal tas pats firbro.. padarys ir helicobacter?

as nezinau kas tas fibrogastrofas,man dare pas endoshopuotoja,na bet jeigu ten reikia zarna ryti tai turetu daryti ta bakterija,nueik pas dermatologa paprasyk antibiotiku,tik juos reik pragert apie pora menesiu nesvarbu ar praejo ar ne,tik kol tyrimus daraisi negerk ,nes iskreips atsakymus,tu matyt tepi su vitela ixtamo?o tas cinko oksido tepalas yra vazelino pagrindu tai riebesnis,pamegink viena ryte kita vakare,as dar drekinu ryte nusiprausus su terminiu saltinio vandeniu,tik neprausk veido su vandeniu is krano kol yra zaizdeles tik virintu
Atsakyti
Sveikos merginos,
Radusi laiko paskaitysiu kaip Jums sekasi ir kokie pas jus reikaliukai.
Na as noreciau dziaugtis atrodo pamazu man veidas grazeja, bet nzn ar tikrai bus pabaiga tam reikalui. Taigi baigiu save trucyti antibijotikais 20 dienu. Rozex tepalo kaip ir rasiau man 2 kart.dienoj nepakakdavo tai i tarpus daznai teko tepti tepalo su cinku (turejau namuose Dermilon Paste) Pastebejau toki dalyka kad nuo cinko tepalo sausejo oda aplink berima gavau imti drekinti , bet kur bere tai tu vietu nebeperstedavo.Ir dar matyt busiu persistengusi cinkas pradejo alergizuoti, t.y. asarodavo akys.

Atsakyti
QUOTE(natur @ 2012 02 14, 10:16)
Sveikos merginos,
Radusi laiko paskaitysiu kaip Jums sekasi ir kokie pas jus reikaliukai.
Na as noreciau dziaugtis atrodo pamazu man veidas grazeja, bet nzn ar tikrai bus pabaiga tam reikalui. Taigi baigiu save trucyti antibijotikais 20 dienu. Rozex tepalo kaip ir rasiau man 2 kart.dienoj nepakakdavo tai i tarpus daznai teko tepti tepalo su cinku (turejau namuose Dermilon Paste) Pastebejau toki dalyka kad nuo cinko tepalo sausejo oda aplink berima gavau imti drekinti , bet kur bere tai tu vietu nebeperstedavo.Ir dar matyt busiu persistengusi cinkas pradejo alergizuoti, t.y. asarodavo akys.

tai dziugu,kad grazeja,jo cinkas sausina o jus apie akuis beria?
Papildyta:
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 14, 10:27)

po kiek tableciu i diena geriat doksiciklino?
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 14, 10:36)
Papildyta:

po kiek tableciu i diena geriat doksiciklino?

taip ir as supratau kad jau pradejau piknaudziauti Dermilon Pasta (cinko) tepalu. nes kaip kazkuri minejot pradzioj atsirado sausos demes ant zandu nors ju ir netepdavau ir ten berimu nebuvo. Taigo nusprendziau tepti ryte ROZEX (tepalas naikina raudoni odos) paskui kai pradeda traukti oda patepti cinko tepalu, o kai reikdavo kur islekti nusprendziau drekinti Spirig firmos drekinamaja emulsija EXCIPIAL U HYDROLOTIO. (jei teirausites vaistinese kosjono yra du: viena drekinamoji ta kuri pas mane , o kita labiau rozines spalvos tai jau riebesne).
Man berimai yra apie pat nosi ir nosies landas ir apie viena aki (apatinis vokas).

DOXYCYCLIN TC 100mg (Doksiciklinas) geriu po viena kieta kapsule ryte, 20 dienu is eiles.

taip pat ziuriu kad nepinkanaudziauti kava, sokoladu, stebiu kiek isgeriu vandens (nors 3 Ltr tikrai nesigauna) bet nors 1.5 stengiuosi isgerti. Buna vakaru kad gaunu eiti miegoti tusciu skrandziu, taip norisi kazko uzkrimsti, nes jei buna darzoviu salotos nors ir su tunu ar fetos suriu. But neblogai dar uzkasti kasneli, kartais tenka nueiti vandens isgerti, nes kitaip nesimiega, o vakar nesusilaikiau issilupau du saldainiukus Milkos blush2.gif

Papildyta:
kiek sunkiau sekasi bendrauti su savo daktare, kokiu tyrimu noriu tokiu nagaunu, net neuzsimena kad galeciau ir mokamai atlikti, nenoris pyktis jau bet... man pasiule ne tyrimus darytis, o nusipirkti kelialapi i siltus krastus ir kartu su vyru isvaziuoti palikus vaikus. Sake sindromas letinis pervargimas ir pakartojo kraujas bendras tyrimas geras, CRB geras, kai paprasiau del reumato tirtis likau isvis nesuprasta, jau nekalbu apie skydliauke ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(natur @ 2012 02 14, 11:27)
taip ir as supratau kad jau pradejau piknaudziauti Dermilon Pasta (cinko) tepalu. nes kaip kazkuri minejot pradzioj atsirado sausos demes ant zandu nors ju ir netepdavau ir ten berimu nebuvo. Taigo nusprendziau tepti ryte ROZEX (tepalas naikina raudoni odos)  paskui kai pradeda traukti oda patepti cinko tepalu, o kai reikdavo kur islekti nusprendziau drekinti Spirig firmos drekinamaja emulsija EXCIPIAL U HYDROLOTIO. (jei teirausites vaistinese kosjono yra du: viena drekinamoji ta kuri pas mane , o kita labiau rozines spalvos tai jau riebesne).
Man berimai yra apie pat nosi ir nosies landas ir apie viena aki (apatinis vokas).

DOXYCYCLIN TC 100mg  (Doksiciklinas) geriu po viena kieta kapsule ryte, 20 dienu is eiles.

taip pat ziuriu kad nepinkanaudziauti kava, sokoladu, stebiu kiek isgeriu vandens (nors 3 Ltr tikrai nesigauna) bet nors 1.5 stengiuosi isgerti. Buna vakaru kad gaunu eiti miegoti tusciu skrandziu, taip norisi kazko uzkrimsti, nes jei buna darzoviu salotos nors ir su tunu ar fetos suriu. But neblogai dar uzkasti kasneli, kartais tenka nueiti vandens isgerti, nes kitaip nesimiega, o vakar nesusilaikiau issilupau du saldainiukus Milkos  blush2.gif
Papildyta:
kiek sunkiau sekasi bendrauti su savo daktare, kokiu tyrimu noriu tokiu nagaunu, net neuzsimena kad galeciau ir mokamai atlikti, nenoris pyktis jau bet... man pasiule ne tyrimus darytis, o nusipirkti kelialapi i siltus krastus ir kartu su vyru isvaziuoti palikus vaikus. Sake sindromas letinis pervargimas ir pakartojo kraujas bendras tyrimas geras, CRB geras, kai paprasiau del reumato tirtis likau isvis nesuprasta, jau nekalbu apie skydliauke ir t.t.

as tai noriu pameginti drekinti alijosiaus geliu ,idomu paakiams tikstu??
Papildyta:
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 14, 11:32)
as tai noriu pameginti drekinti alijosiaus geliu ,idomu paakiams tikstu??

jeigu surasti del ko tas brudas ir issigydyti,tikrai jis nesikartos,***** tau su daktare pasiseke ,naciort tokius daktarus,kad visas ligas keliones gydytu butu gerai
Atsakyti
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 02 13, 23:29)

taip butent man atliko FIBROEZOFAGOGASTRODUODENOSKOPIJA, ir tuo pat metu padare Helico baktery Pyliory bakterijos testa.
Atsakyti