Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas 2

QUOTE(jovita25 @ 2012 02 12, 17:31)
Ankciau buvo tik berimukai tokie didesni panasus i acne... bet dabar viskas toks jausmas tik blogeja.. kai padare dreki nacias proceduras su dumbliais, viskas lyg tvarkesi, paskutines proceduros metu padare lengva pylingeli ala.. tai vel raudonomis dememis veida ismete, sake kad bus tik kelias dienas taip neissigasti, bet man jau savaite nepraeina... siandien pasidaziau akis tusu ir seseliais tai aplinkui jas pradejo smarkiai griauzti perseti viska nuploviau lauk... tiesa sakant zarnyno valymas mano viltis paskutine, sitiek menesiu su tookiu veidu, ziauriai didelis diskomfortas... va kaip pirmoje foto kur zandai nuberti, pas mane labai panasiai  verysad.gif
http://www.google.lt...e...680&bih=868

hm..idomiai cia na jeigu taip zandai isberti tai cia tikrai ne rozine,as ***** jeigu jau tureciau leliu tai tikrai rizikuociau gerti roccutane vaistus,kai dar nesi gimdziusi tai baisoka nes paskui gali is vis nepastoti,dar sako kaip zandus beria reik ginekologinei srtiti issitirt http://www.5braskes....i.d?id=55190071
cia siunte ta linka kazkas is nariu,bet idomu kodel akys perstet pradejo????o tave apie akis neberia?
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 12, 18:49)
hm..idomiai cia na jeigu taip zandai isberti tai cia tikrai ne rozine,as ***** jeigu jau tureciau leliu tai tikrai rizikuociau gerti roccutane vaistus,kai dar nesi gimdziusi tai  baisoka nes paskui gali is vis nepastoti,dar sako kaip zandus beria reik ginekologinei srtiti issitirt  http://www.5braskes....i.d?id=55190071
cia siunte ta linka kazkas is nariu,bet idomu kodel akys perstet pradejo????o tave apie akis neberia?

Ne cia i rozine man nepanasu visai. Aplink akis taip pajuodave lyg ( tasesne oda nei visur kitur) ir labai jautri oda... man isvis po tu visu "gelbejimo" proceduru oda sudirgusi nuo visko, net kai rankomis prilieti ji iskarto parausta... dabar ji kaip porcelianas... ryt uzsiregistruosiu ir pas ginekologe, ziuresim ir sitos puses kas darosi... ziauriai gaila odos taip negraziai atrodo apsilaupusiu, nuejusi tokiais gabalais, tikrai niekada ji pas mane tokia nebuvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 12, 17:53)
Ne cia i rozine man nepanasu visai. Aplink akis taip pajuodave lyg ( tasesne oda nei visur kitur) ir labai jautri oda... man isvis po tu visu "gelbejimo" proceduru oda sudirgusi nuo visko, net kai rankomis prilieti ji iskarto parausta... dabar ji kaip porcelianas... ryt uzsiregistruosiu ir pas ginekologe, ziuresim ir sitos puses kas darosi... ziauriai gaila odos taip negraziai atrodo apsilaupusiu, nuejusi tokiais gabalais, tikrai niekada ji pas mane tokia nebuvo  verysad.gif

pagerk vitamino c ir cinko pades odai regeneruotis
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 12, 19:21)
pagerk vitamino c ir cinko pades odai regeneruotis

c vitaminas kaip tik baigesi tai ryt visko prigriebsiu... kazkai nuotaikos nera, kai sitaip pastoviai atrodo nebepraeis verysad.gif ir pinigu kiek sukista simtais i visus tyrimus, veido proceduras, konsultacijas..
dar viena nesamone pradejo niezeti kuno oda, idomiai blauzdu srityje ir nepraeina...
man cia panasu i zarnyno uzterstuma visi mano pozymiai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 12, 18:29)
c vitaminas kaip tik baigesi tai ryt visko prigriebsiu... kazkai nuotaikos nera, kai sitaip pastoviai atrodo nebepraeis  verysad.gif ir pinigu kiek sukista simtais i visus tyrimus, veido proceduras, konsultacijas..
dar viena nesamone pradejo niezeti kuno oda, idomiai blauzdu srityje ir nepraeina...
man cia panasu i zarnyno uzterstuma visi mano pozymiai  schmoll.gif

mane irgi kankina tokios mintys kad nepraeis,bet reik save tikinti kad praeis,sunku bet reikia...na tikekimes kad pades zarnu valymas,as ir jau nebeskaiciuoju kiek ir i ka sukista man jau nerupi svarbu isgyti ir visam,sakau gerai kad vyras i uzsieni vazinejas ,nes kitaip butu batai nes pati nedirbu...
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 12, 19:50)
mane irgi kankina tokios mintys kad nepraeis,bet reik save tikinti kad praeis,sunku bet reikia...na tikekimes kad pades zarnu valymas,as ir jau nebeskaiciuoju kiek ir i ka sukista man jau nerupi svarbu isgyti ir visam,sakau gerai kad vyras i uzsieni vazinejas ,nes kitaip butu batai nes pati nedirbu...

Tai man irgi vyras viska moka, pati su savo maza alga tikrai prapulciau doh.gif
skaiciau daug neigiamu atsiliepimu apie zarnyno valyma, bet surizikuosiu, nes manau kad cia esmine beda... va dabar pradejau gerti linu semenis
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 12, 19:14)
Tai man irgi vyras viska moka, pati su savo maza alga tikrai prapulciau  doh.gif
skaiciau daug neigiamu atsiliepimu apie zarnyno valyma, bet surizikuosiu, nes manau kad cia esmine beda... va dabar pradejau gerti linu semenis

o kaip tavo vyras reaguoja i ta visa situacija?
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 12, 20:19)
o kaip tavo vyras reaguoja i ta visa situacija?

blogai... sako kiek galima ir t.t.t zodziu jau ir priekaistu sulaukiau...
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 12, 20:27)
blogai... sako kiek galima ir t.t.t zodziu jau ir priekaistu sulaukiau...

o kaip ar palaiko tokioje situacijoje?mano tai man vis kartoja ,kad jis nieko nemato,net mes kaip amzinai savim nepatenkinta tai ir zyziu ir bliaunu,tai jis mane moko,galvok pozityviai neziurek i ta veidrodi kas 5 minutes ,pamirsk ir praeis,gal ir is tiesu taip reikia,tik kad niekaip neiseina...
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 12, 22:09)
o kaip ar palaiko tokioje situacijoje?mano tai man vis kartoja ,kad jis nieko nemato,net mes kaip amzinai savim nepatenkinta tai ir zyziu ir bliaunu,tai jis mane moko,galvok pozityviai neziurek i ta veidrodi kas 5 minutes ,pamirsk ir praeis,gal ir is ties
u taip reikia,tik kad niekaip neiseina...

pas mane tai viskas matosi, todel taip nesako... tik sako kada baigsis tavo tos ligos, pastoviai tyrimai ir t.t. kiek galima??/ milijonai proceduru o kaip nieko taip nieko.,... uztai ir paciai neviltis...
ziauriai zandai kaista ar tai tikrai rozines pozymis tiktais??? verysad.gif

beje kaip yra su gk klinika?? iskarto procedurai galima rasytis ar reikalinga konsultacija uz kuria dar reikia papildomai moketi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovita25: 12 vasario 2012 - 20:58
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 12, 21:47)
pas mane tai viskas matosi, todel taip nesako... tik sako kada baigsis tavo tos ligos, pastoviai tyrimai ir t.t. kiek galima??/ milijonai proceduru o kaip nieko taip nieko.,... uztai ir paciai neviltis...
ziauriai zandai kaista ar tai tikrai rozines pozymis tiktais???  verysad.gif
beje kaip yra su gk klinika?? iskarto procedurai galima rasytis ar reikalinga konsultacija uz kuria dar reikia papildomai moketi?

nu jo nekas jeigu ir vyras taip sako,ne butinai rozine jeigu zandai kaista,gali buti nuo bet ko,pvz man uzkaista kaip as pastresuoju,ar pasinervinu,arba kaip kai to labiausiai nenoriu,reikia ismokti negalvoti apie tai ,cia su daug paneliu susirasinejau ir su rozinem ir ne rozinem,tai vienai kaist pradejo kaip israse dermatologas kazkoki seruma nuo spuogu tai nudegino oda tai ta kaist pradejo ,paskui savaime isnyko,kitai buvo kad irgi su netinkama kosmetika issikele kapiliarus i virsu ir pradejo kaist ir raudonuot,tai sake pasidare 4 ips ir praejo,as irgi labai bijau tos rozines bet tikrai viliuosi kad isnyks tas brudas,reikia tiketi!!
Papildyta:
o GK klinikoje koncultacija 100 lt jeigu nedaro proceduros,bet jeigu daro tai juos anuliuoja
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 12, 23:09)
nu jo nekas jeigu ir vyras taip sako,ne butinai rozine jeigu zandai kaista,gali buti nuo bet ko,pvz man uzkaista kaip as pastresuoju,ar pasinervinu,arba kaip kai to labiausiai nenoriu,reikia ismokti negalvoti apie tai ,cia su daug paneliu susirasinejau ir su rozinem ir ne rozinem,tai vienai kaist pradejo kaip israse dermatologas kazkoki seruma nuo spuogu tai nudegino oda tai ta kaist pradejo ,paskui savaime isnyko,kitai buvo kad irgi su netinkama kosmetika issikele kapiliarus i virsu ir pradejo kaist ir raudonuot,tai sake pasidare 4 ips ir praejo,as irgi labai bijau tos rozines bet tikrai viliuosi kad isnyks tas brudas,reikia tiketi!!
Papildyta:
o GK klinikoje koncultacija 100 lt jeigu nedaro proceduros,bet jeigu daro tai juos anuliuoja

Joa tikrai jau zinai namuose tos kalbos uzkniso apie mane ir mano oda... verysad.gif
rasysiuosi as i GK ziuresiu ka pasakys, tik zinai bijau, kad galutinai man oda susidirgnis ir bus dar blogiau doh.gif
Atsakyti