Sveikos mielosios! Skaitinėjau šią temą jau kurį laiką ir ieškojau savo problemos sprendimo. Radau jį visai netikėtai ir labai noriu pasidalinti atradimu su jumis. Užsiregistravau čia vien todėl, kad tai padaryčiau, todėl dar nemoku elgtis šiame forume, taigi nežinau, kur nukeliaus dabar ši mano žinutė
Tikiuos pasieks jus ir ją perskaitys kuo daugiau skaitytojų
Taigi, aš taip pat, kaip ir čia susirinkę turiu problematišką veido odą. Jau beveik 3 metus kovojau su nežinia kuo ( dermatologė sakė, jog peroralinis dermatitas). O liga pasireikšdavo odos paradimu, niežėjimu ir begaliniu pleskanojimu
Požymiai buvo aplink burną, ties nosies sparneliais, antakiais, o paūmėjimo atvejais ir visą kaktą nuberdavo
tepiau su visokiais tepaliukas, bet vistiek tai pagerėdavo tai būdavo blogiau.. ir dabar, gyvenu UK, ieškojau naujos priemonės, kuri gal turėtų padėti ir... RADAU! Dabar jau dvi savaites džiaugiuosi neįtikėtinu pagerėjimu
tfu tfu tfu
o tas tepaliukas, kurį atradau atrodo visai paprastas, iš Kinijos. Ten iš visokių žolelių, negalvojau, kad jis taip padės, nors rašo, kad veiksmingas, tinka net vaikams.. Pirmą kartą vakare su juo pasitepus truputį nusigandau dėl nemažo šaldymo efekto, bet jau kitą rytą pastebėjau pagerėjimą. Dingo niežulys, perštėjimas. Panaudojau aš jį savaitę ir dabar su paprastu medetkų tepaliuku pasitepu. Tai va, toks mano stebuklas
Jei kam reikia, parašysiu pavadinimą, rašykit (ieviux@yahoo.com), džiaugsiuosi galėdama padėti