Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas 2

QUOTE(Puk @ 2014 10 17, 20:06)

Pabradėje ir Mažeikiuose lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2014 10 17, 20:23)
Pabradėje ir Mažeikiuose  lotuliukas.gif  doh.gif

Nemoki ieškoti lotuliukas.gif yra visuose miestuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu nemoku... blush2.gif vėl įvedu tik Vilnių - rašo nėra unsure.gif
Nieko tokio mirksiukas.gif
Atsakyti
Duac gelis taip pat yra su benzoilio peroksidu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios! Skaitinėjau šią temą jau kurį laiką ir ieškojau savo problemos sprendimo. Radau jį visai netikėtai ir labai noriu pasidalinti atradimu su jumis. Užsiregistravau čia vien todėl, kad tai padaryčiau, todėl dar nemoku elgtis šiame forume, taigi nežinau, kur nukeliaus dabar ši mano žinutė smile.gif Tikiuos pasieks jus ir ją perskaitys kuo daugiau skaitytojų smile.gif Taigi, aš taip pat, kaip ir čia susirinkę turiu problematišką veido odą. Jau beveik 3 metus kovojau su nežinia kuo ( dermatologė sakė, jog peroralinis dermatitas). O liga pasireikšdavo odos paradimu, niežėjimu ir begaliniu pleskanojimu verysad.gif Požymiai buvo aplink burną, ties nosies sparneliais, antakiais, o paūmėjimo atvejais ir visą kaktą nuberdavo blink.gif tepiau su visokiais tepaliukas, bet vistiek tai pagerėdavo tai būdavo blogiau.. ir dabar, gyvenu UK, ieškojau naujos priemonės, kuri gal turėtų padėti ir... RADAU! Dabar jau dvi savaites džiaugiuosi neįtikėtinu pagerėjimu bigsmile.gif tfu tfu tfu tongue.gif o tas tepaliukas, kurį atradau atrodo visai paprastas, iš Kinijos. Ten iš visokių žolelių, negalvojau, kad jis taip padės, nors rašo, kad veiksmingas, tinka net vaikams.. Pirmą kartą vakare su juo pasitepus truputį nusigandau dėl nemažo šaldymo efekto, bet jau kitą rytą pastebėjau pagerėjimą. Dingo niežulys, perštėjimas. Panaudojau aš jį savaitę ir dabar su paprastu medetkų tepaliuku pasitepu. Tai va, toks mano stebuklas bigsmile.gif Jei kam reikia, parašysiu pavadinimą, rašykit (ieviux@yahoo.com), džiaugsiuosi galėdama padėti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri naudojot šį serumą - http://www.norevasho...umas-30-ml.html, kokie būtų atsiliepimai...

Turiu problemas apie akis ir apie lūpas Viskas išsausėja ir sutrūkinėja iki kraujo. Akys šlapiuoja. Pribandyta visko - nebežinau ko griebtis. Daktarai tik gūžčioja pečiais...kartodami dermatitas dermatitas... Psichologiškai labai sunku eiti į žmones, nes visiems kyla daug klausimų...
Atsakyti
Po ilgos pertraukos deja vėl grįžtu prie šios temos.. atsinaujino mano bėda.. nei vienas gydytojas tiksliai nepasakė kas man, erkutė ar perioralinis dermatitas.. realiai erkutės kaip ir nerado, o ligos simptomai panašūs.. mano bėrimai apie nosį ir burną ilgam buvo išnykę, bet šį viduržiemį atsinaujino iškart stipriai ir baisiai...ieškojau gero dermatologo Klaipėdoje ir tikiuosi tokį radau. Gyd. J.Dagilienė paliko įspūdį, tikiuosi ir jos paskirtas gydymas išspręs mano bėdą..
Liga turiu daugiau nei 10 metų, kuri kas 1-2 metai atsinaujina.. Pas šią gydytoją išgirdau kai ką naujo. Taip liga linkusi atsinaujinti, bet ji neatsinaujina šiaip sau, kažkas ją iššaukia, kažkas būtent tuo atsinaujinimo metu šiai ligai labai nepatinka. Mano atveju gydytoja patarė susirūpinti dėl ilgalaikio nagų lakavimo geliu. Odos bėdas gali būtent tai iššaukti, gydytojos teigimu. Nors nuo seno žinau, kad būtent šaltuoju metu man liga labiau paūpėja, drėgmė, šaltis, vėjas nepatinka. Gydytojos patarimai: dantų pasta be floro, švelnus odos prausimas, patarė juodąja arba žaliąja atvėsinta arbata, nebūti aplinkoje pilnoje dulkių, jei namuose sausas oras įsigyti drėkintuvą. Tepaliukai URIAGE BABY SOIN PERI-ORAL bėrimams aplink burną + Rozex. Tikiuosi to pakaks, nes išrašė ir antibiotikus, kurių pati patarė kurį laiką dar nepirkti, jei padės tepaliukai geriau nenuodyti savęs antibiotikais.
Atsakyti
QUOTE(remda @ 2016 02 02, 10:31)

Man skatina bėrimą riebesni kremai ir visokie aliejukai odai, tai tokių nebenaudoju. Taip pat iš karto paberia nuo micelinio vandens, mėginau ne vienos firmos, nuo visų taip pat :-) Išgydo tik Duac gelis, gana greitai. Jo sudėtyje būtent yra benzoilio peroksido. Ši medžiaga puikiai sutvarko tokias bėdas :-) Pamėgink 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mane uzpuole irgi tas dermatitas. Sedziu su raudonai ziauriai niestinciais ratais aplink akis.....Negaliu vartoti antibiotiku nes siuo metu esu nestuke.gif tenka gydyti vietiskai. Gerai kad dabar nedarbinguma turiu, kaip reikes grizti i darba doh.gif
siuo metu diena tepu vitella ictamo o vakare suplaktine is vaistines receptines... gal siek tiek geriau bet toli grazu iki isgyjimo verysad.gif
Atsakyti
Laba vakara
O jusu nuo rozex neberia...man toks jausmas kad jis mane alergizuoja....visi zandai israudonavo dega persti...net nebepanasu man i perioralini sad.gif ir nesuprantu kas cia per velnias...laukiu rytojaus pas gydytoja greiciau
Atsakyti
Man dermatota issauke vaistas nuo aknes, treclinac. Ir oda vis dar jautriai i bet ka reaguoja, nors ju nevartoju jau metus. As issigydziau imex ir ichtiolo tepalais bet procesas buvo labai ilgas. Bet ovz negaliu naudot Norevos rugstiniu priemoniu, jas sunaudojau nugarai bet bet koks kontaktas kad ir ranku pateptu tomis priemonemis su veidu ir iskart paraudonuoja veidas. Dbr nesenai isbere smakra nuo cinamonines dantu pastos. Gydziausi ichtiolu bet taip issausino kad net sutrukinejo. Jau ir verkti kartais norisi nes nebezinau kur ka tepti. Vaistinej patare tepaliuka su cinku. Bandysiu tepliotis juo bet kazkoks kosmaras.
Atsakyti
Kažkuri mergina rašė, kad padėjo Dermobaza kremas sumaišytas su Trichapol tabletėmis. Kokiu santykiu vaistinėje maišė šį tepaliuką?
Atsakyti