Sveikos likimo draugės
gal patarsite, kur Vln Jums nustatė peror. dermatitą ir kur paskyrė teisingą gydymą
Aš googlėj "nusistačiau" pati tepaliukai nepadeda, o atsirado būnant ir jau gerą pusmetį nepraeina
Laba diena,
ir mane domina, ar niekas nebandė šios ligos gydyti lazeriu?
ir mane domina, ar niekas nebandė šios ligos gydyti lazeriu?
QUOTE(Luna* @ 2014 09 18, 19:56)
Sveikos likimo draugės
gal patarsite, kur Vln Jums nustatė peror. dermatitą ir kur paskyrė teisingą gydymą
Aš googlėj "nusistačiau" pati tepaliukai nepadeda, o atsirado būnant ir jau gerą pusmetį nepraeina
Man PD nustate Seskines poliklinikoje dermatologe Inga Galinauskaite, pas ja ir gydziausi, dabar tik kas tris menesiu profilaktisai nueinu pasirodi, pasikonsultuoti del kremuku naudojimo pagal sezonus ir pan. Pries patekdama pas I. Galinauskaite buvau Vilniaus odos ir veneros ligų centre, pas Filatova, bet ji man nesugebejo ligos diagnozuoti, jos diagnoze tipo alergija, bet kraujo tyrimas to neparode, tad daugiau pas ja nejau.
QUOTE(doreme @ 2014 09 19, 19:36)
Man PD nustate Seskines poliklinikoje dermatologe Inga Galinauskaite, pas ja ir gydziausi, dabar tik kas tris menesiu profilaktisai nueinu pasirodi, pasikonsultuoti del kremuku naudojimo pagal sezonus ir pan. Pries patekdama pas I. Galinauskaite buvau Vilniaus odos ir veneros ligų centre, pas Filatova, bet ji man nesugebejo ligos diagnozuoti, jos diagnoze tipo alergija, bet kraujo tyrimas to neparode, tad daugiau pas ja nejau.
O kokius kremukus naudojate? Dabar gydausi PD , geriu antibiotikus, tepu Metronidazoli ir vis patepu Elidel, jis man geriausiai veikia :-) Visus kremus esu padėjusi į šoną, galvoju apie Noreva Sensidiane, bijau kažką ir tepti
Man pavyko išsigydyti, tereikėjo 3 dienų o prieš tai vargau kokius 3 mėn. išgerta antibiotikų, pritepta visokių tepalų, o padėjo tik benziolio peroksidas 5 proc. jau antra savaitė oda švari, niekas neatsinaujina, o tepiau tik tris dienas. Naudojau šitą http://www.medpex.de...mild-5-p6302363
O kur tokį Lietuvoje gauti?
QUOTE(Odesima @ 2014 01 21, 16:21)
Tik nežinau kaip atsisakyti BB kremo ar Egipto žemės, bei kitos kosmetikos nes su tokiu veidu eit į darbą būtų savižudybė. Ar naudojate gydantis PD krempūdras kai kokias ar kažką tokio, vokų šešėliai ir tie ant tų spuogelių kenkia daktarė leido suprast.
Turiu ir aš šitą ligą, kai gydžiausi gėriau Doxisikliną ir tepiausi tepalu iš vokiečių vaistinės, ten vietoj pagamina. Kosmetologė man sakė, kad galima naudoti kosmetiką, t.y. tonalinį kremą ir kitą kosmetiką, tik reikia vengti labai stipriai veikiančių pirktinių kaukių ir serumų. Dabar vėl ta bjaurybė išlindo, tik prie lūpų, ne akių, reikės pasinaudot Puk patarimu ir nusipirkt to tepalo.
Mergaitės, šio tepaliuko yra Eurovaistinėje
QUOTE(Puk @ 2014 10 08, 21:01)
Mergaitės, šio tepaliuko yra Eurovaistinėje
Deja, niekur nerandu...
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2013 03 13, 13:26)
va siandien suzinojau dar viena dalyka. man kai buvo blogai su veidu, tai ir skrandis bei zarnynas streikavo, sugeriau jogurtines tabletes ir mastika tokia (zolinis papildas), mano prabangus privatus daktariukas pasiule... as maniau ,kad ten del gastrito su refliuksu mastika geriau, o jogurtines del zarnyno(viduriai kietejo) ir kad veidas gerejo nes tai susitvarke nuo tu papildu. bet dabar suzinojau ka istiesu gydziau... mastika skirta ne gastritui, o helicobacteriui! ir pasirodo,kad tie zarnos ryjimai ir turinio tyrimai neparodo kad tikrai nera tos bakterijos...va taip. jei kam idomu, duosiu jo kontaktus, pasakys kur galima nusipirkt, nes as tai nezinau...
Sveikute o gali parasyti to gydytojo kontaktus ir kas per gydytojas?
Taip pat ar tau nuo mastikos dingo visos veido problemos, bei kaip tu gerei mastika ir kaip ilgai?
Na man išrašė gaminamo eritrocino tepalo ir differino
tepu trečia sav. bet jokio pagerėjimo
paskui lyg ir doxicykliną išrašys, bet negersiu
tepu trečia sav. bet jokio pagerėjimo
paskui lyg ir doxicykliną išrašys, bet negersiu
QUOTE(Mazule @ 2014 10 13, 12:32)
Deja, niekur nerandu...
http://www.vaistai.l...ml#kurpirktiall
pasitikrink kur jo yra
va jau kuris laikas bėrimai neatsinaujina
o viskas prasidėjo nuo natūralaus aliejuko veidui ir taip jau antras kartas