Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas 2

Sveikos.

Skaičiau skaičiau šitą temą, nes dar rudenį pradėjo keltis aplink akis spuogeliai, aplink lūpas išsausėjo oda ir t.t. šiandien apsilaniau pas dermatologą tik patvirtino diagnozę, kurią jau sau nusistačiusi buvau, patvirtino ją ir nusibraukus prakaitą nuo kaktos pagalvojau dabar tai bus reikalų.
Trys receptai rankose doxiciklinas, Vitella Ictamo ir Metronidazolis.Standartiškai kaip ir visoms.
Tik nežinau kaip atsisakyti BB kremo ar Egipto žemės, bei kitos kosmetikos nes su tokiu veidu eit į darbą būtų savižudybė. doh.gif doh.gif doh.gif Ar naudojate gydantis PD krempūdras kai kokias ar kažką tokio, vokų šešėliai ir tie ant tų spuogelių kenkia daktarė leido suprast. doh.gif
Atsakyti
As nenaudoju daznai pudros ir man darbe ne problema, negi norisi kamuotis nuo uzdegimo ir alergijos.
Atsakyti
As stengdavaus kuo maziau pudros naudot... nes kai tik panaudodavau - paberdavao daugiau ir tik pablogedavo...
siaip man galutinai padejo pasveikti ZZ ointment ir Fumanling kremai is is www.demodexsolutions.com.
Atsakyti
Sveikos, ar kas bandet gydytis intensyvia pulsine sviesa? ar padeda?

O del tu geriamu nezinau, man skirs sake, jei tepami nepades... bet kiek skaiciau, labai jau mazai kam padeda ir tie geriami, kazin ar verta nuodytis, jei jokios naudos...
Atsakyti
QUOTE(juraza @ 2014 01 23, 10:10)
Sveikos,  ar kas bandet gydytis intensyvia pulsine sviesa? ar padeda?

O del tu geriamu nezinau, man skirs sake, jei tepami nepades... bet kiek skaiciau, labai jau mazai kam padeda ir tie geriami, kazin ar verta nuodytis, jei jokios naudos...

iki galo geriami neisgydo,bet jei paplites dermatitas nemazai,tai labai pagerina situacija, kokio spyrio galbut ir reiktu gyjimo link... as apsigydziau su metronidazoliu geriamu,o pabaigiau su demodexsolutions kremais
Atsakyti
As vat kaip tik is gydytojos. Na, man paske, kad dermatitas, paklausiau, gal erkute. Tai gydytoja sake, kad ir pozymiai ir gydymas toks pats butu. Dabar israse vaistu, tepalu ir po menesiuko vel apziurai. Nuo kaitimo ir degino o jausmo siandien man rods isblusiu blink.gif
Atsakyti
Siandien ir man buvo nustatytas sitas brudas. Ant veido nera dar taip ziauriai, tik gerai isiziurejus matosi raudonos demes. Klausiau daktaro, ar galima prausti vandeniu, tai sake galima. Visos jus cia rasot, kad negalima. Hmmm, ka dabar galvot...?
Atsakyti
Aš tai pat šią ligą turiu senei...Antibiotikų nebenoriu, jie padeda bent jau man max pusmečiui.. Ieškau kažko kas tikrai padėtų. Viename forume radau kad išsigydė su Sensidiane serumas Noreva LED, gal ir čia yra bandžiusių šį produktą? Nes jis ganėtinai brangus, kad pirkti šeip pabandyti ar padės blush2.gif
Atsakyti
Gal šiuos tepaliukus bandėte kas nors?
Avene cicalfate atkuriamasis kremas
Uriage cu zn kremas
Atsakyti
man tikriausiai kitoks dermatitas, bet esu naudojusi Avene cicalfate kremą, šiek tiek padėjo, net galvoju jį dar pakartotinai nusipirkti smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau visgi Uriage CU Zn ir pradėjau naudoti Bioderma H2O, per tris dienas problemos kaip nebūta, vos oda paraudusi, bet jokio pleiskanojimo, šašelių, paburkimo ant smakro. Tikiuos kad dar po kelių dienų nė paraudimo nebeliks. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odesima @ 2014 01 21, 15:21)
Sveikos.

Skaičiau skaičiau šitą temą, nes dar rudenį pradėjo keltis aplink akis spuogeliai, aplink lūpas išsausėjo oda ir t.t. šiandien apsilaniau pas dermatologą tik patvirtino diagnozę, kurią jau sau nusistačiusi buvau,  patvirtino ją ir nusibraukus prakaitą nuo kaktos pagalvojau dabar tai bus reikalų.
Trys receptai rankose doxiciklinas, Vitella Ictamo ir Metronidazolis.Standartiškai kaip ir visoms.
Tik nežinau kaip atsisakyti BB kremo ar Egipto žemės, bei kitos kosmetikos nes su tokiu veidu eit į darbą būtų savižudybė.  doh.gif  doh.gif  doh.gif Ar naudojate gydantis PD krempūdras kai kokias ar kažką tokio, vokų šešėliai ir tie ant tų spuogelių kenkia daktarė leido suprast. doh.gif

Sveikos 4u.gif Man siandien irgi nustate si dermatita- antibiotikai,tepalai. Klausiau del pudros, nes kasdien tepuosi,tai parekomendavo biodermos Photoderm AR 50+. Dave meginuka, tai reikes ryt isbandyti smile.gif O vitella man nepatiko- labai issausino oda schmoll.gif
Atsakyti