zinau as viska ka kaip gert.beda del metronidazolio ta,kad man jo nepardave,sake receptinis,tik tepala gali parduor.buvau gal 5 vaistinese....tai jau geriu antibus,nebenutrauksiu ju,nes jau pora dienu geriu
QUOTE(Magnifique @ 2012 11 21, 09:41)
zinau as viska ka kaip gert.beda del metronidazolio ta,kad man jo nepardave,sake receptinis,tik tepala gali parduor.buvau gal 5 vaistinese....tai jau geriu antibus,nebenutrauksiu ju,nes jau pora dienu geriu
man wiska wisur parduodavo pamate mano snuki:-D,nes toki kraupu waizda retai tekdawo pamatyt waistininkem,o ir atsimena waistinkes senos ligos eiga.dermatologiu konsultacijos wisur be siuntimo,tai kad ir per 10eit kliniku,tik uzsirasyt reik,ir paprasta ta recepta gaut,o siaip galejau ir as nupirkt...bet jau post factum kaip sakoma:-D.zodziu sekmes,jei wiska ir taip zinai:-)
Merginos, kaip atrodo metronidazolio kremas? Kai ji pries pora metu pirkau Kaune, buvo baltas kremas, atrodantis kaip paprastas dieninis kremukas. Dabar pirkau savo mieste, tai visai kitoks, toks permatomas riebalas, konsistensija kaip pusiau tirsto medaus.. Nesuprantu kodel taip skiriasi gal ne toki pagamino..
QUOTE(Ink0gnito @ 2012 10 15, 18:43)
Sveiki. Šiandien buvau pas savo gydytoją ir pasakiau, kad man po apatine lūpa nedingsta raudonumas (kairėj ir dešinėj pusėj), kadangi aš nešioju breketus (jau gal kokie 2 metai, bet šitas raudonumas būdavo pas mane, patepdavau kokiu tepalu ir praeidavo lyg ir viskas, o dabar bandau tept viskuo ir nepraeina (nežinau, gal per greit pasiduodu, reikia ilgiau tept)) tai man pasakė, kad čia alerginė reakcija dėl svetimkūnių burnoje, aš paklausiau tai kodėl tik dabar taip atsirado sako tai tik dabar gal sureagavo ir kai nebebus svetimkūnių, pradings ir šitas dalykas), kaip kaip manot, čia ji teisingai kalba? Nes aš kažkaip dažniausiai nepasitikiu ja ir atrodo, kad žinau daugiau už savo gydytoją Ką patartumėt daryt? P.S. Ir lūpos suskilę dar mano nuolat būna (ypač jei nuolat netepu tepalais visokiais) Dėkoju iš anksto
Sveiki. Taigi pamiršau parašyti, o dabar redaguoti nebegaliu, tad norėjau pridėti, kad aš 18 metų vaikinas ir nuotrauką (tik, kad čia ką tik po skutimosi ir lūpų masažo su švelniu dantų šepetėliu ) (gal tai kažką keičia )
http://postimage.org/image/5kadebezj/
QUOTE(emb @ 2012 11 29, 19:46)
Merginos, kaip atrodo metronidazolio kremas? Kai ji pries pora metu pirkau Kaune, buvo baltas kremas, atrodantis kaip paprastas dieninis kremukas. Dabar pirkau savo mieste, tai visai kitoks, toks permatomas riebalas, konsistensija kaip pusiau tirsto medaus.. Nesuprantu kodel taip skiriasi gal ne toki pagamino..
Permatomas riebalas yra TEPALAS.Baltas dieninis "kremukas" yra GELIS.Man derm.sakė,kad nieko riebaus negalima,tik gelius tept,bet bėda,kad nepadeda nieks.Doksociklino sugėriau 10d.bet netęsiu,nes pagerėjimo nėra,kaip tik pablogėjo prieš keletą dienų.Kitą penktadienį eisiu pas dermat.žiūrėsiu ką sakys,bet man tie jos geliai visai netinka,nes mano oda beprotiškai sausa ir nuo jų tik dar labiau traukia ir atrodo,kad su kiekviena diena vis labiau užtraukia.
Papildyta:
QUOTE(Ink0gnito @ 2012 11 29, 20:24)
Sveiki. Taigi pamiršau parašyti, o dabar redaguoti nebegaliu, tad norėjau pridėti, kad aš 18 metų vaikinas ir nuotrauką (tik, kad čia ką tik po skutimosi ir lūpų masažo su švelniu dantų šepetėliu ) (gal tai kažką keičia )
Labai gali būti,kad pradings.Mano draugei atsirado gal apie 2 breketų nešiojimo metus,dingo praėjus mėnesiui po breketų nuėmimo.
QUOTE(Magnifique @ 2012 11 29, 22:37)
Permatomas riebalas yra TEPALAS.Baltas dieninis "kremukas" yra GELIS.Man derm.sakė,kad nieko riebaus negalima,tik gelius tept,bet bėda,kad nepadeda nieks.Doksociklino sugėriau 10d.bet netęsiu,nes pagerėjimo nėra,kaip tik pablogėjo prieš keletą dienų.Kitą penktadienį eisiu pas dermat.žiūrėsiu ką sakys,bet man tie jos geliai visai netinka,nes mano oda beprotiškai sausa ir nuo jų tik dar labiau traukia ir atrodo,kad su kiekviena diena vis labiau užtraukia.
Papildyta:
Labai gali būti,kad pradings.Mano draugei atsirado gal apie 2 breketų nešiojimo metus,dingo praėjus mėnesiui po breketų nuėmimo.
Papildyta:
Tikiuosi, nes aš maždaug jau irgi tiek laiko juos nešioju. Dar tų elastikų po 9 reikia dabar dėtis, bet jei gerai nešiosiu, tai turėtų sausio vidurį ar gale nuimt
Po mėnesio gydymosi veidas atrodo taip.Spuogeliai nelabai ryškiai matosi dirbtinėj šviesoj,plius pats veidas į vakarą nuo geriamų hormonų rausta,tai matosi prastai,bet realiai bėrimas smarkiausias ant smakro ir kairio žando,bei prie nosies sparnelių pagrindo.Ten maži,bet spuogiukas prie spuogiuko eina pabandysiu gal kurią dieną dienos šviesoj nufotkint.
QUOTE(Magnifique @ 2012 11 29, 22:37)
Tai taip iseina vaistininke ne taip suprato ko noriu bet sakiau, kad reikia kremo.. eisiu aiskintis. Pasitepiau tuo riebalu, tai dabar niezti..
Si liga taip greitai nepraeina, reikejo pagert daugiau jei jau pradejot. Keista, bet man visada dermatitas prasideda lapkricio menesi, pabuna ziema ir dingsta.
QUOTE(emb @ 2012 11 29, 20:46)
o tai ju visokiu yra, bet ju visu pagrindine sudedamoji dalis metronidazolis, pigiausiai iseina gamintinis, ji galit isigyti kaune priesais miesto soda vaistinej(laisves aleja) arba azuolyno vaistineje.
herbal remedy aprasymas
http://psoriasis.uco...os-ir-dermatitu
na jei kas darytumet viska kai as, galbut irgi padetu...taiga as isbandziau viska, iskyrus skrandzio valyma istaigose. namie tik bandziau klizmas statytis:D. jau nei nebezinau kiek pinigu isleidau,kad tukstanciais tai faktas, o tyrimu kiek kuno sutrikimam pasidariau tai nei nesuskaiciuoju ir viskas buvo gerai:D tepalu namie sauja, dali isdalinau:). maisto netoleravimo testus dariausi ir tt.ir finale ka dariau, bandziau nieko...
Tai kas nenori visko skaityt vartant temas ir idomu tai papasakosiu savo kelia kuriuo ejau kai jau pradejau sveikt ir einu toliau kai jau esu sveika. kas tiksliai padejo nezinau, bet vadinas daugiau ar maziau veike viskas, nes ka iki tol dariau tai lyg galva I siena dauziau.
demodex solutions kremai, vietoms kur sutrukineje iki krauju dermobaza tepalas(cia tik dregmei palaikyt, negydo. jeigu ismanoma geriau isvis nedrekint), trichapolio antibiotikai(doxiciklinas stipresni, mano skrandis jautrus man jie butu buve per stiprus), mastika nuo rugstingumo(vaistine ju nebuna, bet kiek is vaiztines pirkau preparatu tai nepadejo, o rugsti terrpe skrandzio labai blogai erkutem), gerosios bakterijos, ty probiotikai(uzkieteje viduriai irgi erkem blogai), maisto ir alkoholio ribojimas ir prieziura stengiaus aisku. tai sitaip apgydziau veida. Galutiniam atstatymui: pakeiciau pagalve I nauja,saldyto azoto proceduros veidui(30-50 lt), kiek imanoma reciau tepti krema(kartais net kai traukia oda pakenciu, o ,kai noriu uzdet kremo, tai tepu biodroga neurodermatitinei odai(siuo metu sustabde jo gamyba, kazkoki brangesni paleido ir biski kitoki, tai pati nebezinau a teptis reikes. nu gal paleis vel I prekyba tikiuos), iwostin prausiklis ir marcelinis vanduo (pvz bioderma. nuvalyt makiazui arba kartais odai ,kad nepraust su vandeniu.)
Tai kas nenori visko skaityt vartant temas ir idomu tai papasakosiu savo kelia kuriuo ejau kai jau pradejau sveikt ir einu toliau kai jau esu sveika. kas tiksliai padejo nezinau, bet vadinas daugiau ar maziau veike viskas, nes ka iki tol dariau tai lyg galva I siena dauziau.
demodex solutions kremai, vietoms kur sutrukineje iki krauju dermobaza tepalas(cia tik dregmei palaikyt, negydo. jeigu ismanoma geriau isvis nedrekint), trichapolio antibiotikai(doxiciklinas stipresni, mano skrandis jautrus man jie butu buve per stiprus), mastika nuo rugstingumo(vaistine ju nebuna, bet kiek is vaiztines pirkau preparatu tai nepadejo, o rugsti terrpe skrandzio labai blogai erkutem), gerosios bakterijos, ty probiotikai(uzkieteje viduriai irgi erkem blogai), maisto ir alkoholio ribojimas ir prieziura stengiaus aisku. tai sitaip apgydziau veida. Galutiniam atstatymui: pakeiciau pagalve I nauja,saldyto azoto proceduros veidui(30-50 lt), kiek imanoma reciau tepti krema(kartais net kai traukia oda pakenciu, o ,kai noriu uzdet kremo, tai tepu biodroga neurodermatitinei odai(siuo metu sustabde jo gamyba, kazkoki brangesni paleido ir biski kitoki, tai pati nebezinau a teptis reikes. nu gal paleis vel I prekyba tikiuos), iwostin prausiklis ir marcelinis vanduo (pvz bioderma. nuvalyt makiazui arba kartais odai ,kad nepraust su vandeniu.)
Si liga taip greitai nepraeina, reikejo pagert daugiau jei jau pradejot. Keista, bet man visada dermatitas prasideda lapkricio menesi, pabuna ziema ir dingsta.
[/quote]
taip yra del to kad atsirabda daugiau saules veliau... bet tai ne tiesioginis saules efektas. oda kad save apsaugotu nuo saules isskiria tokias "apsaugines"medziagas ir tos medziagos tuo paciu paveikia ir erkutes...