QUOTE(jovita25 @ 2012 03 19, 10:52)
Man bioderma tai sudas paskutinis, bet Avene ka turiu tai visai nieko... o kitos tai isvis netiko.. as pasiemiau 2 priemones vakar isbandziau tai visai patiko, pasiimsiu ir ta biodrogos bet neradau jo vaistinese... del tos pudros gydomos is UK tai dar tik uzsakinesiu... dabar kur naudojame su merginomis Bareminerals su probleminemis odomis tinkamiausia... man po duso ir siaip uzeina pakaitimai, raudonos demeles ant zandu ir tie roziniai spuogai vietomis.. pamaskavus neatrodo labai ziauriai o ir antibu as juk negeriu... aisku diskomfortas ir t..t visada buvau isvaizdi mergina todel dabar jauciu diskomforta mes planuojam kavai susibegti su viena mergina is sm daugiau pasikalbesime nes tikrai stogas ciuozia nuo visko
as ir prisijungciau, tik va kad ne vilnius as... gal atlekciau kada

...tai ok ,tada parasyk kai atsisiusi ta pudra.o tie bareminerals biri pudra kaip supratau? man skystos makiazo pagrindo reikia. beje sakei imesi info apie tuos reikalus...
o to biodroga nei vaistinese nei parduotuvese kosmetikos nera, ten specializuotose parduotuvese tik, kur profesionalios prekes grozio salonam, dar kai kurios kosmetologes naudoja grozio procedurom tai uzsakineja, pasiskambink tuo numerio is linko,tai pasakys kur prekiauja gal, arba nete ... siandien arba ryt varysiu ji pirkt, tai prigriebsiu meginuku, jei su kuria kada gyvenime susitiktumem,jei ne , pati sunaudosiu.nes tas kvapu namu aliejus, tai labai issikilinejo oda,dabar atstaciau su baze ir pradejau tuos demox kremus kur visos giria. .bet jie sausina oda,tai turiu ka po apacia tept, nors nerekomenduoja prie ju, bet negaliu as taip be drekinimo jokio...nu ir toliau ant trukinejanciu vietu ant virsaus baze tepsiu. nes as tikrai nestversiu tempimo, man teik viskas isausine kad as 5 kart per diena turiu tept riebala, kad nenueitu zaizdom demes...ziuresim kaip sitas variantas bus, bet kaip ii ankstesni abejoju kad kas gero iseis..
o bioderma tai jo sudiniausias is tu visu.iwostin irgi netiko man kremai, vieni grauze, o su kitais tiesiog truko drekinimo ir oda numirus buvo. prausiklis tai gerai man...awene man kai pradejau tept atrode fainai,bet po neilgo laiko pamaciau kad truksta veidui dregmes, svytejimo ir sveikos isvaizdos.
beje biodermos, psychogelis,avene(reciau ir kremukas tik) ir iwostin daznai meginukus turi vaistinese... iwostin kazkokioj paprastoj esu gavus kruva ikiso net neprasius vaistininke pamacius mano veida prie kasos:D. o kitus akropoli vaistinej isprasius. daugiau vaistinese ir nebuna firmu musu odai:)