Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas 2

sitiek tyrimu padariau ir viskas ok,tai nuo ko cia man...gal man nerviskai g.gif . arba likimo bausme uz kad kazka blogai mastau ar darau gyvenime, arba alergija kokia super keistam ingredientui ar dalykui.. g.gif nesumastau nuo ko as tokia pabaisa pavirtau
Atsakyti
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 03 17, 18:16)
sitiek tyrimu padariau ir viskas ok,tai nuo ko cia man...gal man nerviskai g.gif . arba likimo bausme uz kad kazka blogai mastau ar darau gyvenime, arba alergija kokia super keistam ingredientui ar dalykui.. g.gif nesumastau nuo ko as tokia pabaisa pavirtau

puikiai tave suprantu, lygiai taip pat jauciuosi 26 metai, o jau rosecea juk tai vyresniu zmoniu liga.. ir dar nepagydoma kuo toliau ji vis labiau progresuos... nusipirkau avene priemoniu jos man tinka, viena is ju butent rosecea odai,,, plius drekikli... siaip vietomis tos raudonos demes ir stovi nedingsta jau keli menesiai ten tikriausiai stiprus uzdegimas
Atsakyti
nelabai man tie avene, man per silpnas drekinimas, nety kai grazi oda buvo, nesvytejo veidas nuo tu avene... turejau ir prausikli ir kremus keliu rusiu. reikejo pirkt biodroga ,butum patenkinta ir laiminga koki gera krema atradai... nu bet tikekimes tiks tie avene . m va tie bioderma irgi slamstas(ten irgi panasaus lygio),nors kisa dermatologai ar vaistininkes, psychogeliai kai nera labai veidui blogai tai gerai, bet kai tikrai blogai, tai juos salin...
o man tai jo stovi vietoj daug menesiu ir niekas nesikeicia , tik pleciasi, beveik puse veido demes vien! doh.gif kasdien girdziu zmoniu replikas del veido, aisku nepiktybiskai, net ir juokai nepiktybiski, bet... zodziu baudzia mane likimas konkreciai.hm tai jei su antibiotikais taip veidas tragiskai atrodo,tai be ju kas bus? nes pries pradedant juos gert man tik blogyn veidas ejo... davai panos, atsiraskit reikia palaikymo ir info... va ten klausimelius uzdaviau po kiek laiko pastebejot rezultatus po kokiu priemoniu
o del rosacea baik tu, negasdink, netikiu kad nepranyks, kazkada vistiek pranyks...reikia tik tiket mum nu. giliai viduj as tikiu , kad dings cia, bet protu matau ,kad ne velnio,nes ko as nedarau tik

O KAIP DEL TOS PUDROS? jeigu ji neerzintui spjauciau i vyro susiradima,baigciau cia tuos antibus maukt ir degint oda viskuom ir prisimaskuociau ...ai nezinau... verysad.gif.zodziu nezinau nei kaip gyvent ir koki poziuri i save formuot dabar su sitais isvaizdos pokyciais ir turint toki veida. visa gyvenima gyvenau kaip grazi mergina...tai man irgi tik 25
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besikiskiakopusteliaudama: 18 kovo 2012 - 21:59
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 03 18, 23:48)
nelabai man tie avene, man per silpnas drekinimas, nety kai grazi oda buvo, nesvytejo veidas nuo tu avene... turejau ir prausikli ir kremus keliu rusiu. reikejo pirkt biodroga ,butum patenkinta ir laiminga koki gera krema atradai... nu bet tikekimes tiks tie avene . m va tie bioderma irgi slamstas(ten irgi panasaus lygio),nors kisa dermatologai ar vaistininkes, psychogeliai kai nera labai veidui blogai tai gerai, bet kai tikrai blogai, tai juos salin...
o man tai jo stovi vietoj daug menesiu ir niekas nesikeicia , tik pleciasi, beveik puse veido demes vien!  doh.gif  kasdien girdziu zmoniu replikas del veido, aisku nepiktybiskai, net ir juokai nepiktybiski, bet... zodziu baudzia mane likimas konkreciai.hm tai jei su antibiotikais taip veidas tragiskai atrodo,tai be ju kas bus? nes pries pradedant juos gert man tik blogyn veidas ejo... davai panos, atsiraskit reikia palaikymo ir info... va ten klausimelius uzdaviau po kiek laiko pastebejot rezultatus po kokiu priemoniu
o del rosacea baik tu, negasdink, netikiu kad nepranyks, kazkada vistiek pranyks...reikia tik tiket mum nu. giliai viduj as tikiu , kad dings cia, bet protu matau ,kad ne velnio,nes ko as nedarau tik

O KAIP DEL TOS PUDROS? jeigu ji neerzintui spjauciau i vyro susiradima,baigciau cia tuos antibus maukt ir degint oda viskuom ir prisimaskuociau ...ai nezinau... verysad.gif.zodziu nezinau nei kaip gyvent ir koki poziuri i save formuot dabar su sitais isvaizdos pokyciais ir turint toki veida. visa gyvenima gyvenau kaip grazi mergina...tai man irgi tik 25

Man bioderma tai sudas paskutinis, bet Avene ka turiu tai visai nieko... o kitos tai isvis netiko.. as pasiemiau 2 priemones vakar isbandziau tai visai patiko, pasiimsiu ir ta biodrogos bet neradau jo vaistinese... del tos pudros gydomos is UK tai dar tik uzsakinesiu... dabar kur naudojame su merginomis Bareminerals su probleminemis odomis tinkamiausia... man po duso ir siaip uzeina pakaitimai, raudonos demeles ant zandu ir tie roziniai spuogai vietomis.. pamaskavus neatrodo labai ziauriai o ir antibu as juk negeriu... aisku diskomfortas ir t..t visada buvau isvaizdi mergina todel dabar jauciu diskomforta mes planuojam kavai susibegti su viena mergina is sm daugiau pasikalbesime nes tikrai stogas ciuozia nuo visko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 03 19, 10:52)
Man bioderma tai sudas paskutinis, bet Avene ka turiu tai visai nieko... o kitos tai isvis netiko.. as pasiemiau 2 priemones vakar isbandziau tai visai patiko, pasiimsiu ir ta biodrogos bet neradau jo vaistinese... del tos pudros gydomos is UK tai dar tik uzsakinesiu... dabar kur naudojame su merginomis Bareminerals su probleminemis odomis tinkamiausia... man po duso ir siaip uzeina pakaitimai, raudonos demeles ant zandu ir tie roziniai spuogai vietomis.. pamaskavus neatrodo labai ziauriai o ir antibu as juk negeriu... aisku diskomfortas ir t..t visada buvau isvaizdi mergina todel dabar jauciu diskomforta mes planuojam kavai susibegti su viena mergina is sm daugiau pasikalbesime nes tikrai stogas ciuozia nuo visko sad.gif

as ir prisijungciau, tik va kad ne vilnius as... gal atlekciau kada g.gif ...tai ok ,tada parasyk kai atsisiusi ta pudra.o tie bareminerals biri pudra kaip supratau? man skystos makiazo pagrindo reikia. beje sakei imesi info apie tuos reikalus...
o to biodroga nei vaistinese nei parduotuvese kosmetikos nera, ten specializuotose parduotuvese tik, kur profesionalios prekes grozio salonam, dar kai kurios kosmetologes naudoja grozio procedurom tai uzsakineja, pasiskambink tuo numerio is linko,tai pasakys kur prekiauja gal, arba nete ... siandien arba ryt varysiu ji pirkt, tai prigriebsiu meginuku, jei su kuria kada gyvenime susitiktumem,jei ne , pati sunaudosiu.nes tas kvapu namu aliejus, tai labai issikilinejo oda,dabar atstaciau su baze ir pradejau tuos demox kremus kur visos giria. .bet jie sausina oda,tai turiu ka po apacia tept, nors nerekomenduoja prie ju, bet negaliu as taip be drekinimo jokio...nu ir toliau ant trukinejanciu vietu ant virsaus baze tepsiu. nes as tikrai nestversiu tempimo, man teik viskas isausine kad as 5 kart per diena turiu tept riebala, kad nenueitu zaizdom demes...ziuresim kaip sitas variantas bus, bet kaip ii ankstesni abejoju kad kas gero iseis..
o bioderma tai jo sudiniausias is tu visu.iwostin irgi netiko man kremai, vieni grauze, o su kitais tiesiog truko drekinimo ir oda numirus buvo. prausiklis tai gerai man...awene man kai pradejau tept atrode fainai,bet po neilgo laiko pamaciau kad truksta veidui dregmes, svytejimo ir sveikos isvaizdos.
beje biodermos, psychogelis,avene(reciau ir kremukas tik) ir iwostin daznai meginukus turi vaistinese... iwostin kazkokioj paprastoj esu gavus kruva ikiso net neprasius vaistininke pamacius mano veida prie kasos:D. o kitus akropoli vaistinej isprasius. daugiau vaistinese ir nebuna firmu musu odai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besikiskiakopusteliaudama: 19 kovo 2012 - 13:01
sveikos panos smile.gif

labai užjaučiu visas, kurioms vis dar nesiseka šią bjaurastį nugalėti, stiprybės 4u.gif

aš jau kuris laikas visai neblogai atrodau, kai oda rami tai praktiškai nuo sveikos nelabai ir skiriasi, tik gal kiek rausvesnė dėl ten išsiplėtusių kapiliarų.

čia aną savaitę jau norėjau girtis, kad man viskas ok, bet dariausi špaklių ( nors šiaip toks ir makiažas- tik rutulinė pudra) na ir vėl gavau pūslelių įprastoje vietoje, maniau kad ant proto kris ohmy.gif bet staigiai apsitepliojau vaistais ir po nakties viskas susitvarkė. tai dabar nežinau kas kaltas buvo: ar ta rutulinė pudra, ar prausiklis, kuriuo špaklių nusiplaunu. labai rūpi išsiaiškinti, bet taip baisu vėl grįžti į pirminę stadiją doh.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 03 19, 15:34)
sveikos panos smile.gif

labai užjaučiu visas, kurioms vis dar nesiseka šią bjaurastį nugalėti, stiprybės  4u.gif
aš jau kuris laikas visai neblogai atrodau, kai oda rami tai praktiškai nuo sveikos nelabai ir skiriasi, tik gal kiek rausvesnė dėl ten išsiplėtusių kapiliarų.

čia aną savaitę jau norėjau girtis, kad man viskas ok, bet  dariausi špaklių ( nors šiaip toks ir makiažas- tik rutulinė pudra)  na ir vėl gavau pūslelių įprastoje vietoje, maniau kad ant proto kris    ohmy.gif    bet staigiai apsitepliojau vaistais ir po nakties viskas susitvarkė.  tai dabar nežinau kas kaltas buvo: ar ta rutulinė pudra, ar prausiklis, kuriuo špaklių nusiplaunu. labai rūpi išsiaiškinti, bet taip baisu vėl grįžti į pirminę stadiją  doh.gif

kokiais tu vaistais tepliojiesi?
Atsakyti
štai, iš senesnių pasisakymų mano gydymo planas koks buvo:

Doxicikliną gerti 1 men.- 30 tablečių. 0.5 ryte ir kitą pusę vakare. Po to, naktį tepti suplaktinę štai tokią:
ichthioli 1.5
zinci oxydi
talci aa 20.0
ol.olivari ad 100.0
pirkau Universiteto vaistinėje, jau buvo pruoštos. Ir dienai tepti Vitella Ictamo tepalu. Prie viso kito liepė veidą valytis Avene AC linijos losijonu ir praustis tokiu pat prausikliu bei valytis dantis pasta be floro nes jis provokuoja ligą.

tai štai, kai vėl dabar oda buvo bepradedanti siusti aš tepiausi gal kokias 3 naktis ta smirdančia suplaktine ir viskas rodos nurimo šiai dienai.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 03 20, 00:42)
štai, iš senesnių pasisakymų mano gydymo planas koks buvo:
Doxicikliną gerti 1 men.- 30 tablečių. 0.5 ryte ir kitą pusę vakare. Po to, naktį tepti suplaktinę štai tokią:
ichthioli 1.5
zinci oxydi
talci aa 20.0
ol.olivari ad 100.0
pirkau Universiteto vaistinėje, jau buvo pruoštos. Ir dienai tepti Vitella Ictamo tepalu. Prie viso kito liepė veidą valytis Avene AC linijos losijonu ir praustis tokiu pat prausikliu bei valytis dantis pasta be floro nes jis provokuoja ligą.
tai štai, kai vėl dabar oda buvo bepradedanti siusti aš tepiausi gal kokias 3 naktis ta smirdančia suplaktine ir viskas rodos nurimo šiai dienai.

Idomu ar tinka Doxicklinas prie rozines turiu juo namie... man kazkada ji buvo israse po puse tabletes bet tik savaite
Atsakyti
del rožinės atvejo tikria nieko negaliu patarti, pakolkas nesusidūriau.

na ankščiau ir man prirašydavo po vieną pakuotę doxiciklino, bet nei karto man tai nepadėjo. žinoma, mėnesį gerti antibus yra tikrai žiauru, bet manau tik toks būdas man ištiesų padėjo.
Atsakyti
As jau nieko nebekomentuoju man baisus paumejimas, ieskau ekstra talonu pas gydytojus, uzsirasiau privaciai 12h rytoj jei nerasiu nieko... situacija tragiska pradejo ant deido melynos venos sviestis, kaista, ismete dememis jau didelius plotus. prigeriau raminamu, va koks nuostabus gyvenimelis...
Atsakyti
tie kremai tai sake poveikis is odos i krauja patenka kad , o kai vaistus geri, tai tiesiog stipresnis poveikis, bet irgi lygiai taip per krauja...tepalai kaip pagalbiniai gaunas. doxiciklino negaliu gert,nes skrandis, metronidazoli geriu, skrandi grauzia ziauriai, sporte jegu neturiu , lyg ir per nervus ir raumenis kerta,bet tikejaus blogiau...tai as vietoj jusu kur blogai labai ir nebande tai bandyciau metronidazoli gert, nes as salininke chemijos labai, bet galvojau isvis byret pradesiu juos gerdama, bet laikaus kolkas...
o del doxiciklino tai pasilaust vaistininkes ar daktares reikia, bet tie peraliniai,erkes ,rozine viena kita sukelia, tai turetu tikt..bet cia geriau jau pasiklaust ,kad bereikalo negert
Atsakyti