samyra, kokius hormonus daraisi pas ginekologe? ir ka pasako tas liaukocitu tyrimas? o ka pasako tyrimas kai zarna ryji ir fekaliju megini nesi? ty ka turetu tirti kas galetu buti susije su dermatitu...
Papildyta:
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 09, 21:44)
Aciukas uz issamia informacija, labai bijau tos proceduros, tookia nemaloni ji man atrodo, bet turiu privalau pasidaryti... taip kaip ir daugeliui cia nuo vieno kabineto duru prie kito... ziauriai viskas uzkniso, bet reikia rasti priezastis, atsikeliu ryte ir zek paakiai pajuode nors jauna moteris esu, dabar net nedirbu jokio nuovargio, streso man nebuna.. tai nuo ko??? viduriai pastoviai uzkieteje, turiu vilti kad sutvarkius virskinima viskas praeis, svarbu kad rastume priezastis
pas mane taip pat labai daznai uzkieteje viduriai...o jeigu pasiseka tai buna paleisti. normaliu beveik nebuna. sportuoju, sveikai matinuosi,neturetu taip but...naudociau ivairius zolinius laisvinamuosius, bet zinau kad prie ju priprantama ir organizmas poto pats nesugeba tvarkytis, taigi reikia vengti. galbut tai musu sasaja su dermatitu? taciau kaip atkasti kame beda,kad sitaip vyksta...buvau pas gastroenterologa, tai patare kokius vaistus gert kai uzkieteja ir laisva