[quote=samyra1988,2012 02 23, 22:50]
na tikraio ne kas.kaip tavo veidelis/ar geriau nors kiek/
[/quo
vis blogiau ir blogiau, pamatau pazystamus gatvese tai begu... jeigu nesusistvarkys nuo tos chemijos ,o veliau pasidarius maisto netokleravimo testa,tai gyvenimas baigtas... nes iki siol per ji ejau su isvaizda, pamatytu be pudros iskart is darbo ismestu,bet paprastom dienom negaliu det,nes jau ziauriai isesta oda, o kaip geda i sporta eit net neisisvaizduojat , ten tiek pazystamu buna...su tokiu veidu tai tikrai ne gyvenimas, man siaip is jusu blogiausiai ...
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 02 23, 22:49)
sveikos, o as dingus , nes neturiu ka pasakyt... psychogeliu,kuris siulomas visu dermatologiu ir ploviau metus, jau nebeplaunu, nes oda iki tokio lygio dabar ,kad ir tas grauzia...nusipirkau iwostin prausikli, mano nuostabai,jis negrauzia! krema ar tepala nenusprendziau kuri naudot, tepu bepanten ir iwostin kremu meginukus bandau kur dave vaistinej kolkas... antibiotiku nepradejau gert ,nes tyrimus toliau darau... nusipirkau ta mineralizuota duso galvute.
o zarnos rijimas vienas is baisiusiu potyriu mano gyvenime! buciau zinojus, buciau ejus tik privaciai! tokio grubumo, nesuprantingumo kaip pas daktare miliauskiene ir jos sesele kauno dainavos poliklinikoj tai retai sutiksi... nieko nepaaiskino, tik viska grudo piktais snukiais... butu paaiskinus sesele kas kaip vyks ir malonesnes butu buve, be skausmo butu praeje viskas...o cia kaip is siaubo filmo! is skausmo valgyt visa diena negalejau, o isejus is kabineto tai vos nenualpau.. ir galiu pasakyt ,kad tai is didziausios dalies priklause nuo daktares ir seseles darbo! neduok dieve ,kad kada dar reiktu kartot ta tyrima
.
taigi man rastos erkutes, refliuksas ir gastritas(ka visa gyvenima turiu ir kaip gyvenau taip gyvenau ,bet veido tokio nebuvo) ir kai kuriem produktam maisto alergiska nustatyta (kazkaip stebuklingai pasidariau). kraujas geras, slapimas geras, helicobacterio nera,liaukocitu norma, inkstai, kasa, kepenys, skydliaukes pgrindiniai hormonai gerai. liko pasitikrint del kirmeliu is fekaliju meginio ir pilvo organu echoskopija. bet cia esu tikra ,kad bus gerai,nes pries metus jau buvau darius... TAI KA DAR SIULOT PASIDARYT? mastau gal ta vega testa pabandyt...
dar minejot ,kad stafilokoka butu pravartu, ka dar?
Papildyta:
dabar mano galvos skausmas ka dar issitirt ir ka tept ant veido
.
o zarnos rijimas vienas is baisiusiu potyriu mano gyvenime! buciau zinojus, buciau ejus tik privaciai! tokio grubumo, nesuprantingumo kaip pas daktare miliauskiene ir jos sesele kauno dainavos poliklinikoj tai retai sutiksi... nieko nepaaiskino, tik viska grudo piktais snukiais... butu paaiskinus sesele kas kaip vyks ir malonesnes butu buve, be skausmo butu praeje viskas...o cia kaip is siaubo filmo! is skausmo valgyt visa diena negalejau, o isejus is kabineto tai vos nenualpau.. ir galiu pasakyt ,kad tai is didziausios dalies priklause nuo daktares ir seseles darbo! neduok dieve ,kad kada dar reiktu kartot ta tyrima

taigi man rastos erkutes, refliuksas ir gastritas(ka visa gyvenima turiu ir kaip gyvenau taip gyvenau ,bet veido tokio nebuvo) ir kai kuriem produktam maisto alergiska nustatyta (kazkaip stebuklingai pasidariau). kraujas geras, slapimas geras, helicobacterio nera,liaukocitu norma, inkstai, kasa, kepenys, skydliaukes pgrindiniai hormonai gerai. liko pasitikrint del kirmeliu is fekaliju meginio ir pilvo organu echoskopija. bet cia esu tikra ,kad bus gerai,nes pries metus jau buvau darius... TAI KA DAR SIULOT PASIDARYT? mastau gal ta vega testa pabandyt...

Papildyta:
dabar mano galvos skausmas ka dar issitirt ir ka tept ant veido

Del sios priezasties nukeliau zarnos ryjima uzsirasiusi pricacioje klinikoje... zinokit valstybinese zmoniuskumo nulis.... as prisimenu paskutini vizita valstybineje pas ginekologa

Papildyta:
[quote=Besikiskiakopusteliaudama,2012 02 24, 01:02]
[quote=samyra1988,2012 02 23, 22:50]
na tikraio ne kas.kaip tavo veidelis/ar geriau nors kiek/
[/quo
vis blogiau ir blogiau, pamatau pazystamus gatvese tai begu... jeigu nesusistvarkys nuo tos chemijos ,o veliau pasidarius maisto netokleravimo testa,tai gyvenimas baigtas... nes iki siol per ji ejau su isvaizda, pamatytu be pudros iskart is darbo ismestu,bet paprastom dienom negaliu det,nes jau ziauriai isesta oda, o kaip geda i sporta eit net neisisvaizduojat , ten tiek pazystamu buna...su tokiu veidu tai tikrai ne gyvenimas, man siaip is jusu blogiausiai ...
[/quote]
suprantu tave puikiai as nepasidaziusi taip vpat nesirodau zmonems...
as nesidazau jau nuo liepos ,o taip norisi...
merginos man kosmetologe sake nusipirkti bepanteno tepala ir teptis pakaitomis su Cytobi bet vaistineje man pasiule net 3 pakuotes skirtingas ir paziurejau kad jis kunui plius sudetyje alkoholis...
gal galite patarti kuri butent pirkti nes pasimeciau
gal galite patarti kuri butent pirkti nes pasimeciau

As siandien isvis verkiu is nevilties atsikeliau visas veidas raudonomis dememis ismetytu...
tikrai nebezinau kur eiti, ka bedaryti ir t.t. demes ryskios nedideles, nepersti... atrodo tragiskai
nebegaliu. ..............
tikrai nebezinau kur eiti, ka bedaryti ir t.t. demes ryskios nedideles, nepersti... atrodo tragiskai
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 24, 12:37)
As siandien isvis verkiu is nevilties atsikeliau visas veidas raudonomis dememis ismetytu...
laikykis ,nueisi pas dermatologa gal ka patars....as pirkau vaikiska bepantena
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 02 23, 21:21)
kas tas reumatologas ir ar priprantama prie to chlorofilo, nes prie daugumos tai jo...
Labutis,
reumatologas gydytojas kad ivertinti bukle del sanariu.
Sunku pasakyti ar prie chlorophilo priprantama, nezinau. Geriu nes man padeda laisvina vidurius. O del imuniteto stiprinimo sako pakanka chlorophilo isgerti du kartus per metus po 30 dienu.
bandysiu lepicol gerti, tris menesius kaip ir bet kuri maito papilda gerti reik...cia viduriam... nu uzsirasiau pas penkta dermatologe, gal ta dar ka pasakys...nes is visu po biski susirinkau info tik, nebuvo kad vieta taip viska gerai isdescius butu, ar aplamai vienas daktares viska susakes ir nurodes.. tai va internetas ir kruva daktaru,bet vistiek dar vis suzinai kokia naujove...cia kompetencijos trukumas ar tingejimas ar poziuris kas kiekvienam skirtingai svarbu ,o kas ne, bet daktarai dirba lietuvoj sudinai!
jau is paprastu tyrimu dauguma pasidariau, bent jau kiek suzinojau ka galiu tokiu atveju pasidaryt , tad zadu eit vega arba folio testa daryt... kiek cia pinigu siti reikalai su veidu ka
jau is paprastu tyrimu dauguma pasidariau, bent jau kiek suzinojau ka galiu tokiu atveju pasidaryt , tad zadu eit vega arba folio testa daryt... kiek cia pinigu siti reikalai su veidu ka

Besikiskiakopusteliaudama, užjaučiu tave ka tau teko patirti. na procedutra yra tikrai ne is maloniuju (ryti žarna) ir tikrai jei butu kitas kelias rinkciausi kt.varianta. As irgi norejau kad is kraujo padarytu, bet itikino kad tada tik nustatyti galima jog turi Helico baktery o neina ivertinti bukles (todel rijau ir dare testuka atgnybe skrandio gabaliuka ir uzdejo ant testo)
Jei daktaras ir sesute butu pasistenge paaiskinti tai butu viskas praeje sklandziai. nors as po tos proceduros irgi dienas jauciausi nemaloniai ir valgiau tik todel kad reikia, nes nejo paciai ryti tad per jega sugrudo taip sakant
Papildyta:
jovita25, bepanten pirk tik vaikiska ! na bent jau ir man taip sake kad jis tiktu
ir laikykis nenusimink!!!
aisku lendva kalbeti man kai viskas rista ir bent jau mazeja, pamenu tikrai buvo sudetinga ir nuotaikos nebuvo ir t.t. kai situacija buvo prasta
Jei daktaras ir sesute butu pasistenge paaiskinti tai butu viskas praeje sklandziai. nors as po tos proceduros irgi dienas jauciausi nemaloniai ir valgiau tik todel kad reikia, nes nejo paciai ryti tad per jega sugrudo taip sakant

Papildyta:
jovita25, bepanten pirk tik vaikiska ! na bent jau ir man taip sake kad jis tiktu

QUOTE(jovita25 @ 2012 02 24, 12:37)
tai cia mum ir tas pats.. ir kas is tu gydymu,kad nezinia kodel vel staiga ismusa... va uztai as ir knisuos cia po tuos daktarus ir ieskau kas blogai, o ne tepliojuos ir antibiotikais oda gydau,ieskau pirmines priezasties...deja nieko nerandu:(...
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 24, 13:57)
laikykis ,nueisi pas dermatologa gal ka patars....as pirkau vaikiska bepantena
man panasiai kaip kad tu rasei dega zandai siaubingai kaista taip .... dabar tokia viena didele raudona deme... patepiau rozex ir isgeriau dociklino ka dar daryti iki to antradie nio isprotesiu

Lepocol yra gerai, as irgi ziurejau vel su akcija buvo.