QUOTE(jovita25 @ 2012 02 21, 15:39)
Nebuvau mergyt esu pasimetusi, sioje vietoje... mano kosmetologe isties profesionali turinti medicinini issilavinima, isgirta tarp draugu ir siame forume.. ji man sako kad oda tiesiog pas mane jautri labai ir kaprizinga, bet tai neturetu buti susije nei su skrandziu nei su kitomis veido odos ligomis, net tai netgi ne liga, todel priezasties kaip ir neturi... greiciausiai jos begalini jautruma issaukia klimtas, netinka man ir viskas... istiesu po jos proceduru buna labai didelis pagerejimas, toliau vasaros metu manes taip pat nekankina sitos veido problemos...
jos numone kad lazeris man nelabai kuo pades, nors sake rozines zidinuku itarianti... sako as vertinu labai skeptiskai bet tyu pabandyk jei turi noro ir tikejimo... nukeliau as GK pasakiau kad sergu
nes esu ties klausimu kaip elgtis, galbut dar pabandyti proceduru ir tuomet spresti...
jei tai rozine pazeris tik apstabdys bet liga tai visam gyvenimui kiek skaiciau
ketvirtadieni man skrandzio tyrimas zinokit uzpakaliu jauciu kad nieko neras... turiu itarima kad tai nuo kontraceptiniu nes butent jas pradejus naudoti paumejo veido problemos...
as jauciu lauksiu is taves daugiau pasakojimu ir tada jau ziuresiu eiti ar ne... bijau kad nepakenkciau dar labiau istiesu jau isgasdinta esu visu tu proceduru...
siandien man padare procedura su silku, 4-ieni uzsuksiu pasirodyti kaip oda reaguoja... siaip Lazerio minties neatsisakau tikiu kad jis gali padeti bet ar tai nebus laikina??? ir po puses metu vel lys lauk tos bjaurybes???
jos numone kad lazeris man nelabai kuo pades, nors sake rozines zidinuku itarianti... sako as vertinu labai skeptiskai bet tyu pabandyk jei turi noro ir tikejimo... nukeliau as GK pasakiau kad sergu

jei tai rozine pazeris tik apstabdys bet liga tai visam gyvenimui kiek skaiciau

ketvirtadieni man skrandzio tyrimas zinokit uzpakaliu jauciu kad nieko neras... turiu itarima kad tai nuo kontraceptiniu nes butent jas pradejus naudoti paumejo veido problemos...
as jauciu lauksiu is taves daugiau pasakojimu ir tada jau ziuresiu eiti ar ne... bijau kad nepakenkciau dar labiau istiesu jau isgasdinta esu visu tu proceduru...
siandien man padare procedura su silku, 4-ieni uzsuksiu pasirodyti kaip oda reaguoja... siaip Lazerio minties neatsisakau tikiu kad jis gali padeti bet ar tai nebus laikina??? ir po puses metu vel lys lauk tos bjaurybes???
man kaip aiskino ir kiek skaiciau tai pvz jeigu yra roziniai spuogai tai lazeris tik tam kartui,o jeigu pvz yra kaip pas mane eritrema ant zandu ir rausta nuo salcio karscio,stresines situacijos susinervinimo tai jis padeda visam,tik reikia praeiti kursa tu proceduru,kaip sitaip buna (raustantys skruostai) tai reiskia ,kad kapiliarai yra arti (juos galejo issaukti nusalimas,netaisiklingos kosmetines priemones,nesaikingas deginimasis sauleje) tai lazeris tas kraujagysles paprasciausiai uzdaro ir i jas nebeplusta kraujas ir savaime neberausta zandai ir t.t,bet po biski randasi kitos kraujagysles jeigu vel neprisiziuresi pvz deginsies nesaikingai sauleje,ar vel nusalsi,ar dar ka ,tai po biski jos vel atsiras(senosios nebegriztamai uzdaromos) tad desis naujos,bet cia sake po kokiu 10-20 metu jeigu neprisiziuresi,na bet manau kokia durne tiek pinigu sukisus ir gavusi gera rezultata neprisiziures,matai as nzn kaip pas tave oda atrodo tai negaliu nieko patarti