Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas 2

QUOTE(jovita25 @ 2012 02 21, 15:39)
Nebuvau mergyt esu pasimetusi, sioje vietoje... mano kosmetologe isties profesionali turinti medicinini issilavinima, isgirta tarp draugu ir siame forume.. ji man sako kad oda tiesiog pas mane jautri labai ir kaprizinga, bet tai neturetu buti susije nei su skrandziu nei su kitomis veido odos ligomis, net tai netgi ne liga, todel priezasties kaip ir neturi... greiciausiai jos begalini jautruma issaukia klimtas, netinka man ir viskas... istiesu po jos proceduru buna labai didelis pagerejimas, toliau vasaros metu manes taip pat nekankina sitos veido problemos...
jos numone kad lazeris man nelabai kuo pades, nors sake rozines zidinuku itarianti... sako as vertinu labai skeptiskai bet tyu pabandyk jei turi noro ir tikejimo... nukeliau as GK pasakiau kad sergu  blush2.gif  blush2.gif nes esu ties klausimu kaip elgtis, galbut dar pabandyti proceduru ir tuomet spresti...
jei tai rozine pazeris tik apstabdys bet liga tai  visam gyvenimui kiek skaiciau  g.gif
ketvirtadieni man skrandzio tyrimas zinokit uzpakaliu jauciu kad nieko neras... turiu itarima kad tai nuo kontraceptiniu nes butent jas pradejus naudoti paumejo veido problemos...
as jauciu lauksiu is taves daugiau pasakojimu ir tada jau ziuresiu eiti ar ne... bijau kad nepakenkciau dar labiau istiesu jau isgasdinta esu visu tu proceduru...
siandien man padare procedura su silku, 4-ieni uzsuksiu pasirodyti kaip oda reaguoja... siaip Lazerio minties neatsisakau tikiu kad jis gali padeti bet ar tai nebus laikina??? ir po puses metu vel lys lauk tos bjaurybes???

man kaip aiskino ir kiek skaiciau tai pvz jeigu yra roziniai spuogai tai lazeris tik tam kartui,o jeigu pvz yra kaip pas mane eritrema ant zandu ir rausta nuo salcio karscio,stresines situacijos susinervinimo tai jis padeda visam,tik reikia praeiti kursa tu proceduru,kaip sitaip buna (raustantys skruostai) tai reiskia ,kad kapiliarai yra arti (juos galejo issaukti nusalimas,netaisiklingos kosmetines priemones,nesaikingas deginimasis sauleje) tai lazeris tas kraujagysles paprasciausiai uzdaro ir i jas nebeplusta kraujas ir savaime neberausta zandai ir t.t,bet po biski randasi kitos kraujagysles jeigu vel neprisiziuresi pvz deginsies nesaikingai sauleje,ar vel nusalsi,ar dar ka ,tai po biski jos vel atsiras(senosios nebegriztamai uzdaromos) tad desis naujos,bet cia sake po kokiu 10-20 metu jeigu neprisiziuresi,na bet manau kokia durne tiek pinigu sukisus ir gavusi gera rezultata neprisiziures,matai as nzn kaip pas tave oda atrodo tai negaliu nieko patarti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 21, 16:58)
man kaip aiskino ir kiek skaiciau tai pvz jeigu yra roziniai spuogai tai lazeris tik tam  kartui,o jeigu pvz yra kaip pas mane eritrema ant zandu ir rausta nuo salcio karscio,stresines situacijos susinervinimo  tai jis padeda visam,tik reikia praeiti kursa tu proceduru,kaip sitaip buna (raustantys skruostai) tai reiskia ,kad kapiliarai yra arti (juos galejo issaukti nusalimas,netaisiklingos kosmetines priemones,nesaikingas deginimasis sauleje) tai lazeris tas kraujagysles paprasciausiai uzdaro ir i jas nebeplusta kraujas ir savaime neberausta zandai ir t.t,bet po biski randasi kitos kraujagysles jeigu vel neprisiziuresi pvz deginsies nesaikingai sauleje,ar vel nusalsi,ar dar ka ,tai po biski jos vel atsiras(senosios nebegriztamai uzdaromos) tad desis naujos,bet cia sake po kokiu 10-20 metu jeigu neprisiziuresi,na bet manau kokia durne tiek pinigu sukisus ir gavusi gera rezultata neprisiziures,matai as nzn kaip pas tave oda atrodo tai negaliu nieko patarti sad.gif

bandziau su telefonu tau foto daryti bet apsoliuciai nesimato atrodo kiad pilkas veidas ir tiek.. o fotikas musu sugedes verysad.gif pas mane is tavo aprasymo panasu kad roziniai spuogai doh.gif nes nera kad lygi oda ir plemais raudonuoja
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 21, 17:02)
bandziau su telefonu tau foto daryti bet apsoliuciai nesimato atrodo kiad pilkas veidas ir tiek.. o fotikas musu sugedes  verysad.gif pas mane is tavo aprasymo panasu kad roziniai spuogai  doh.gif nes nera kad lygi oda ir plemais raudonuoja

***** man atrodo,kad tau seborejinis dermatitas jeigu jos serpetoja
http://www.venderm.r.../2132...B8це/ pazek gal panasu?
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 21, 18:46)
***** man atrodo,kad tau seborejinis dermatitas jeigu jos serpetoja
http://www.venderm.r.../2132...B8це/ pazek gal panasu?

bingo taip atrodo tos demes!!! as rusu kalbos nesuprantu, pabandysiu lietuviu saituose paieskoti kas cia da brudas??? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 21, 11:21)
natur dziugu,o as pradejau susirasineti su tuo daktaru kur nuoroda rasiau,isknisau jo saita tai parasiau net nesitikedama,o jis atsiliepe,tai aptareme antibiotikus ir mano istorija,antibiotikus pasiule gerti taip po 2 tabl i diena kol dings isberimai,paskui menesi po 1 tab i diena ir dar menesi po puse,tai taip ir padarysiu ,ir tepti  rozex 2 kart dienoj,apie akis tik spuogelius pataskuot,ir dar skambinausi tai moteriai kur sakiau kad is liepojos,tai va sestadieni vaziuoju pasisneket!duok Dieve pagalbos!!ir dar tas profesorius sako,kad gydymas trunka nuo 3 iki 6 menesiu,ir gali islysti po spuogeli cia normalu,o ypac po hormoniniu tepalu

Labutis,
tai dziugu labai dziaugiuosi uz tave, ir tau tikrai pavyks.
As asmeniskai esu irgi labai patenkinta, nes pakol kas matau rezultata bent jau toki kuris mane jau tenkina, ir dra kaip sakant nesukisau bele kiek pinigu.

Merginos, manau neskubekit odos veikti su lazeriais, reikia ieskoti manau priezasties, ji tik veidrodis musu ir parodo kad kazkas netvarkoj.
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2012 02 21, 21:12)
Labutis,
tai dziugu labai dziaugiuosi uz tave, ir tau tikrai pavyks.
As asmeniskai esu irgi labai patenkinta, nes pakol kas matau rezultata bent jau toki kuris mane jau tenkina, ir dra kaip sakant nesukisau bele kiek pinigu.

Merginos, manau neskubekit odos veikti su lazeriais, reikia ieskoti manau priezasties, ji tik veidrodis musu ir parodo kad kazkas netvarkoj.

priminkit kur pas jus berimai??
Papildyta:
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 21, 20:51)
bingo taip atrodo tos demes!!! as rusu kalbos nesuprantu, pabandysiu lietuviu saituose paieskoti kas cia da brudas???  blink.gif  blink.gif

cia tokios sausos demes plemukai buna ant veido ir visur ant kuno,jeigu tai tai,tai reikia tepti tam skirtus tepaliukus ir praeina,tik netepk visvien hormonu nors ir sakytu,kad galima sitam dermatitui ,nes islys ir PD tada,nueik pas dermatologa koki kita,isklausyk ka jis pasakys o paskui pasiulyk sita diagnoze jeigu nepasakys jis.tas va daktaras fainas toks susirasineju su juo del pd
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 21, 21:47)

pas mane berimai aplink nosies snerves (nosies landas net viduje nosies) panosis tiksliau sakant kaip vyrams zelia usai tai man toj vietoj beria, ir beria apie akis (tiksliau dar tik viena aki) apatini voka. Keleta metu atgal bere jau ir virsutinius vokus ir spuogu atsirasdavo ant smakro.
as tai vis dar galvoju kad man tas PD ne tik tai, bet ir raudonoji vilklige, tai va dabar laukia reumatologo konsultacija.
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2012 02 21, 21:58)
pas mane berimai aplink nosies snerves (nosies landas net viduje nosies) panosis tiksliau sakant kaip vyrams zelia usai tai man toj vietoj beria, ir beria apie akis (tiksliau dar tik viena aki) apatini voka. Keleta metu atgal bere jau ir virsutinius vokus ir spuogu atsirasdavo ant smakro.
as tai vis dar galvoju kad man tas PD ne tik tai, bet ir raudonoji vilklige, tai va dabar laukia reumatologo konsultacija.

pas mane irgi panoseje ir paakiai doh.gif nuo tepalu oda paakiuose tragiska kaip reiks atstatinet neissivaizduoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 21, 22:17)
pas mane irgi panoseje ir paakiai  doh.gif  nuo tepalu oda paakiuose tragiska kaip reiks atstatinet neissivaizduoju  doh.gif

tai as suprantu radai daktariuka kuris tau patinka su juo gali normaliai bendrauti ir gali aptarti visa gydymo eiga, tai manau kad palaipsniui tikrai viskas pasitaisys. Tuo lab tikiu todel kad geri antibijotikus, sitie vaistai tikrai uzmus bent jau dali bloguju bakteriju kurios organizme ir padare netvarka.
Tik vienas minusas po antibijotiku vartojimo nera taip lengva paskui zarnynui padeti ir atsistatyti, tiksliau gali nusilpti taip pat imunine sistema. Reikia nepamirsti anksciau Tai butent sovietiniais laikais visus gyde baisiais antibijotikais (gentamicinais, penicilinais ir t.t. ir kt.vaistu nezinojo) ir taip sakant nei geruju bakteriju kas liepe gerti anei apie jas kas zinojo ir nei vienas nenusividuriavo ir pan.

as zinau tik viena. Jei man butu pavyke savo poliklinikoj arba seimos gydytojos siuntimu susirasti kur galima padaryti ismatu paseli suaugusiam ir nustatyti kokios blogos bakterijos pas mane gyvena, jei tai butu stafilokokas, tai buciau pati emusis gydytis tik vienu vaistu Bakteriofagu. Ir buciau gerusi ir tepusi, tepti tepiau, bet matyt per mazai arba to vaisto reikejo ir i vidu vartoti. Pasakysiu kodel ? nes esu pilnai issitikinusi jei tai Perioralinis dermatitas , tai sukelejas niekas kitais kaip tos nelemtos stafilokokas ar dar koks kitas brudas.
Nes butent ir is paskirto 20 dienu antibijotiko man, parasyta informaciniame lapelyje kad jis veikia kokias tik bera blogas bakterijas ir sukelejus.
nors nuo lapkricio men iki sausio men. ir as jau buvo neistveriau ir patepiau hormoniniais tepalasi, tai dziaugiuosi kad suveike antibijotikas ir pradejo nykti berimai.
Tik va mastau ir galvoju nepamirsti pasiteirauti pas gyd.Dagiliene ar neteks kartoti dar antibijotiko kurso man, ar visgi pakaks tu 20 dienu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 21, 22:47)
Papildyta:

cia tokios sausos demes plemukai buna ant veido ir visur ant kuno,jeigu tai tai,tai reikia tepti tam skirtus tepaliukus ir praeina,tik netepk visvien hormonu nors ir sakytu,kad galima sitam dermatitui ,nes islys ir PD tada,nueik pas dermatologa koki kita,isklausyk ka jis pasakys o paskui pasiulyk sita diagnoze jeigu nepasakys jis.tas va daktaras fainas toks susirasineju su juo del pd

aciu tau mergyt labai yra ir ant kuno sausos demeles as galvoja is kur jos??? blink.gif
o nuo ko jis atsiranda gal tame saite raso???? zinok tos foto tai lyg as tau buciau jas siuntusi..

uzsirasiau kitos savaites antradieniui pas dermatologa kuri nebuvau... bet tos demeles ant kuno...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovita25: 22 vasario 2012 - 09:17
QUOTE(natur @ 2012 02 22, 10:01)
tai as suprantu radai daktariuka kuris tau patinka su juo gali normaliai bendrauti ir gali aptarti visa gydymo eiga, tai manau kad palaipsniui tikrai viskas pasitaisys. Tuo lab tikiu todel kad geri antibijotikus, sitie vaistai tikrai uzmus bent jau dali bloguju bakteriju kurios organizme ir padare netvarka.
Tik vienas minusas po antibijotiku vartojimo nera taip lengva paskui zarnynui padeti ir atsistatyti, tiksliau gali nusilpti taip pat imunine sistema. Reikia nepamirsti anksciau Tai butent sovietiniais laikais visus gyde baisiais antibijotikais (gentamicinais, penicilinais ir t.t. ir kt.vaistu nezinojo) ir taip sakant nei geruju bakteriju kas liepe gerti anei apie jas kas zinojo ir nei vienas nenusividuriavo ir pan.

as zinau tik viena. Jei man butu pavyke savo poliklinikoj arba seimos gydytojos siuntimu susirasti kur galima padaryti ismatu paseli suaugusiam ir nustatyti kokios blogos bakterijos pas mane gyvena, jei tai butu stafilokokas, tai buciau pati emusis gydytis tik vienu vaistu Bakteriofagu. Ir buciau gerusi ir tepusi, tepti tepiau, bet matyt per mazai arba to vaisto reikejo ir i vidu vartoti. Pasakysiu kodel ? nes esu pilnai issitikinusi jei tai Perioralinis dermatitas , tai sukelejas niekas kitais kaip tos nelemtos stafilokokas ar dar koks kitas brudas. 
Nes butent ir is paskirto 20 dienu antibijotiko man,  parasyta informaciniame lapelyje kad jis veikia kokias tik bera blogas bakterijas ir sukelejus.
nors nuo lapkricio men iki sausio men. ir as jau buvo neistveriau ir patepiau hormoniniais tepalasi, tai dziaugiuosi kad suveike antibijotikas ir pradejo nykti berimai.
Tik va mastau ir galvoju nepamirsti pasiteirauti pas gyd.Dagiliene ar neteks kartoti dar antibijotiko kurso man, ar visgi pakaks tu 20 dienu.  g.gif

na kaip jis gydymo man neskiria ,nes per saita negalima tipo rasyti gydymu skirti vaistu ir t,t ...na bet sake ,kad antibiotikus gerti ar negerti turiu priimti sprendima pati,tai priemiau kad gersiu,ir tris menesius .tai jis sake kad gerimo forma tokia po 1 tabl 2 kart dienoj pakol nepraeis berimai visiskai,paskui menesi po 1 ir dar menesi po puse,tai bandysiu...as dariau ismatu tyrima stafilokoku nerado,o bakteriju taip kad po viena netyre,nebent ten nzn kiek reiktu sumoketi,tai pasidariau del tu svarbiausiu,as dabar geriu daug vitaminu kad nenusilpt ir gerasias bakterijas,kapsules ir zvakutes kad pienlige neatsirastu,visu vaistu vartojimas pagal laika sustatytas doh.gif tik sake kad geriant antibiotikus negalima pieno produktu valgyt nebent po antibu 3-4 val,nes uzmusa ju veikima visiskai ,taip pat anglies tableciu negalima,o as kaip pirma karta skyre po 1 tablete gert tai valgau pieno produktus ir geriau antibus,tai gal del to ir nesuveike...o del hormoniniu tepalu geriau ismest juos is vis is namu vaistineles nes jie taip pablogina situacija,man gyd sako neiskentei pasitepei karteli ir va 2 menesius prisidejai dar gydytis,tai as i ta puse net nebeziuriu ,nors buvo pagunda ...as kaip pastebejau man spuogai lenda kur buvau tepusi hormonus ,apie nosi vienoj pusei,bet kadangi bijojau kad ir kitoj neislystu tepiau ir kitoj nors ten nieko nebuvo,dar kazkada buvo kazkokie spuogai ant paakiu islinde (dar apie nosi nebuvo) tai ir ten tepiau pora dienu,tai sakau dabar pradejo lysti ten kur tepiau tuo brudu...o kaip jus geret antibiotikus jums is kart nustojo bert ?
Papildyta:
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 22, 10:02)
aciu tau mergyt labai yra ir ant kuno sausos demeles as galvoja is kur jos???  blink.gif
o nuo ko jis atsiranda gal tame saite raso???? zinok tos foto tai lyg as tau buciau jas siuntusi..
uzsirasiau kitos savaites antradieniui pas dermatologa kuri nebuvau... bet tos demeles ant kuno...

nera uz ka svarbiausia kad dingtu tas sud.. 4u.gif ten raso,kad jis atsiranda nuo padidejusiu riebalu liauku issiskyrimo ar kazkas panasaus,man atrodo yra tema http://www.supermama...inis dermatitas svarbiausia nesigasdink,svarbiausia pritaikit priemones ir turetu ok viskas buti
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 22, 11:14)
o kaip jus geret antibiotikus jums is kart nustojo bert ?

pradejus gerti nauju dar vis islysdavo spuogiuku, bet taip gal kokia savaite, o paskui pradejo rimti berimas ir senasis berimas nykti, liko tik raudona deme bet be jokiu spuogu ar pan. ta deme viena dien ryskesne kita diena kas pamato net jau ir nebepastebi ir man veidrodyje ziurint ramu atrodo

as gal pasikartosiu ir nereklamuoju, dar tik antra diena, bet ir sau ir vaikams pradejau duoti. Gal kas norit pasiskaitykit susipazinsit, o jau paskui kiekvieno konkretus atvejis ir apsisprendimas. Dar butu smagu isgirsti Jusu nuomone ir atsiliepimus, jei kas esat vartoje, kokia jusu patirtis apie sita produkta
juodojo kmyno aliejus
Atsakyti