Sveikos merginos,
as nezinau ar ilgai dar ir ar galiu dziaugtis. Turejau anksciau apsilankyti
Cia pas gyd.Dagiliene, bet jau taip gavosi kad galejau tik siandien sau skirti laiko.
Zodziu sypsojosi man maloniai i veida ir toliau sake turet kantrybes ir atlikti viska taip kaip leipia.
Zodziu dabar pewrtrauka po 20 dienu antibijotiko , lieka labai plonai tepti oda (raudonas sritis) su Rozex tepalu 2xd. (ryte ir vakare) , apie akis sakiau kad nepavyko nieko pateplioti nes perstedavo oda baisu kad tepalai papuls i akis. Zodziu mano veidas (aplink nosi) jau kaip ir nes spuogu, tai apie akis tepti Elidel tepaliuka. Nepiknaudziaujant leido naudoti cinko tepala (Dermilon Paste), nenaudotis soliariumu pudru.
Kovo 5 diena vel turiu talona pas ja keliausiu. Del odos minkstinimo pasiule taip pat vaikiska Bepanten tepala. Sakiau kad pradzioj negalejua jau istverti ir su cinku buvau stipriai nutepus jau pati pastebejau kad reikia kazkiek drekinti tai nepriestaravo jog naudojau Excipial U Hydrolotio
Tebunie paskirsiu istvermes dar ir apsisarvosiu kantrybe, nes matau pagerejima.
Taigi ir daugiau nepraktikuoju jokiaus kremais velaiu manau teks kazka rinktis, bet oda veido jau pakenciama.
Kai buvo stiprus saltis atsargiai jau labai tepiau Esexx riebu krema, bet tai buvo ne taip daznai.
ZODZIU pasake daugiau jokiu HORMONINIU TEPALU !!! JUOS PAMIRSTI.
dar vienas geras dalykas siandien, butent ji nukreipe pas reumatologa(gavau siuntima) !!! Super ! Zodziu radom kaip ir bendra kalba, ir nepriestaravo sako jei norit as jus pasiusiu, pasidarysit tyrimus pasikonsultuosit

.
Vadinas pas savo gydytoja reumatologo konsultacijos negavau ir nebeprasysiu.
as dabar imsiu gerti toliau Chlorofila ir Juodaji kmyna, jei kam idomu paskaitykite apie siuos preparatus. Man chlorophilas butent jis padeda del uzkietejusiu viduriu, butent ji geriu jau metai laiko.

kitaip net prie geriausiu noru niekaip nepavyktu.