Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas 2

QUOTE(jovita25 @ 2012 02 19, 21:14)
As jau antri metai sita Avene cicilfate naudoju  smile.gif pradejau kai dar nebuvo jokiu problemu su oda, tik paprasti berimai

kaip tau zandai dar kaista??
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 19, 21:59)
as naudoju norewos putas

kur ju buna pirkt? vaistinese? taip ir vadinas norewa? o ten yra koks prierasas kad dermatitinei odai, nes man viskas baisiausiai grauzia ka bededu ant veido
Atsakyti
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 02 19, 23:23)
kur ju buna pirkt? vaistinese? taip ir vadinas norewa? o ten yra koks prierasas kad dermatitinei odai, nes man viskas baisiausiai grauzia ka bededu ant veido

man ji paskyre pirmas dermatologas kuris nustate pd,neraso man atrodo,bet tipo jos labai nekaltos svelnios ir t.t. ir akis galima praust,taip vadinasi noreva prausimo putos su tokiu zaliu uzrasu jos
Atsakyti
http://rosacea-demod...e_dermatit.html
va cia yra izymaus rusijos profesorio gydymo budas to brudo, tai kas skaitot rusiskai paskaitykit,as ryzausi patrucint save 3 men antibais,nes labai labai noriu pasveikt,nes jau UZKNISO nuo liepos menesio!!!!!
Atsakyti
Avene Cicalfate liepė tepti tik tą dėmę. Bet čia jis ne kaip gydomoji priemonė, kaip palaikomoji po gydymo jau, patc savaime taip supratau negydo. O visam veidui davė išmėginti Tolérance Extrême Cream ( iš sterilių serijos). ale jis toks riebokas, kol žiema tai gal ir nieko, ale paskui tai kaži ar bus su juo smagu.

valymui nusipirkau Tolerance Extreme Cleansing Lotion, nenuplaunamas valiklis be parabenų ir fenolio, kvapų. tikrai labai švelnus bet man nepatinka, kad į sudėtį įeina minralinis aliejus ( vieni sako, kad nieko čia tokio, kiti- kad nuodas).
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 02 20, 15:51)
Avene Cicalfate  liepė tepti tik tą dėmę. Bet čia jis ne kaip gydomoji priemonė, kaip palaikomoji po gydymo jau, patc savaime taip supratau negydo. O visam veidui davė išmėginti Tolérance Extrême Cream ( iš sterilių serijos). ale jis toks riebokas, kol žiema tai gal ir nieko, ale paskui tai kaži ar bus su juo smagu.

valymui nusipirkau  Tolerance Extreme Cleansing Lotion, nenuplaunamas valiklis be parabenų ir fenolio, kvapų. tikrai labai švelnus  bet man nepatinka, kad į sudėtį įeina minralinis aliejus ( vieni sako, kad nieko čia tokio, kiti- kad nuodas).

as nzn kaip reiks kremus pasirinkt
Atsakyti
kur visos dingot?cia turbut as viena nedirbu ir knisu pastoviai interneta ,axioma papasakok kaip gerei doksiciklina lindo dar spuogeliai ar kaip tik pradejai is kart ir dingo?
Atsakyti
Sveikos merginos,
as nezinau ar ilgai dar ir ar galiu dziaugtis. Turejau anksciau apsilankyti Cia pas gyd.Dagiliene, bet jau taip gavosi kad galejau tik siandien sau skirti laiko.
Zodziu sypsojosi man maloniai i veida ir toliau sake turet kantrybes ir atlikti viska taip kaip leipia.
Zodziu dabar pewrtrauka po 20 dienu antibijotiko , lieka labai plonai tepti oda (raudonas sritis) su Rozex tepalu 2xd. (ryte ir vakare) , apie akis sakiau kad nepavyko nieko pateplioti nes perstedavo oda baisu kad tepalai papuls i akis. Zodziu mano veidas (aplink nosi) jau kaip ir nes spuogu, tai apie akis tepti Elidel tepaliuka. Nepiknaudziaujant leido naudoti cinko tepala (Dermilon Paste), nenaudotis soliariumu pudru.
Kovo 5 diena vel turiu talona pas ja keliausiu. Del odos minkstinimo pasiule taip pat vaikiska Bepanten tepala. Sakiau kad pradzioj negalejua jau istverti ir su cinku buvau stipriai nutepus jau pati pastebejau kad reikia kazkiek drekinti tai nepriestaravo jog naudojau Excipial U Hydrolotio
Tebunie paskirsiu istvermes dar ir apsisarvosiu kantrybe, nes matau pagerejima.
Taigi ir daugiau nepraktikuoju jokiaus kremais velaiu manau teks kazka rinktis, bet oda veido jau pakenciama.
Kai buvo stiprus saltis atsargiai jau labai tepiau Esexx riebu krema, bet tai buvo ne taip daznai.

ZODZIU pasake daugiau jokiu HORMONINIU TEPALU !!! JUOS PAMIRSTI.

dar vienas geras dalykas siandien, butent ji nukreipe pas reumatologa(gavau siuntima) !!! Super ! Zodziu radom kaip ir bendra kalba, ir nepriestaravo sako jei norit as jus pasiusiu, pasidarysit tyrimus pasikonsultuosit thumbup.gif .
Vadinas pas savo gydytoja reumatologo konsultacijos negavau ir nebeprasysiu.

as dabar imsiu gerti toliau Chlorofila ir Juodaji kmyna, jei kam idomu paskaitykite apie siuos preparatus. Man chlorophilas butent jis padeda del uzkietejusiu viduriu, butent ji geriu jau metai laiko. thumbup.gif kitaip net prie geriausiu noru niekaip nepavyktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natur: 20 vasario 2012 - 23:26
natur dziugu,o as pradejau susirasineti su tuo daktaru kur nuoroda rasiau,isknisau jo saita tai parasiau net nesitikedama,o jis atsiliepe,tai aptareme antibiotikus ir mano istorija,antibiotikus pasiule gerti taip po 2 tabl i diena kol dings isberimai,paskui menesi po 1 tab i diena ir dar menesi po puse,tai taip ir padarysiu ,ir tepti rozex 2 kart dienoj,apie akis tik spuogelius pataskuot,ir dar skambinausi tai moteriai kur sakiau kad is liepojos,tai va sestadieni vaziuoju pasisneket!duok Dieve pagalbos!!ir dar tas profesorius sako,kad gydymas trunka nuo 3 iki 6 menesiu,ir gali islysti po spuogeli cia normalu,o ypac po hormoniniu tepalu
Atsakyti
as siandien einu pas savo kosmetologe ziuresime bet odele tai labai serpetoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 21, 12:20)
as siandien einu pas savo kosmetologe ziuresime bet odele tai labai serpetoja  doh.gif

o tai GK buvai??kaip zandai ar kaista??
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 21, 13:28)
o tai GK buvai??kaip zandai ar kaista??

Nebuvau mergyt esu pasimetusi, sioje vietoje... mano kosmetologe isties profesionali turinti medicinini issilavinima, isgirta tarp draugu ir siame forume.. ji man sako kad oda tiesiog pas mane jautri labai ir kaprizinga, bet tai neturetu buti susije nei su skrandziu nei su kitomis veido odos ligomis, net tai netgi ne liga, todel priezasties kaip ir neturi... greiciausiai jos begalini jautruma issaukia klimtas, netinka man ir viskas... istiesu po jos proceduru buna labai didelis pagerejimas, toliau vasaros metu manes taip pat nekankina sitos veido problemos...
jos numone kad lazeris man nelabai kuo pades, nors sake rozines zidinuku itarianti... sako as vertinu labai skeptiskai bet tyu pabandyk jei turi noro ir tikejimo... nukeliau as GK pasakiau kad sergu blush2.gif blush2.gif nes esu ties klausimu kaip elgtis, galbut dar pabandyti proceduru ir tuomet spresti...
jei tai rozine pazeris tik apstabdys bet liga tai visam gyvenimui kiek skaiciau g.gif
ketvirtadieni man skrandzio tyrimas zinokit uzpakaliu jauciu kad nieko neras... turiu itarima kad tai nuo kontraceptiniu nes butent jas pradejus naudoti paumejo veido problemos...
as jauciu lauksiu is taves daugiau pasakojimu ir tada jau ziuresiu eiti ar ne... bijau kad nepakenkciau dar labiau istiesu jau isgasdinta esu visu tu proceduru...
siandien man padare procedura su silku, 4-ieni uzsuksiu pasirodyti kaip oda reaguoja... siaip Lazerio minties neatsisakau tikiu kad jis gali padeti bet ar tai nebus laikina??? ir po puses metu vel lys lauk tos bjaurybes???
Atsakyti